[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar Ankara sonunda yine Türkiye topraklarındayım. Ancak işten güçten vakit bulup kendimi sokaklara atamıyorum hala :( En kısa zamanda görüşmek dilekleriyle hepinizi çok özledim. Bu arada Murti06'ya da tekrar geçmiş olsun diyorum. En kısa zamanda aramıza dönmeni diliyorum. Seni ve yağmurlu gezilerini özledim :)

bende sizleri özledim ama iyi bir haber vereceğim şimdi. 10:30 sularında ikinci yiğenimde dünyaya geldi 53 cm dünya tatlısı bir şey. salı yada çarşamba ikinci elimdende ameliyat olup 1 hafta sonrasındada dönmeyi düşünüyordum ama öyle tatlı bir bebekki onunlada biraz vakit geçirip gelsem iyi olacak bugün hastanedeler Annesiyle beraber her ikisininde sağlık durumu çok iyi. Darısı başıma baba olmak istiyorum ben :salut::salut::salut:

bende sizleri özledim ama iyi bir haber vereceğim şimdi. 10:30 sularında ikinci yiğenimde dünyaya geldi 53 cm dünya tatlısı bir şey. salı yada çarşamba ikinci elimdende ameliyat olup 1 hafta sonrasındada dönmeyi düşünüyordum ama öyle tatlı bir bebekki onunlada biraz vakit geçirip gelsem iyi olacak bugün hastanedeler Annesiyle beraber her ikisininde sağlık durumu çok iyi. Darısı başıma baba olmak istiyorum ben :salut::salut::salut:

Abi tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...
Madem çok istiyorsun o zaman darısı başına.... :queen:

Bugün yine yalnız başıma dolandım. Anatolia ya bi uğradım belki kimseye haber vermeyince karşılaşabiliriz dedim ama yine kimse yoktu. Paskalnouma komutanım sizi aradım lakin tel hep meşgule düşüyordu umarım bi terslik yoktur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tebrikler.Darısı başına kısmına şiddetle katılıyorum.

sağol Çağlayan abi ama daha Anne aday adayı bile yokken nasıl Baba oalacağım :salut:

Abi tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...
Madem çok istiyorsun o zaman darısı başına.... :queen:

istiyorum ama yukarıda belirttiğim engel var bu dileğimin gerçekleşmesine mani olan :p

Tebrikler Murat, her şey gönlünce olsun. Ama bence ameliyat işlerini yoluna koyup iyice iyileş, biraz sabır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ALLAH amalı babalı büyütsün darısı olmayanların basına..:cherry:

ankara mt nn çok değerli insanları.buraya bir gün bu kadar acı bir mesaj yazacağım hiç aklıma gelmezdi.
bir evlilik,bir doğum ve bir cenazeyi üçü de 24 saat içerisinde yaşamak hayatın bir parçası.
bu saatten sonra ne dersek diyelim ölenler için bir şey ifade etmiyor.
sözlerim siz geride kalan dostlarına ve dostlarıma:
-emrah arkadaşımızı en son geçen perşembe gördüm,kendisine benim de kocaeli tarafına gideceğimi ve saati uyarsa beraber gitmek istediğimizi söyledim.ancak o daha erken gitmek istedi ve kendisini bir daha göremedim.
-kendisiyle birkaç geziye gittik ve devamlı toplantılarda görüşürdük.şu an hepimiz gibi benim de kafam allak bullak olmuş durumda.hayatımız nerede ve ne zaman nasıl biter tabii ki hiç birimiz bilemeyiz ancak bu kadar genç ve bu kadar ani olması da olmaması da bazen kader de dense kendi ellerimizde.
lütfen herşeyden önce tedbir ve lütfen herşeyden önce zinde beyinlerle motorlarımıza binelim.
çok ciddiyim hepinizi tek tek çok seviyorum ama lütfen en azından motor üstündeyken bizlere acınızı yaşatmayın.

gurcell ben de tam evden çıkıp bir anatolya yapayım dedim, indim motoru çalıştırdım misafir geldi. bize kaderimizin bir oyunu mu bu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Başımız sağolsun :salut:

Az önce motorize deli ( Emrah ) ile görüştüm. Telefonda sadece gittiler diyebildi.
Anlayacağınız üzere, ailesi cenazeyi alıp Orduya götürdü. Emrah artık yok :salut:

Son düzenleme:
Gördünüz değilmi arkadaşlar meftaya bile saygısı olmayan,fırsatçı,ayrımcı,bölücü insanlar var aramızda çok yazık çok.

Murat daha yeni gördüm mesajlarını.Yeğenin dünyaya gelmiş.Allah analı-babalı hayırlı bir evlat eylesin.Gözün aydın.Hayat ve zaman işte.Doktorun dediği gibi 24 saat içinde biri dünya ya geldi, biri evlendi,biri öldü hayat ne kadar acımasız yaa.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin...
acayip moralim bozuk.
bikaç hafta önce yanımda oturan muhabbet ettiğimiz gencecik çocuk şimdi gitti... ilk ve son görüşüm oldu
kaza yaptığı pegaso'nun orda lafı geçmişti uygun fiyata satılıktı. almayı düşünüyordu. aldı da sonra...

3 aydır motor kullanıyorum demişti. niye gittin be abicim uzun yola....

3 aydır motor kullanıyorum demişti. niye gittin be abicim uzun yola....
kazanın yüzlerce sebebi olabilir.bu saatten sonra konuşulanlar ve yazılanlar sadece biz yaşayanları bağlıyor.
3 aylık sürücülük yada değil,tecrübe tabii ki en önemli faktör.
ancak bu kazanın nasıl olduğunu henüz hiçbirimiz bilmiyoruz.yazılan ve söylenen her şey sadece varsayımdan ibaret(kaza tutanağı bölgeye bakan jandarmada imiş,onlardan doğru bilgi alınabilir.)

inanın çok üzüldüm Allah gani gani rahmet eylesin ölüm kimseye yakışmaz ama gencecik olunca daha bir üzülüyor insan

fakat beni daha çok üzen birşey varki arkasından "hiç üzülmedim şöyle yapmış böyle yapmış" denilmesi. kim olursa ne yaparsa yapsın ölüm hakedilmez.

kimse niye öyle olduğunu da öyle yaptığını da bilemez

saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gördünüz değilmi arkadaşlar meftaya bile saygısı olmayan,fırsatçı,ayrımcı,bölücü insanlar var aramızda çok yazık çok.

Sağolsun o arkadaşların yüzünden Onurun açtığı topiği bir türlü bulamıyorum, kaldırıldı sanırım :pr:

Oysa ki Emrah için uzun uzun birşeyler yazmıştım, mesajı gönderemedim bile, rahat uyu arkadaş :salut:

arkadaşlar ben emrah kardeşimizin anısına bir avatar yaptım.kullanmak isteyen olursa:
emrah.jpg

http://i297.photobucket.com/albums/mm227/bart1969/emrah.jpg
ya bazen böyle ölümler insana şaka gibi geliyor,birazdan çıkıp şuraya iki satır yazacak ve ben ölmedim abi sen beni karıştırdın diyecek gibi hissediyor insan.ve inanın bana şu satırları yazarken içim kan ağlıyor.emrah arkadaşım biliyorum buraya yazdıklarım sana ulaşmayacak.ama ne olur hakkını helal et.
aytaç başlık o yüzden kalkmadı.malum kaza sebebi olarak bir şey söylenmişti ve aslı olmadığı çıktığından özellikle konu silindi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
birazdan çıkıp şuraya iki satır yazacak ve ben ölmedim abi sen beni karıştırdın diyecek gibi hissediyor insan.

:salut: :salut: :salut: :salut:

aytaç başlık o yüzden kalkmadı.malum kaza sebebi olarak bir şey söylenmişti ve aslı olmadığı çıktığından özellikle konu silindi.

Anladım Murat abi, açıklama için sağol, artık içimdekileri konu tekrar açıldığında yazarım, söylemek istediğim o kadar çok şey var ki :salut:

Sağolsun o arkadaşların yüzünden Onurun açtığı topiği bir türlü bulamıyorum, kaldırıldı sanırım :pr:

Oysa ki Emrah için uzun uzun birşeyler yazmıştım, mesajı gönderemedim bile, rahat uyu arkadaş :salut:

Aytaç Emrah'a daha fazla saygısızlık yapılmasına gönlüm razı olmadı ve Eyong moderatörden ben rica ettim konunun kilitlenmesini.Sağolsun Eyong da kırmadı kilitledi.O artık kalbimizde yaşayacak.Toprağı bol olsun.Mekanı cennet olsun.

kazanın yüzlerce sebebi olabilir.bu saatten sonra konuşulanlar ve yazılanlar sadece biz yaşayanları bağlıyor.
3 aylık sürücülük yada değil,tecrübe tabii ki en önemli faktör.
ancak bu kazanın nasıl olduğunu henüz hiçbirimiz bilmiyoruz.yazılan ve söylenen her şey sadece varsayımdan ibaret(kaza tutanağı bölgeye bakan jandarmada imiş,onlardan doğru bilgi alınabilir.)

doktor yanlış anlaşıldım galiba
üzüntümden yazdım, kaza ile ilgii yorum yapmak için değil
evde başına bişey gelse neden dışarı çıkmadın derdim
öyle bir ruh halindeyim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar