Tabiki iş o aşamaya gelsin hele.....:wiinkk:
İşe başladı diye duydum hayırlı olsun yeni işin detayları please...

Allah herkese gönlündekini nasip etsin.
Onurcan öyle biz bu distribütörle çalışmıyoruz deyip kesip atamazsın müşteri talep ediyorsa gidip distribütörle anlaşacaksın anlaşamazsan bile müşteriye yardımcı olmak adına fiyatını araştırırsın, özelliklerini araştırırsın,müşterine yardımcı olursun.Müşteriyi direk satan yere yönlendirirsen kaçırırsın.ürün yelpazenizi geniş tutacaksın.Hem bu araç değilki motosiklet aksesuarları ve giysileri,Siz Her markayı aynı dükkanınızda satabilirsin.BMW ile Mercedes yetkili satıcıda aynı yerde satılmaz ama galeride yan yana görebiliyoruz.Kusura bakma kafanı ütüledim biraz ama ben müşteri olarak değil arkadaş olarak tavsiyelerde bulunuyorum.Müşteriniz ve kazancınız bol olsun.
yakısır süleyman agaya valla.
ama aga bunu temizlemesi zor olmazmı yav

Olsun da tek temizlemesi kalsın aga :wiinkk:
Ben ve Levent abiden başka oruç tutan yok sanırım iftarı kime vereceğiz ki:farao:
Levent abi sen al ozaman senden sonrada ben alayım ben beklerim.Acelem yok :wiinkk:
Ulen o anasayfadaki adam bizim doktor değilmi:silent: değilsede acayip benziyor yaaaa:cyclopsan
yok süleymanım yok.. benim onu almak için param olduğunda sen çoktan uçak kullanmaya başlamış olursun.. en iyisi sen al biz gözümüzle sevelim....