[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
......... Pıt :)

Alper hoşgeldin geyikcim :p :cherry:

sülümanım neden iki eklimede döndün hemen??? bir de bakın bakalım hangi motor hakkında sıfır hata var yazıyorlar... ??? kendi segmentindeki en üstün makina.... daha iyisini bilen varsa çarpıştıralım...:p
Levent abi motorun kalitesinden sağlamlığından seğmentinden hiç şüphem yok on numara.Esas beni korkutan servis ve yedek parça olayı.:silent:
Süleyman senden %50 komisyon alacağım satılınca ayrıca kaskın arap sabunu kokuyor :p:p:p:p

Kaskıma çamur atma len elekçi.:pr: Onun içine JEAN-PAUL GAULTIER sıktım ben:bounce:

Günaydın millet nörüyonuz...

bayramlık cici aldım kendimede, alışwerişteydim ondan gelemedim aslan. tatlı istihkakımı ayırdınız inşallah! bigün gidelim şu limanlı köye. nargile çekelim bide çilekli kıymalı.

senin tatlıları ben yedim:cherry:

Ya arkadaşlar kaç gündür geyik yapıyoruz diyodunuz. İnanmıyodum. Hakkaten bi geyiğimiz olmuş:p

Hoşgeldin alper ha bi de diğer arkadaşlar:rendeer:

Levent abijim günaydın, saygılar, sewgiler, :rendeer:

tünaydın arkaşlar tünaydıııııııınnnnnnn aaaaaaaaa kimse yokmu nerelerdesiniz herkes offfffff olmuşşşşşş ben yanlızmı kalcem şimdiiiiiii

arkadaslar toplantilar devam ediyormu duzenli olarak? sezon kapandi motoru garaja cekmeden bende katilmak isterim.

senin tatlıları ben yedim:cherry:

Ya arkadaşlar kaç gündür geyik yapıyoruz diyodunuz. İnanmıyodum. Hakkaten bi geyiğimiz olmuş:p

Hoşgeldin alper ha bi de diğer arkadaşlar:rendeer:

Levent abijim günaydın, saygılar, sewgiler, :rendeer:

şişişt numara yapma terket....yeniye gel gel gel.....

eeeeeyyyyyyyy buradayık yahu sen nerelerdesin bakemmmm geç kaldın bugünnnnnn slm slm

nasıl gitssin işte hava soğuk biraz ısınsınki motora binelim senden naber site sensiz olmuyo yahu öyle emanet edip gitmekle olmuyor amaaaa:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar