[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yapabilir neden yapmasın hemde ybr, aha bugün yokladım benim uçan plastikle istanbul yolunda ibrede 125 gördüm, gösterge 140 ibre ne derece doğru bilmiyorum (ama motora binmeye başlayalı daha 1 ay falan oldu açıkcası biraz tırsdım 70-80 e düşürdüm hızımı). İnanmayan varsa getiriyim motoru kendisi denesin

Son düzenleme:

sevgili dostlar 19 mayıs 2009 için bir kortej planlanıyor mu??? ilk kez kortej yaşayacağım bilenlerin özelime yazmanısını saygıyla rica ederim

len sarışın, attın bi laf ortaya çekildin. şaka arkadaşlar şaka :)

Benimki gümüş rengi yapar bi kere ::repci::

İç ses: Bu dohtur da bizimle iyi kafa buluyo yazıh... yazıh... ayıp bi şii...

Edit: Yani demem o ki ben bi espirik yaptim, bart da bunu gorup beni kafaya aliyo dediydim.

Son düzenleme:
ewt arkadaşlar şu 19 mayıs korteji hakkında bende bilgi alabilirmiyim...dört gözle bekliyoruz

Ankara MT ortada yokki yerinde saysın.

Millet buluşma soruyor, eğitim soruyor, onu soruyor, bunu soruyor... Lakin ortalıkta Ankara MT adına herhagi birşey gözükmüyorr.

merhaba

arkadaşlar günlerdir soruma yanıt alamıyorum.yarın 19 mayıs 2009 korteji olacak mı? olacaksa saat kaçta nerden hareket edeceğiz???

Arkadaşlar geçen yıllarda 1000 motosiklet ile ANITKABİR deyiz diye bir oluşum vardı, bu sene biraz araştırdım, ama bir bilgiye rastlayamadım, belki bu sene kendi çapımızda 100 motosiklet ile ANITKABİR de olabiliriz diye düşünüyorum. Saat 15:00 olabilir, ama garanti vermiyorum, sadece bir düşünce, gece içinde biraz daha beyin fırtınası yapalım, yarına az kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar