[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgi Böcüğü diyorum yaaa :mrgreen: :mrgreen: KARAFATMA gibi davranmayın :queen:

aaaaaaa! bu AKFATMA ymış terlik sökmez ayakkabıynan vurun kellesine:queen::queen:

hacılar sakarya hendek keremali dağına bir tırmanış düşünüyoruz ayrıntılı bilgi için 0900 902 14 75 hemen arayın doyumsuz gezi meeecoroları burada 45 derecede ısıtılmış sıcak sohbet:p:p

Son düzenleme:
O zaman bir açılış fiyatı koy bari :) tabi özelliklerinide verirsen iyi olur. Ama yukarıda yazdığın yazıyı da hatırlatırım :(ben alırım beğenmezsem almam denemem lazım.İçine sokmam lazım ayağımı rahatmı değilmi su geçirirmi geçirmezmi para verceğiz daaa denemek lazım değilmi?) aynı şeyler geçerli değilmi :)
Tabiki iş o aşamaya gelsin hele.....:wiinkk:

Abi sohbetleri yakalamakta zorlanıyorum. Sayfa açık ama fazla göz atamıyorum.
Bu arada umarım beğendiğin bmw lerden birisi en kısa zamanda senin olur...
İşe başladı diye duydum hayırlı olsun yeni işin detayları please...:p
Allah herkese gönlündekini nasip etsin.

Emrah söylemiş, Ulusan'da varmış (ben bilmiyorum onun yalancısıyım); oraya bakabilirsiniz bu bot için. Biz bu distribütörle çalışmıyoruz ne yazık ki :)

Doğuş otomotiv ile çalışan bir yere gidip ben Focus istiyorum getirin bana diyemesiniz :p İsterseniz Jetta var ama :queen:

Onurcan öyle biz bu distribütörle çalışmıyoruz deyip kesip atamazsın müşteri talep ediyorsa gidip distribütörle anlaşacaksın anlaşamazsan bile müşteriye yardımcı olmak adına fiyatını araştırırsın, özelliklerini araştırırsın,müşterine yardımcı olursun.Müşteriyi direk satan yere yönlendirirsen kaçırırsın.ürün yelpazenizi geniş tutacaksın.Hem bu araç değilki motosiklet aksesuarları ve giysileri,Siz Her markayı aynı dükkanınızda satabilirsin.BMW ile Mercedes yetkili satıcıda aynı yerde satılmaz ama galeride yan yana görebiliyoruz.Kusura bakma kafanı ütüledim biraz ama ben müşteri olarak değil arkadaş olarak tavsiyelerde bulunuyorum.Müşteriniz ve kazancınız bol olsun.

yakısır süleyman agaya valla.
ama aga bunu temizlemesi zor olmazmı yav:)
Olsun da tek temizlemesi kalsın aga :wiinkk:

biz buluşuyoruzda sen yoksun :wiinkk: iftar yapmadık çünki oruç olanlar evden çıkmıyor örnek Steril :p
Ben ve Levent abiden başka oruç tutan yok sanırım iftarı kime vereceğiz ki:farao:

bu mudur???
KESİNLİKLE BUDURRRRRRR..........
kıskandım benden önce alacaksın yanii..::uzgunum:
Levent abi sen al ozaman senden sonrada ben alayım ben beklerim.Acelem yok :wiinkk:

Ulen o anasayfadaki adam bizim doktor değilmi:silent: değilsede acayip benziyor yaaaa:cyclopsan

Son düzenleme:
Tabiki iş o aşamaya gelsin hele.....:wiinkk:

Onurcan öyle biz bu distribütörle çalışmıyoruz deyip kesip atamazsın müşteri talep ediyorsa gidip distribütörle anlaşacaksın anlaşamazsan bile müşteriye yardımcı olmak adına fiyatını araştırırsın, özelliklerini araştırırsın,müşterine yardımcı olursun.Müşteriyi direk satan yere yönlendirirsen kaçırırsın.ürün yelpazenizi geniş tutacaksın.Hem bu araç değilki motosiklet aksesuarları ve giysileri,Siz Her markayı aynı dükkanınızda satabilirsin.BMW ile Mercedes yetkili satıcıda aynı yerde satılmaz ama galeride yan yana görebiliyoruz.Kusura bakma kafanı ütüledim biraz ama ben müşteri olarak değil arkadaş olarak tavsiyelerde bulunuyorum.Müşteriniz ve kazancınız bol olsun.

yakısır süleyman agaya valla.
ama aga bunu temizlemesi zor olmazmı yav:)
Olsun da tek temizlemesi kalsın aga :wiinkk:

Ben ve Levent abiden başka oruç tutan yok sanırım iftarı kime vereceğiz ki:farao:

Levent abi sen al ozaman senden sonrada ben alayım ben beklerim.Acelem yok :wiinkk:

Ulen o anasayfadaki adam bizim doktor değilmi:silent: değilsede acayip benziyor yaaaa:cyclopsan

yok süleymanım yok.. benim onu almak için param olduğunda sen çoktan uçak kullanmaya başlamış olursun.. en iyisi sen al biz gözümüzle sevelim....

yok süleymanım yok.. benim onu almak için param olduğunda sen çoktan uçak kullanmaya başlamış olursun.. en iyisi sen al biz gözümüzle sevelim....

Abi benimde zaten hemen gidip alacak durumum yok.Bir işim var onu bekiyorum olduğu zaman inşallah alacağım hergün beynimi için için kemiriyor.Rüyalarıma dahi giriyor.kafaya koydum er veya geç alacağım allahın izni ile.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi benimde zaten hemen gidip alacak durumum yok.Bir işim var onu bekiyorum olduğu zaman inşallah alacağım hergün beynimi için için kemiriyor.Rüyalarıma dahi giriyor.kafaya koydum er veya geç alacağım allahın izni ile.
Süleyman sen al motoru nasıl olsa sende eskimez o motor satarken de bana satarsın fazla para vermemiş olurum :p

Süleyman sen al motoru nasıl olsa sende eskimez o motor satarken de bana satarsın fazla para vermemiş olurum :p

Benim gibi motoruna temiz bakacak birine satarım :cat: sen pasaklısın Hiç heveslenme sana satmam.:farao: Sattığım motorumu öyle pis,çamurlu tozlu görürsem kıyamam dayanamam üzülürüm:p

bana bi KTM bulun delüğanlılar :pale:

Protimotor haber ajansı seni yanıltmış. Sadece iş görüşmesine gittim ve görüşme sonucunda kesin kararımı verdim. Ankara artık bana haram derhal kaçmam lazım bu şehirden ama nereye? Acil fikir takviyesi talep ediyorum.

Alanya yada çeşme arasında takıldım kaldım. Şu garibana bi yardım yafuuu sıyırdım kafayı işin içinden çıkamıyorum...

Protimotor haber ajansı seni yanıltmış. Sadece iş görüşmesine gittim ve görüşme sonucunda kesin kararımı verdim. Ankara artık bana haram derhal kaçmam lazım bu şehirden ama nereye? Acil fikir takviyesi talep ediyorum.

Alanya yada çeşme arasında takıldım kaldım. Şu garibana bi yardım yafuuu sıyırdım kafayı işin içinden çıkamıyorum...

3 ay tatil yaptın hala bunalım takılıyorsun ne oldu? derdini söylemeyen derman bulamaz öt bakalım:wiinkk:

bana bi KTM bulun delüğanlılar :pale:

zırlayıp durma alsana KTM:p

Son düzenleme:
3 ay tatil yaptın hala bunalım takılıyorsun ne oldu? derdini söylemeyen derman bulamaz öt bakalım:wiinkk:

İlgi ve alakan için teşekkürler abi.
Yoktur aslında öyle belirli bir dert veya problem sadece yaş oldu 30 hala bir balta bulamadık sap olmak için bu sebepten mekan değişikliği düşünüyorum başka yerde başlayacaksam da bu iki tercihimden birini düşünüyorum. O zaman bakalım asıl sorun bende mi yoksa bguradamı onu göreceğim.

Hem fenamı olur o tarafta bir ankara mt kapınız olur yazın sıradan hepiniz ziyaretime gelirsiniz değilmi? :cherry:

Kışlarıda tek başıma oturur sahile doğru şarabımı içer şiir yazarım artık...

İlgi ve alakan için teşekkürler abi.
Yoktur aslında öyle belirli bir dert veya problem sadece yaş oldu 30 hala bir balta bulamadık sap olmak için bu sebepten mekan değişikliği düşünüyorum başka yerde başlayacaksam da bu iki tercihimden birini düşünüyorum. O zaman bakalım asıl sorun bende mi yoksa bguradamı onu göreceğim.

Hem fenamı olur o tarafta bir ankara mt kapınız olur yazın sıradan hepiniz ziyaretime gelirsiniz değilmi? :cherry:

Kışlarıda tek başıma oturur sahile doğru şarabımı içer şiir yazarım artık...

Allah yolunu ve bahtını açık etsin.Kısmette ekmekte doğduğun yerde değil doyduğun yerdedir.Hadi yolun açık olsun.

Adventure640.jpeg

motur dediğin budur delüğanlılar:wiinkk::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar