Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yasamam ıcın motora bınmem lazım motora bınmem ıcın yasamam lazım (benkaan)
:salut: :salut: :salut: :salut:
yasamam ıcın motora bınmem lazım motora bınmem ıcın yasamam lazım (benkaan)
Motor gruplarinin tamaminda veya diğer birlikteliklerde asl olan; her kesin görüs ve niyetlerini ortaya koymasi buna temennilerde denilebilinir....... bu temenni ve düsünceler yada yapilmak istenilen aktiviteler herkesce değerlendirilmek üzere ortaya konur......... ancaaaaaaaaaak... bunu bireysel olarak aktif hale getirmek yada bunun icin faaliyette bulunmak,,, bunu yaparkende iyi niyet veya sevgi veya baska bir sebebe bunu baglamak affedilir bir sey değildir kisaca usul sudur... görüsler dile getirilir ve bu grubun bu birliğin yada adi her neyse birlikteliğin yetkilisi, yetkilileri yada bu konuda yetkili atanan kisi yada kisiler teklif edilen konunun aktif hale getirilmesi hususunda karar verirler ve bunun ayrintilarini belirlerler...arkadaşlar dünki anma toplantısı benim tarafımdan organize edilmiştir.belki bundan rahatsız ya da üzülenler olmuş olabilir.bunun tek nedeni benim fazlaca duygusal davranmamdır.
dışardan gelerek toplantıya destek veren diğer motosiklet gruplarına (moturnet,motorsitesi,süpereva ve motokanka ) teşekkürü bir borç bilirim.
yarın sağ elimden ameliyata giriyorum 8 - temmuz gibide Ankara'ya döneceğim sanırım. Herkese sevgiler
yarın sağ elimden ameliyata giriyorum 8 - temmuz gibide Ankara'ya döneceğim sanırım. Herkese sevgiler
Seda' yı tebrik etmek gerek BEST OF RİDERS seçildi MT TÜRKİYE'NİN GRURU
Tebrik ederim Sedacım :rendeer:
sedayı niye kutluyoruz onu anlayamadım![]()
aynen bende tebrık ederım:rendeer:,arkadaslar tatıl nedenıyle yaklasık bır ay aranızda olamayacagım,kendınıze cok ıyı bakın...
Bu arada Seda' yı tebrik etmek gerek BEST OF RİDERS seçildi :rendeer: MT TÜRKİYE'NİN GRURU
![]()
![]()
![]()