- Konu Yazar
- #6,461
keşke fikirlerimizi dikkate alacak kadar önemseseydin bizi...
keşke fikirlerimizi dikkate alacak kadar önemseseydin bizi...
Fikirlerinizi illaki dikkate alıyorum procancan... Aksi takdirde ben gidiyorum tavsiyeleriniz neler falan diye sormaz direk giderdim.
Hepinizi çok ama çok seviyor ve fikirlerinize önem veriyorum.
Lakin bu kurt düştü birkere içime, gitmezsem kanser eder beni..
Ben şimdi çantamı toparlayıp yatayım. Sabah yolculuk var malum.
Kendinize iyi bakın arkadaşlar. :rendeer:
Fırat sende mi piyasacı oldun :silent: artık motorunuda alınca tunalıda 7. caddede turlarsınantalya kemer düşünüyordum...
fikrimi değiştirmek üzereyim...:queen:
Fırat sende mi piyasacı oldun :silent: artık motorunuda alınca tunalıda 7. caddede turlarsın![]()
Fikirlerinizi illaki dikkate alıyorum procancan... Aksi takdirde ben gidiyorum tavsiyeleriniz neler falan diye sormaz direk giderdim.
Hepinizi çok ama çok seviyor ve fikirlerinize önem veriyorum.
Lakin bu kurt düştü birkere içime, gitmezsem kanser eder beni..
Ben şimdi çantamı toparlayıp yatayım. Sabah yolculuk var malum.
Kendinize iyi bakın arkadaşlar. :rendeer:
Hadi iyi yolculuklar Gürbüzcellim. Dikkatli git gel emi :rendeer:Herkese teşekkürler. Uyarılar için teşekkürler. Bi aksilik olmazsa yarın ya konya ya antalya dan internete girer gelişmeleri anlatırım.
Hoşçakalıın...
Herkese teşekkürler. Uyarılar için teşekkürler. Bi aksilik olmazsa yarın ya konya ya antalya dan internete girer gelişmeleri anlatırım.
Hoşçakalıın...
Arkadaşlar Bende Bir Ankaralıyım Ve Herzamn Burdayım Buluşmayı Nezamn Tertip Ediyorsunuz
valla senin foruma yazdıklarından sonra tertip etmesek daha mı iyi acaba diye düşünüyordum ben de tam![]()
bu akşam Murat hocamı karşılama toplantısı olacak mıydı?
Arkadaşlar Bende Bir Ankaralıyım Ve Herzamn Burdayım Buluşmayı Nezamn Tertip Ediyorsunuz
süleyman az yemek,çok spor bolca yüzme.Sen Hacı Babanın yerini biliyormusun? Tamam biliyorsun.Çarşamba günü 2 kğ.Fıstıklı baklava ile aramıza bekleriz.Anatolia Cafe saat 18.00 dan itibaren iş çıkış saatlerine göre millet dökülmeye başlar.