dayı behle azsora ordayık amcamla barabar geliyoz o çorabını giycek bende canbebe bezimi birazdan ordayık..![]()
murti dayı amcama laf ettirmem bah bozuşuruk valla...:mrgreen:
amcanız guurrrbaan olsun size! allah allaaah![]()
sevgili ankara nın güzel insanları yaw bu sehire bu kadar yagmur yagarmıydı:silent: size bir sorum olacak benım naked ın ön amörtisörlerini indirtsem biraz daha yatık kullansam nasıl olur?mantıklı mı?
sevgili ankara nın güzel insanları yaw bu sehire bu kadar yagmur yagarmıydı:silent: size bir sorum olacak benım naked ın ön amörtisörlerini indirtsem biraz daha yatık kullansam nasıl olur?mantıklı mı?
hocam iyi hoş da frenleme esnasında fren mesafeniz birazdaha artacaktır ön frene asılsanız bu sefer arka teker havaya dikilecek kasislerden gecerken altını sürtme olasılığınız artacaktır aero dinamik yapısı bozulacaktır vs vs boşverin hocam siz orjinal binin tavsiyem..:rendeer:
offf murat yakmışsın ortalığı be.de ben alkolu sevmiyorum ya.doktor al bir yirmilik rakı. İki ayrı kadeh koy masana bir ondan bir bundan iç. Karşında kim olmasını istiyorsan diğer kadeh onun olsun. Winamp de Zeki Müren çalsın of diyorum hatta sen en iyisi bir büyüğe danış doktor yirmiliği boş ver büyükler her zaman daha doğrusunu bilir doktor :rendeer:
offf murat yakmışsın ortalığı be.de ben alkolu sevmiyorum ya.
ben çok çok özel anları özelleştirmenin dışında alkol tercih etmiyorum.terapiye uymaz.dinç kafa ile yapılan terapi kalıcı olur.Sen canını sıkma doktor. Alkol ayrım yapmaz sen sevsen de sevmesende o hepimizi seviyor.....
İçelim güzelleşeliiiiiiiim abilerim bennnnnnnnim............
:queen::queen::queen::queen:
dinç kafa ile yapılan terapi kalıcı olur.
biz doktorlar hep böyleyiz.Doktor hayrola canın sıkılıyor herhalde,:wiinkk:
biz doktorlar hep böyleyiz.