[Ankara - MT]

Süleyman abi ben durumları öğrendim ancak adamla kaza yaptık tutanak tutcaz 2 tanemi doldurcaz biri onda biri bende mi kalcak nasıl oluyor o işş fotoğraf falanda çekin diyor[/QUOTE]

serdarcım iki tutanak tutulacak birbirinin aynı oalcak taraflar ikisine de imza atacaklar, bunlara ek olarak iki tarafında zorunlu trafik sigorta poliçeleri, ruhsat ve kimlik fotokopileri isteniyor,

serdarcım iki tutanak tutulacak birbirinin aynı oalcak taraflar ikisine de imza atacaklar, bunlara ek olarak iki tarafında zorunlu trafik sigorta poliçeleri, ruhsat ve kimlik fotokopileri isteniyor,

teşekkür ettim abii onlarıda çektirelim bari bulunsun yanımızda

Bir günde kaç sayfa yazmışsınız arkadaşlar tek tek okumam bile çok uzun sürdü.Bildiğim kadarı ile kazaya karışan araç kaçarsa ve plakasını alabildi isen aracı kaldırmadan trafikten rapor tutmalarını isteyebilirsin.Aracı kaldırdı isen en yakın Karakola gidip şikayetçi olman gerekiyor.

cağlayan abi nasılsın valla bende dumur oldum dün iyi muhabbet etmişler

motor aldın mı abi nelere bakıyosun bizde bakalım etrafa

Son düzenleme:
Bir günde kaç sayfa yazmışsınız arkadaşlar tek tek okumam bile çok uzun sürdü.Bildiğim kadarı ile kazaya karışan araç kaçarsa ve plakasını alabildi isen aracı kaldırmadan trafikten rapor tutmalarını isteyebilirsin.Aracı kaldırdı isen en yakın Karakola gidip şikayetçi olman gerekiyor.

selamlar sevgiler saygılar da hadi motor almaya... ne o öyle kös kös arabayla gezmeler falan .. çok ayıp çokkk

Tutanak zaten otokopili iki nüshada orjinal bir tanesi sizde bir taneside karşı tarafta kalıyor.Fotoğraf olayına gelince kaza yapan kişilerin çekmesi zorunlu değil zaten serviste eksper kendisi çekiyor.

hafta sonu kardeşime yardım etcem taşınıyo....:pale:

yoksa geziler falan normalde kaçmaz.. ramazanda olsa gelirdik emmeeeeeee.....

Hergeleeeeeeeee... Nerdesin????

burdayım aga yatıyorum atölyede malak gibi. saolsun özgem bakıyor bana. ama arada kaçıyorum dışarı .zaten yat yat nereye kadar dimi. bide bünye alışkın degil yatmaya. misal az önce geldim ankaranın en şahane motosiklet magazası olan PROTİ MOTOR dan:p:p hatta gitmişken boş durmadım raf montajı bilem yaptım:cat:

kankenan geçmiş olsun aga!!

Son düzenleme:
Raf montakında geçen emeklerinden dolayı Sayın HERGELE'ye teşekkürlerimizi sunarız.

Proti Motor A.Ş. :mrgreen:

burdayım aga yatıyorum atölyede malak gibi. saolsun özgem bakıyor bana. ama arada kaçıyorum dışarı .zaten yat yat nereye kadar dimi. bide bünye alışkın degil yatmaya. misal az önce geldim ankaranın en şahane motosiklet magazası olan PROTİ MOTOR dan:p:p hatta gitmişken boş durmadım raf montajı bilem yaptım:cat:

kankenan geçmiş olsun aga!!

Walla kardeşim kırıklardan muzdarip birisi olarak kesinlikle yat derim sana kaldıki senin arıza ayakta demedi deme sonra özgenin şevkatide işine yaramaz:salut: heleki o halinle gidilebilecek en yanlış yere gitmişsin:cherry: geçen gün bi uğradım sağolsun arkadaşlar çay ısmarladılar sonra tükanın komple dekorunu değiştirttiler:mrgreen:

Walla kardeşim kırıklardan muzdarip birisi olarak kesinlikle yat derim sana kaldıki senin arıza ayakta demedi deme sonra özgenin şevkatide işine yaramaz:salut: heleki o halinle gidilebilecek en yanlış yere gitmişsin:cherry: geçen gün bi uğradım sağolsun arkadaşlar çay ısmarladılar sonra tükanın komple dekorunu değiştirttiler:mrgreen:

:mrgreen: :cherry:

kurulum aşamasında oluyor böyle şeyler :mrgreen: bir düzene girsin işler, söz sandalye bile taşıtmıcaz

ne ikisi dört :mrgreen:

HERGELE = Ayak parmağı
Prometheus = El bileği
Scorp = Tarak kemiği
rayjay = Kasık

:mrgreen:

murti06 = pisikolocik
arasyas = teknolocik
bunları atlamışsın kardeşim ilave edeyim dedim :queen:

:mrgreen: :cherry:

kurulum aşamasında oluyor böyle şeyler :mrgreen: bir düzene girsin işler, söz sandalye bile taşıtmıcaz

senin canın sağolsun ne demek lafı bile olmaz orası bizimde tükanımız:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar