[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu arada tebrikler Seda.
Birinci Seda olduysa yanındaki bayan ikinci olmuş demektir eeee üçüncü nerede?
başka yarışmacı yokmuş biri birinci diğeride ikinci olmuş işte :wiinkk:

İlgilenen arkadaşlar geçen gün soruyorlardı...
Gitmeyi düşünen varsa haber vereyim dedim:

poster3wk8.jpg

Ben bi aksilik olmazsa uğrayacağım.

Seda neyin birincisi olmuş ben anlamadım!güzellik yarışmasımı redbull içme şampiyonasımı? neki bu ?:silent: :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet bravo evren aferim sana , tebrik edelim evet evreni :p

onurcum ve burakcım tebrikleriniz için teşekkür ederim, layık olmaya çalışacağım

best tükçemiz ile "en iyi" çok geniş bir kavram :p murat abinin üçüncü yarışmacı esprisine de koptum, best woman rider yazısı ile de marmok uluslararası yerini sağlamlaştırmışa benziyor :p:p

yalan dünya işte bir ağlıyor bir gülüyoruz

hepinize tek tek selam ederim bu arada arkadaşlar

evren galiba istifa etmiş gibi görünüyor mu desem de tebrik etsem iyi olur sanki...

sedaya bol tebrik ne ara gitti oraya onu hiç bilemicem...

Forumdan Uzaklaştırıldı
onurun çok sevineceği bir haber vereyim..

ankaraya gelemiyorum..

Arkadaşlar her hafta hangi gün nerede saat kaçta buluşuyorsunuz ? Anatolia cafede buluştuğunuzu öğrendim şimdiye kadar sadece..

seda TEBRİKLER kankulim benim.kime çekmiş yahuu her gittiğin yeri sallamak zorundamısın hayatım sen :D

arkadaşlar ben serdar fazla meesaj yok burada biraz kaynaşalım ben aranıza yeni katıldım msn [email protected]

ankaradaki en hızlı motor kimde söylesin bana

Son düzenleme:
Arkadaşlar her hafta hangi gün nerede saat kaçta buluşuyorsunuz ? Anatolia cafede buluştuğunuzu öğrendim şimdiye kadar sadece..

Her hafta çarşamba akşam 18:00 civarı Anatolia cafedeyiz.
Duyurular kısmında görebilirsiniz genelde pazartesi günü buluşma başlığı açılır, Olmazsa burayı takip etmeniz de yeterli.

arkadaşlar ben serdar fazla meesaj yok burada biraz kaynaşalım ben aranıza yeni katıldım msn [email protected]

ankaradaki en hızlı motor kimde söylesin bana

Hoşgeldiniz. Buluşmalarımıza sizi de bekleriz.

garnizonda yardim kampanyasi baslatilmis

cumartesi günü rahmetli emrahin garnizonuna gittim motorunu görmek icin her kes cok ilgilendi benimle ve motorun resimlerini cekip dönerken bölük komutani olan üstegmen celebi bey:ailesinin mağduriyeti göz önüne alinarak tüm garnizonda emrah icin maddi yardim kampanyasi baslattiklarini söyledi, Ayrıca rahmetli kardesimize ait motorda önemli hic bir hasar görülmedi, sadece ön cam,sağ ayna vede sinyal lambasinda kirik tesbit ettim,ha birazda ufak tefek cizikler yani önemli bir sey yok yine bu motorun ailesine yardim amacli olarak satisi ile ilgilenen onur kardesimizede (PRO) satisin bir an önce yapilabilmesi icin yardimlarinizi bekliyoruz, bilgilerinize sunulur saygilarimla...............
(motorun resmini görmek isteyen dostlara ise bunu hem benden hem prodan temin edebileceklerini hatirlatirim [email protected])

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
dün uçak biletimi aldım arkadaşlar. 12 temmuz c.tesi günü Ankara'dayım inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar