[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi yolculuklar.eskişehir mt ye selamlar.

Teşekkür ederim Murat abi :rendeer:

Ablacım okul bitti,ehliyet geldi,Kocakurt ayakta ben daha ne isterim:queen:bu hafta geliyor musun Eskişehire?...

iyi sürüşler dilerim,sağlıcakla kalın...

Bunlar süper haberler canım yaaaa, okul ehliyet kocakurt :cat:

Bu hafta sonu Eskişehire geliyorum. Bebeği görmeye gidebiliriz.
Eskişehir MT den bahane istemiyorum. Sizi tam kadro göreyim :rendeer:

Son düzenleme:
Yeni üyeyiz üyeyiz diye mi salalnmıyoruz acaba forumda....

o sınava bilerek girmedim daha doğrusu yetişmek istemedim çünkü o tarihte şehir dışında izinli olcam bundan sonraki döneme artık..keşke daha önce alsaymışım şu ehliyeti bu yaz motorla geçirirdik neyse kısmet napalım...

Arkadaşlar şu konularda yardımcı olursanız sevinirim..Ankara da motosiklet kullanmak nasıl tehlikeli mi? Daha önce hiç tecrübem olmadığı için hafif bi tırsma mevcut...:) birde 1-2 ay önce rampada arabayla u dönüşü yaparken bi motor çarptı kapıdan hafifçe...allahtan yavaştı hiç bişey olmadı çocuğa..ama bende hiç görmedim aynadan falan karanlıkta...bu olay tırsıttı beni...

İş için takım elbise giydiğimden dolayı (Mayıs 15-eylül 15 serbest kıyafet) kışın kullanamayacağım hafta içi..belki hafta sonları...ama o zmanada soğuklar başlıyor...bunun çaresi var mı yoksa herkes garaja mı bırakıyor motosikleti..

birde Ankara da motosiklet piyasası nasıldır...kısa zamanda çıkarabilir miyim elimden yoksa patlar mı....2. el bi çinli chopper üdşünüyorum ama yaşattığı sıkıntılardan dolayı CBR 125 r bile düşünüyorum ama tarzı bana uygun değil fiyatı yüksek ve daha tehlikeli.....fakat satışı kolay olur die düşünüyorum

yardımcı olursanız çok sevinirim...

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu şekilde düşünme, hoşgeldin sefalar getirdin :rendeer:

Sorduğun sorulara da mutlaka cevap verilecektir. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
niye sallanma ihtiyacı duydun bebek misin :p sallanmadan uyuya mıyor musun :p toplantılara gel orda ardığın soruların çoğuna cevap bulursun. Yeni başlayanlar içinde bir sürü tavsiyeler var forumda ararsan bulursun :wiinkk:

Arkadaşlar şu konularda yardımcı olursanız sevinirim..Ankara da motosiklet kullanmak nasıl tehlikeli mi? Daha önce hiç tecrübem olmadığı için hafif bi tırsma mevcut...:) birde 1-2 ay önce rampada arabayla u dönüşü yaparken bi motor çarptı kapıdan hafifçe...allahtan yavaştı hiç bişey olmadı çocuğa..ama bende hiç görmedim aynadan falan karanlıkta...bu olay tırsıttı beni... İş için takım elbise giydiğimden dolayı (Mayıs 15-eylül 15 serbest kıyafet) kışın kullanamayacağım hafta içi..belki hafta sonları...ama o zmanada soğuklar başlıyor...bunun çaresi var mı yoksa herkes garaja mı bırakıyor motosikleti.. birde Ankara da motosiklet piyasası nasıldır...kısa zamanda çıkarabilir miyim elimden yoksa patlar mı....2. el bi çinli chopper üdşünüyorum ama yaşattığı sıkıntılardan dolayı CBR 125 r bile düşünüyorum ama tarzı bana uygun değil fiyatı yüksek ve daha tehlikeli.....fakat satışı kolay olur die düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...[/QUOTE' Alıntı:
ilk önce hoşgeldin.

Ankara,da değil hemen hemen trafık olan her yerde motor kullanmak bıraz sorunlu oluyor.ama tenha yerlerde alıştırma yaparsan daha ıyı olur.bak mesela u dönüşü yaparken sana motorlu bırısi çarpmış.o durumu kendınle kıyasla sonra tehlıkelımı veya guvenlımı kendınde karar verebilirsin.

elbise konusunda da maddi açıdan sıkıntı yaşamassan full koruma alderim.yani korumalı mont,pantolon,eldiven,bot,vs.vs.ayrıca aldığın elbıselerde gece görünür olmasına dıkkat et.biraz kalıtelı elbise alırsan yağmur çamur demeden binebilirsin.

motor hakkında da sadece şunu diyebilirim çin,liden uzak dur:queen:

Son düzenleme:
cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ederim...forumda şakacı arkadaşlar da varmış...forumu 1 aydır takip ediyorum...buradakiler sayesinde bi çok şey öğrendim..ama dikkat ederseniz sorduğum sorular genelde Ankara ile ilgili...sorduğum sorulara araştırmalarım sırasında cevap bulamadığım için sordum zaten...

Peki bu toplantılar nerde oluyo ve kapsamı nedir...motorlarla mı toplanıyorsunuz ve geziye mi çıkıyorsunuz yoksa sadece bi buluşup sohbet muhabbet mi oluyor..? rutin toplantılar var mı yoksa belli olmuyor mu ne zman olacağı...

cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ederim...forumda şakacı arkadaşlar da varmış...forumu 1 aydır takip ediyorum...buradakiler sayesinde bi çok şey öğrendim..ama dikkat ederseniz sorduğum sorular genelde Ankara ile ilgili...sorduğum sorulara araştırmalarım sırasında cevap bulamadığım için sordum zaten...

Peki bu toplantılar nerde oluyo ve kapsamı nedir...motorlarla mı toplanıyorsunuz ve geziye mi çıkıyorsunuz yoksa sadece bi buluşup sohbet muhabbet mi oluyor..? rutin toplantılar var mı yoksa belli olmuyor mu ne zman olacağı...

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/
buradan butun gezılere ,toplantılara bakabilirsin

yine mesaim bitiyor.ben gene yollara vuracam kendimi.her akşam ayrı bir güzel oluyor ankara.ve gene telim olanlar bakarsınız müsait olur bir yere çekeriz motorları.

niye sallanma ihtiyacı duydun bebek misin :p sallanmadan uyuya mıyor musun :p toplantılara gel orda ardığın soruların çoğuna cevap bulursun. Yeni başlayanlar içinde bir sürü tavsiyeler var forumda ararsan bulursun :wiinkk:

abi geçmiş olsun diyorum beni niye sallamıyorsun peki:)
neyse iş çıkışı arıycam konuşuruz o zaman sallarsın:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi geçmiş olsun diyorum beni niye sallamıyorsun peki:)
neyse iş çıkışı arıycam konuşuruz o zaman sallarsın:cat:
sallarken ninnide söylememi ister misin? :p
Sağol Fırat teşekkür ederim. Çok iyi durumdayım

s.a batı komsunuz eskısehirden kucak dolusu slm ...
arkadasım mt il guruplarında kımse yenı eskı dıye bır kenara atılmaz sohbete katıl sorunu yaz arkadaslar ve ben elımden geldıgınce herseye yardımcı oluruz benı daha cok eskısehır mt de bulursun ama burada her turlu sorununa cevap bulabılırsın

Böyle ara sıra toplanıp diğer il başlıklarına ziyarete filan gidelim yaw. Herkes kendi ilinde tıkılıp kalıyor.

mterayes26 hoşgeldin, ne içersin? :cherry: Aslında Aytaç olsa burda, çok güzel ağırlardı o seni, başlığı falan gezdirirdi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben bir İzmir'i ziyarete gidiyorum gelen var mı :p Seda sen hevesli gibisin misafirliğe :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
gittim geldim ama İzmir'de kimseler yok Seda başka bir il bulalım :) tatlı matlı ikram etsinler bize :p

Abi ben yediklerime dikkat ediyorum bu aralar. Tatlı yemiyim. Sen bi Hatay başlığına bak istersen, künefe falan ikram ederler belki :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
künefe sevmem kaymaklı ekmek kadayıfı severim ben en iyisi Afyon sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar