[Ankara - MT]

Evde yatmıyo tabi ki :) Garajda yatırıyorum:p[/QUOTE]

aferen motor böyle böyle büyütülür zatii... yatacak uyicak, arada bir altını temizlemeyi unutma ama...

Evde yatmıyo tabi ki :) Garajda yatırıyorum:p

aferen motor böyle böyle büyütülür zatii... yatacak uyicak, arada bir altını temizlemeyi unutma ama...[/QUOTE]

abi ne sandın motoru aldığım gün toplantıya katıldık diye üstüne oturmaya cesaretim yoK mu!! İşe gidip geliyorum motorumla; endişe etme şimdiye kadar da altını hiç ıslatmadı.. Çiş demeyi öğrendi benim ki!!!

aferen motor böyle böyle büyütülür zatii... yatacak uyicak, arada bir altını temizlemeyi unutma ama...

abi ne sandın motoru aldığım gün toplantıya katıldık diye üstüne oturmaya cesaretim yoK mu!! İşe gidip geliyorum motorumla; endişe etme şimdiye kadar da altını hiç ıslatmadı.. Çiş demeyi öğrendi benim ki!!![/QUOTE]

eeee sonuç???

hadi hafta sonu geziye geliyorsun yanii???

levent abi sen bugün işle ilgilenmiyosun heralde bak email atıyoruz cevap yok müşteriyle neden ilgilenmiyosun bakıyım :)

adamlar ne motor yapmış yaa
http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetayy.php?k_id=10&u_id=277

277.jpg

günaydın ... hatta tünaydın
dün motorsiklet delisi sitesine baktım..... ya hakkaten ankarada motorcular acayip uyuşuk yaa. bizim sitemiz yine onlara göre süper...

şu ara Murat Abi ile yoğun olmamızdan ötürü pek takılamıyoruz. Pek yakında bomba gibi döneceğiz :p

eweeeet arkadaşlar nihayet motorumu değiştirdim:mrgreen: ama ne benim dediğim oldu nede endurocu arkadaşların dediği... Metin ustanın ilgisi, sevgili kuzen davutun yardımı ile yeni motorum yamaha f650 fazer... shadow dan sonra bayabi yoruyo insanı, hız yapmamak için kendimle mücadele halindeyim umarım gaza gelmem:) görüşmek üzre herkeze kazasız belasız keyifli sürüşler...

valla bence de gelin artık şöyle akalım gecelere :)

bu arada foto güzel olmuş levent abi (kim bu) :)

genç biri ama...ben de çıkaramadım..

eweeeet arkadaşlar nihayet motorumu değiştirdim:mrgreen: ama ne benim dediğim oldu nede endurocu arkadaşların dediği... Metin ustanın ilgisi, sevgili kuzen davutun yardımı ile yeni motorum yamaha f650 fazer... shadow dan sonra bayabi yoruyo insanı, hız yapmamak için kendimle mücadele halindeyim umarım gaza gelmem:) görüşmek üzre herkeze kazasız belasız keyifli sürüşler...

şişit çok gürültü yapma hemen pazar günkü geziye katıllll....deneyelim motoru...

Son düzenleme:
mt Ankara selam:9
iş icabı pazar akşama kadar Ankara da yım. yapıverirseniz bir toplaşma icabeten katılırım yane. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@ denizin_kizi

En azından kız kıza görüşebilirdik ama 19:00 otobüsü ile Eskişehire gidiyorum :pale: :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar