[Ankara - MT]

rayjay hayırlı olsun motosikletin.:rendeer:

Yönetimden habersiz böyle bir duyuru tabiki de yapabilirsin . Ankaralıları hiç sevmiyorlar , İstanbullulara bayılıyorlar kendileri nedense:p.
O yüzden ben senin adına ikna ederim onları ama önce baklava rüşvetimi alayım.:queen:

Yırttık mırttık hacı baba işini, diye de düşünme. Baklavaların gideceği bir mide illaki bulunur.:p

Şaka tabiki tekrardan hayırlı olsun.

buraya motor aldigim icin baklava yiycez gibi bir not birakmaya girmistim, yonetimden habersiz boyle bir duyuru yapilamiyormus, oh mis yirttik haci baba' lardan :mrgreen:

nan angara tayfasi oglen oglen siz beni guldurdunuz allah da sizi guldursun, alper abi selamlar bu arada, operim :cat:

Ben sahsen kendimi feda ederek tum baklavalari yemeye gonulluyum. :cat: Maksat adet yerini bulsun :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
buraya motor aldigim icin baklava yiycez gibi bir not birakmaya girmistim, yonetimden habersiz boyle bir duyuru yapilamiyormus, oh mis yirttik haci baba' lardan :mrgreen:

nan angara tayfasi oglen oglen siz beni guldurdunuz allah da sizi guldursun, alper abi selamlar bu arada, operim :cat:

Teşekkürler... Bende hepinizi öperim.... Sizleri seviyoz... :cat::cat:

hani olm nerde balaklava, kaçamassın yoktunuz moktunuz yemezler,
isterim ben baklavayı ona göre...
hayırlı olsun kardeşim, güle güle bin aman nazar değmesin...

beyler transalpimi satmak durumundayım alacak arkadas varsa beni bi arayı versin ilan numaram 10652885

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bak şimdi.... :queen::queen:

Valla farkedemedim motoru aldığını....:queen: Mal mal bakıyoz... :queen:

Hayırlı olsun..Güle güle kullan... :rendeer::rendeer::rendeer:

Suzuki mi?... :silent:

iyi ya forumda tebrik edecek birileri kalmis en azindan :wiinkk:

tesekkur ederim sn. topik sakinleri :rendeer:

tatlimizin ilk partisini yedirdik, kalanlari da haftasonu glikoza galaktoza doyurucaz kismetse, 1000RR aldim alper abi :cat:

Eheeh sahsen yuz yuze tebrik etsemde bide burdan tebrik ediyim.
biz elden ele geciriyoz motorlari rayjay 1000RR ne zmn gecer bana kardes ?:p

Yaw ankara tayfasının boyle olmasından en cok ben etkilendim. Hem ankarali hem istanbullu oldugumda iki bulusmalarada katılamıyorum. İstanbulda bulusmalarda karambol yapmasınlar bana :salut:

Bu ne ya gestapo kampı gibi olmus burası :farao:
Bu silinen arkadaslarımın hepsi, mt icin ankarada en cok gayreti gosteren arkadaslardı, ayıp ayıp..
Alp im ne guzel demis :cat:
" Siz, kendine "MT YONETIMI" diyen uyeler, nedensiz yere cok kalp kirdiniz. Sanirim "MT YONETIMI" olarak bu sitenin diger uyeler icin bir nimet oldugunu dusunuyorsunuz ama aslinda diger uyelerin bu site icin nimet oldugunu unutuyorsunuz. "
:cat:
dahada bişey demeye gerek duymuyorum

rayjay tekrar hayırlı olsun abi, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

yanlız ben tatlıyı gordugumde, bisiklet aldında onun tatlısı zannettim :p
CBR 1000 RR ın tatlısını ne zaman alıcan, hacı babadan :wiinkk:

Son düzenleme:
nan seyis dedik ya kalanlara yeniden bi daha alacaz diye,
ayrica vurun abaliya hesabi herkes doydu bi seni doyuramadik :mrgreen:

Atilacığım ben bu tatlıdan hiçmi hiç birşey anlamadım.Ayrıca şekerparelerde dağıldı gitti ağzımızın tadı ile yiyemedik.Lütfen tekrarlayalım abiciğim ama bu kez tadımlık değil hacıbaba dan isterükk.şöyle3-5 kğ falan yeter herhalde eee 1000 RR a binmek kolay değil.Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile...

ben bir şey istiyorum.bunu yapacak kişi bunu sadece Allah rızası için yapmalı.rica ediyorum dalga geçmeye ya da espiri yapmaya çalışanlar yazmasın olur mu.lütfen.beni motosikletiyle ankarada gezdirmesini istiyorum.(1 seferlik.bir sonraki krize kadar).istemekten öte artık.rüyalarımda görüyorum.bunu cidden yapacak biri buraya yazarsa bir şekilde iletişim kurarız kimse istemezse ne yapalım bir gün kendimin olana dek beklerim.teşekkür ederim şimdiden.

Ankara Motocross Yarısı 1-2 Ekım

http://www.facebook.com/event.php?eid=42992808952

Etkinlik Bilgileri Organizatör: HİTİT
Türü: Spor - Spor Etkinliği
Ağ: Global
Zaman ve Yer Başlangıç: 01 Kasım 2008 Cumartesi, 08:00
Bitiş: 02 Kasım 2008 Pazar, 23:00
Yer: ANKARA INCEK MOTODROM
Cadde/Sokak: INCEK BULVARI MIGROS KAVSAGI
Şehir/Kasaba: Ankara, Turkey

ati hayırlı olsun dostum motorun. Allah Kaza bela vermesin . Darısı başıma
sıkarız artık beraber :mrgreen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben bir şey istiyorum.bunu yapacak kişi bunu sadece Allah rızası için yapmalı.rica ediyorum dalga geçmeye ya da espiri yapmaya çalışanlar yazmasın olur mu.lütfen.beni motosikletiyle ankarada gezdirmesini istiyorum.(1 seferlik.bir sonraki krize kadar).istemekten öte artık.rüyalarımda görüyorum.bunu cidden yapacak biri buraya yazarsa bir şekilde iletişim kurarız kimse istemezse ne yapalım bir gün kendimin olana dek beklerim.teşekkür ederim şimdiden.
kask-dizlik ve montun varsa ben seni gezdiririrm.ama sen dalga geçme diyon :

pekiii ben senin dürüst olduğunu nerden bilecem?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar