[Ankara - MT]

acil eğitim vermeliyim sana akvaryumlar hakkında :)

Valla makbule geçer procum.Akşam suyunu değiştirdim.Dinlenmiş normal evde içtiğimiz damacana suyu koydum üzerinede güneş enerjisinden ılık su takviye ettim 1 yemek kaşığıda kaya tuzu attım suç hangisinde acaba:silent: kaya tuzumu?sılık sumu? damacana suyumu? yoksa çokmu yedi capon yada nazardan gitti yavriii:salut:

Eğer öldüyse akvaryumdan çıkaryımmı yoksa diğer balıklar ziyafetmi çeksinler:silent: ne diyorsun pro?

Son düzenleme:
ya sülüman yaa dün sana yazdığımı okumadın mı???

akvaryum bakımı hk??? ..

Levent abi yazılanların hepsini okudum.Cenkayın söylediği Uzman tv.'yide seyrettim.Onurun açtığı başlıkta yazılanları da okudum hep acaba nerede hata yaptım? ama hata yapsam hepsi ölürdü belkide eceliyle öldü benim bir suçum yoktur.:pale:

Anaaaaa şimdi akılma geldi abi akvaryumcuyu öldürmeyi unuttum:pr: akşama hiç şansı yok :queen:

Valla makbule geçer procum.Akşam suyunu değiştirdim.Dinlenmiş normal evde içtiğimiz damacana suyu koydum üzerinede güneş enerjisinden ılık su takviye ettim 1 yemek kaşığıda kaya tuzu attım suç hangisinde acaba:silent: kaya tuzumu?sılık sumu? damacana suyumu? yoksa çokmu yedi capon yada nazardan gitti yavriii:salut:

Eğer öldüyse akvaryumdan çıkaryımmı yoksa diğer balıklar ziyafetmi çeksinler:silent: ne diyorsun pro?

yok hakkaten sen laf dinlemiyon... tekerine çivi sokacam valla...:salut:getti güzelim balıklar getti.....:salut:

Levent abi yazılanların hepsini okudum.Cenkayın söylediği Uzman tv.'yide seyrettim.Onurun açtığı başlıkta yazılanları da okudum hep acaba nerede hata yaptım? ama hata yapsam hepsi ölürdü belkide eceliyle öldü benim bir suçum yoktur.:pale:

ya kaya tuzu falan koymuşsun adam... ne işi var onun orada???

sen balıkları bir hafta için tekrar akvaryumcuya ver ve o suyu güzelce kıvamına getir balıkları öyle al....kapişş??

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum levent abi başım zönklüyor.İyi iftarlar.Yarın proti motora gideceğim kask bakmaya gelen olursa orada görüşürüz.Herkese iyi akşamlar.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında her şey havada, "astıysak biz astık ne olucak" türü bir yaklaşımın eseri olduğundan, Emrah'ın atılmasında bir mantık yok.

tartışma başlıklarından birinde R3N (Eski Ankaralı, şimdiki İstanbullu Evren), Emrah ve ben; BBRR'nin ve bize sataşan birkaç üyenin açığını yakalayıp bombalamıştık ortayı.

BBRR (yani bir başka mod) Kalın harflerle argoyu ima eder şeklinde "öyle kavanoza böyle turşu" dedi. Biz yakalar yakalamaz başlığı uçurdular ve sildiler. Görülmesin ima diye. Yani bir nevi oldu bittiye getirdiler.

Üstüne gittik, sonra Emrah "Onur olmazsa ben de olmam" dedi ve hemen attılar. Oysa beni atmadılar. Sonra da "kendi isteğiyle ayrılmış havası kattılar Emrah'a"

bak hala ren diye benide karıstırıyor olaylara :p :mrgreen:
motorize ekip onur giderse bende giderim gibi bir cümle kurdu silinen bir başlıkta , hemen sonrasında kendi istediği için forumdan silinmiştir gibi bi neden açıklamışlar, adam beni silin dememiş bişey dememiş, işlerine geldiği gibi yorumlayıp atmışlar :) bu yazdıklarımdan dolayı da mt yönetimi kararları tartışılamaz diye ben de ceza alıcam pronun istediği olacak çok safım :cherry:

pro dükkana servisiniz var mı :silent: :p

yok be ufak.. sitenin moderatörleri sevmiyorlar ya geyiği... ciddi ciddi konuşalım... motorlardan bahsedelim, havadan sudan bahsetmek hayata dair şeyler değil...

bak "barber" bile almış afrikasını... ama işte konuşamıyoz... konuşturulmuyoruz...

Ama forumdaki başlıkların en baştakilerini okuyun, bence çok eğlenceli muhabbetler :)

Şimdi hatun aradı acı bir haber verdi.En büyük caponum ters dönmüş niye acaba:salut:

Japon balıkları arada bazen ters yüzebiliyor, eğer öldüğünü kastetmiyorsan:silent:
Bi de tuzun oranı çok değil mi? Bana önerilen çay kaşığı az biraz tuzdu? Sana kim söledi yemek kaşığı diye istersen biraz tuzun yoğunluğunu azalt: (

Son düzenleme:
r3n cim, madem geldin neden aramadın, ben seni alır götürürdüm tükkana, bende gittim geldim çünkü...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
erginbayım saat 5 buçuk altı gibi evdeydik
malum sonrası iftar falan ondan aramadım
yarın haberlesicez insalla

caponun derdi mantar hastalığı falan da olabilir, iç mantar, suya dökülen ilacı falan var :) su ana kadar ki forumda gorduğum en ilginc paylasımlardan biri abi mantar bu arada :) gecmis olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
kamu oyuna önemli açıklama!
cenkay yılmaz airbrush atölyesi için uzun süredir aranan tükkan az önce tutulmuştur.
işler duruma gelmesi için hernevi maddi manevi yardımlarınız itinayla ve dört gözle beklenmektedir.
misal tükkanın acilen temizlenmesi gerekiyor.
haydi dostlar
"imece team" acilen iş başına.
not: emegi geçelere airbrush konusunda fevkaladenin fevkinde güzellikler yapılacatır. aramızda kalsın
hayırlı olsun Cenkay'ım iyi haberde alabiliyormuşuz ne güzel. Ama temizlik olayında kalabalık pek iş görmüyor haberin ola :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
temizlikçi ilanını verdim :p

temzlikga2dy7.jpg

senmi çizdin onu genj? yeteneklisin. sana kartımı wereyim. aktarmalı, 2 binişlik. bin metroya, git burdan uzaklara.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Günaydın Ankaraaaaaaa :rendeer:

kankenan biraz sonra hadi gezelim der ama hava bugün kapalı yani türbana girmiş ( made in berber ) :queen:

İsim vermek gibi olmasın ama Fatih abi sana da günaydın :cherry:

Süleyman abi başın sağolsun, aman yavrulara dikkat :cat:

Cenkay abi hayırlı uğurlu olsun yeni tükkan :cat:

Son düzenleme:
senmi çizdin onu genj? yeteneklisin. sana kartımı wereyim. aktarmalı, 2 binişlik. bin metroya, git burdan uzaklara.

:) harbiden süper çizmiş komik insan :)

Günaydın Ankaraaaaaaa :rendeer:

kankenan biraz sonra hadi gezelim der ama hava bugün kapalı yani türbana girmiş ( made in berber ) :queen:

İsim vermek gibi olmasın ama Fatih abi sana da günaydın :cherry:

Süleyman abi başın sağolsun, aman yavrulara dikkat :cat:

Cenkay abi hayırlı uğurlu olsun yeni tükkan :cat:

GÜnaydınnnnn

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar