[Ankara - MT]

saolasın hocam..takım elbise giymek zorunda olanlar motosiklete nasıl biniyor peki çözüm yolları var mıdır..iş yerinde mi değiştiriolar...kışın soğuk ve yağmur etkiliyor mu kullanıcıları?

selam arkadasım bende takım elbise giyiyorum kısın pantolnun biraz buyuk olsun montunda takımı içine giy ben o sekılde yapıyorum elbiselerin kaliteli olursa etkılemez

Ben bir İzmir'i ziyarete gidiyorum gelen var mı :p Seda sen hevesli gibisin misafirliğe :)

selam murat abi nasılsın ameliyat oldun mu
bir an once gelde havalar ısındı asfaltların tozunu alalım pro ile siz gerci topragı seviyorsunuz :)

gittim geldim ama İzmir'de kimseler yok Seda başka bir il bulalım :) tatlı matlı ikram etsinler bize :p

ıkı ay once gittim izmire 4 gun kaldım motosiklet dolu izmir bizim kışımız fazla onların yazı 4 mevsım kullan izmirde misafir perverlik bizim buralara gore azdır.
bursaya gidelim kemal paşa yeriz :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat Abi'yi orda kalıba koymuşlar heralde. Düzelmiş :cherry:

durdun durdun bombayı patlattın yine ahahaahh! çok güldüm sona diken battı :p

elin grupları çatır çatır buluşuyo biz bişi yapamadık! mod is banned:farao:

Son düzenleme:
Ben bir İzmir'i ziyarete gidiyorum gelen var mı :p Seda sen hevesli gibisin misafirliğe :)

Abi ben de geldim İzmirdeydim ama karşılaşamadık seninle. Birdahaki sefer haberleşip beraber gidelim ne dersin?

elin grupları çatır çatır buluşuyo biz bişi yapamadık! mod is banned:farao:

Elin grupları çatır çatır buluşuyorsa, ayağın grupları ne yapar?

Hafta sonu drag yarışlarına gidiyormuyuz? gitmiyormuz? gidiyorsak kimler geliyor? Nerede buluşuyoruz? Gitmiyorsak niye gitmiyoruz? Kimler gitmiyor? ve gitmemek için nerede buluşuyoruz?

@tırtırıze ekip;

mod ile ne alakası var anlamıyorum ben de şu işi :pr:

siz buluşun, gezin; her geziye katılmak zorunda mıyım ya da her geziyi ben mi ayarlamak zorundayım?

Salçasız yemek,
Alkolsüz bira,
Şekersiz cola,
Leylasız mecnun,
Zirvesiz dağ,
Bulutsuz yağmur,
Seyircisiz tiyatro,
Modsuz gezi olmaz olamaz olmamalı.....

:mrgreen:

öhö öhö ses bır kı:bounce:
ankara mt nın seslı radyosun;yaw bu saatte genelde gurcell cımle bız takılırdık bu gece hareketlı baya forum,
neyse gece haberlerını verıyorum:
tunalı kıtır cıtır pub bölgesi baya hareketlı ortam iyi
kebap 49 ahalısı cosmus durumda
tunalı cd sonunda 30-40 motorize grup görüldü anlasıldıgı kadarıyla hititliler tunalıyı işgal etmiş istaihbarat servısı ıyı calıssa aralarına casus olarak gırerdım kesın.
alkol sınırını gecmemek ıcın bu saatte kestım ortamı ama ıkı bırayla motor kullanmak zevklıymı dıp not.
motorumu parkettıgım yerdekı 10-5 lık gruptan motorun egzos sesınden korkup bırasını dusuren hatundan özür...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
öhö öhö ses bır kı:bounce:
ankara mt nın seslı radyosun;yaw bu saatte genelde gurcell cımle bız takılırdık bu gece hareketlı baya forum,
neyse gece haberlerını verıyorum:
tunalı kıtır cıtır pub bölgesi baya hareketlı ortam iyi
kebap 49 ahalısı cosmus durumda
tunalı cd sonunda 30-40 motorize grup görüldü anlasıldıgı kadarıyla hititliler tunalıyı işgal etmiş istaihbarat servısı ıyı calıssa aralarına casus olarak gırerdım kesın.
alkol sınırını gecmemek ıcın bu saatte kestım ortamı ama ıkı bırayla motor kullanmak zevklıymı dıp not.
motorumu parkettıgım yerdekı 10-5 lık gruptan motorun egzos sesınden korkup bırasını dusuren hatundan özür...:queen:

Komutanım ben her akşam olduğu gibi standart sitede dolaşıyorum birtaraftanda dizi izliyorum.

Yafuu bu dizilerin komple sezonlarını izlemek çok güzelde hastalık yapıyor yafuuu. sıyırdım neredeyse....

selam arkadasım bende takım elbise giyiyorum kısın pantolnun biraz buyuk olsun montunda takımı içine giy ben o sekılde yapıyorum elbiselerin kaliteli olursa etkılemez

hocam takımların hepsi dar kesim valla içine kazak desen bile zor valla:cherry: bakalım en kötü ihtimalle hafta içi yatar artık napalım...Ankara nın ayazı da çarpabilir valla

Hafta sonu drag yarışlarına gidiyormuyuz? gitmiyormuz? gidiyorsak kimler geliyor? Nerede buluşuyoruz? Gitmiyorsak niye gitmiyoruz? Kimler gitmiyor? ve gitmemek için nerede buluşuyoruz?

15 Haziran 2008 Ankara Drag Yarışı Ertelendi
Tarih: 28.05.2008 Saat: 04:40 ( okuma)
Konu: MERKEZ HAKEM KURULU
15 Haziran 2008 tarihinde Ankara hipodrom' da düzenlenecek olan Türkiye Drag Şampiyonası 2. Ayak Yarışı, Hipodrom da ki bir başka etkinlik nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yarış için başvurular iptal edilmiştir. Yarışın yeni tarihinin belli olmasından sonra başvuru tekrar açılacaktır. Daha önceki başvurular iptal edilmesi nedeniyle görev almak isteyen hakemlerin tekrar başvurması gerekmektedir. Konuyla ilgili açıklama e-mail grubundan dağıtılacaktır.

:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar