lem b....... unu çıkardınız Anatolia'nıntüm ankaraya duyrulur ben ve gürcell şu dakka itibarı ile anatolyadayız.gelmek isteyenlere acilen duyurulur.
lem b....... unu çıkardınız Anatolia'nınYakında oraya almayacaklar bizleri sizin yüzünüzden :queen:
Abi haklısın valla. Zaten yavaştan engelleme girişimleri başladı. Reimlere bakarsan anlarsın. Yolu kapattılar artık öyle her motorcu giremiyor oraya... :queen::queen::queen:
![]()
![]()
murat abi dooru diyosun daireyi küçük çizmişim sadece bi üstteki tükkan da artık oraya giden heralde motorları görebilir diye tahmin ediyorum sanki![]()
Offf offf varya çevre yolunda bi basmışım bi basmışım makina uçuyor.....
Rüzgarı yarıyorum offf offff... Tam tamına bak inanmazsınız şimdi hiç abartmıyorum tam tamınaaaaaaaaaa yüüüüüüüüüzzzzzbeş falan bastım yani
Antalya yolunda zorlanmayacağım gibi. gidersem eğer seyahat hızmın normal 70-80 olacağına kanaat getirdim. motor da ben de o hızlarda fazla zorlanmıyoruz.
:queen::queen:
sizle şahsen tanışma şansımız olmadı.galiba ss kullanıyormuşsunuz.O hatayı 1 kere yaparım benYazık motorumu bi daha o yola sokmam
Şu an Ankara dışındayım zaten ama siz yazınca Karagöl gezimiz geldi aklıma. Sorunsuz gidip gelmiştik hatta baya da ıslanmıştık yolda. Ama bile bile tekrar aynı yola sokmam motorumu.
Kazasız belasız gidin gelinde fotolarınıza bakalımKeyifli gezmeler.
Marmaris'in eski güzelliği kalmamış ve ayrıca çok sıcak. Batman'dan dönünce bir Batı Karadeniz düşünüyorum :wiinkk: Bu sıcaklarda yaylarda gezinmekte ayrı bir keyf olurArkadaslar tatıle nereye gıtmelıyım dıye bosuna dusunmeyın,ne alanya ne antalya,marmaris:cat:
Marmaris'in eski güzelliği kalmamış ve ayrıca çok sıcak. Batman'dan dönünce bir Batı Karadeniz düşünüyorum :wiinkk: Bu sıcaklarda yaylarda gezinmekte ayrı bir keyf olur
abi güzellik izafi bi kawram biliyosun:cherry:sanki cennetteyim o kadarını söyleyeyim,evli arkadasları da uyarayım sorun cıkar burda:queen:
Komutanım size güveniyorum ve Side den sonra marmarise geçeceğim... :queen:
Siz ne kadar oradasınız? Belki karşılaşabiliriz...
çıktın mı lem sen yola :silent:
abi güzellik izafi bi kawram biliyosun:cherry:sanki cennetteyim o kadarını söyleyeyim,evli arkadasları da uyarayım sorun cıkar burda:queen: