Eeeeeee hani buluşma resimleri nerede?
boş verin istemeyin direk kaçıralımekşın olsun :queen: Ama biraz bekle iyileşip geleyim ondan sonra :wiinkk:
Maşallah arkadaşa iyi gaz veriyorsun:cherry: Sen murata bakma abisi.Gönül rızası alınmadan yapılan işin tadı olmaz.:farao:Ölene kadar heriki tarafında içinde uhde kalır.Kız evi naz evi derler.Senede 1 defa kız istemeyle ben olsam bende vermem kızımı.Bıktırana kadar göndereceksin.Sonrada alacaksın.
bende hafıza kartında hatıra olarak duruyor![]()
ankara bakın benim yarınki kocaeli gezisi yattı.fikri olan yok mu?
sıkıntıdan patlayacam bişeyler yapamazsam yaaaaaaaa........
Gürcel abi şu günlerde sigarayla aran nasıl bilmiyorum ama bu video senin için :queen:
http://www.gulduren.com/index.php?sbjoke_id=11164
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
videoyu izledim güzelmiş sağolasın.
Arkadaşlar ben şöyle bahçeli tarafına doğru yol alacağım.
Anatolia ya da bi uğrarım.. HAber vereyim dedim...
![]()
numaranı neden vermedin ya.ben de gelecektim.şimdi sana nasıl ulaşacaz.özel mesaj kutunu da boşalt..
ankara mt şşşt hadin son dakka atraksiyonu yok mu ya?
şşşt ankara mt şu anda anatolyadayım.15 dakkaya kadar kalkacam.bu tarafa gelen varsa ben burdan gimata metin usta yanına gitcem.eğer akşama kadar fikri olan olursa bana ulaşabilir.telefonum proda,MURTİ06 DA VE DİĞER BAZI ARKADAŞLARDA VAR.(YA elim caps a değmiş.kim baştan yazcak yaaa.)
unuturum ben çok pis unuturum!:cat:
tel diyorum,numara diyorum,özel mesaj kutun dolu diyorum cevap yok.bir de 5 dakka otursaydın diyon?Yafu doktor 5dk farkla kaçırmışım seni... senden sonra ben de biraz oturdum bi çay içip kalktım. Malum hava bi ara bozmuştu. Etliğe geldim hava düzeldi. Cbf150 ile karşılaştık biraz sohbet ettik onun işi var gibiydi kalabalıklardı ve motorsuzdu fazla konuşamadık. Ben de etliğe kadar gelince eve gideyim dedim ve evdeyim.
Ne vardı bi çay daha içip bi 10 dk daha oyansaydın?
Bu arada bahçeli 7 de polisler pusuya yatmış her motoru çeviriyorlar o tarafa gideceklerin haberi olsun.
tel diyorum,numara diyorum,özel mesaj kutun dolu diyorum cevap yok.bir de 5 dakka otursaydın diyon?