[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dayı behle azsora ordayık amcamla barabar geliyoz o çorabını giycek bende canbebe bezimi birazdan ordayık..:p

buyrun gelin ben büyüğe danışıyorum şu an sizde danışışırsınız :p:p:p:p

1163712421image005rq7.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdi gelir amcam o zaman kolla kendini retkit..

Forumdan Uzaklaştırıldı
amcanız guurrrbaan olsun size! allah allaaah :p

çorabına gurban olem noel amcam bah murti dayım neler diyo neler..:p

artıkın ben gısmet olursa gelicem angaraya çarşamba toplaşmasına face of face görüşürük..:p

sevgili ankara nın güzel insanları yaw bu sehire bu kadar yagmur yagarmıydı:silent: size bir sorum olacak benım naked ın ön amörtisörlerini indirtsem biraz daha yatık kullansam nasıl olur?mantıklı mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili ankara nın güzel insanları yaw bu sehire bu kadar yagmur yagarmıydı:silent: size bir sorum olacak benım naked ın ön amörtisörlerini indirtsem biraz daha yatık kullansam nasıl olur?mantıklı mı?

hocam iyi hoş da frenleme esnasında fren mesafeniz birazdaha artacaktır ön frene asılsanız bu sefer arka teker havaya dikilecek kasislerden gecerken altını sürtme olasılığınız artacaktır aero dinamik yapısı bozulacaktır vs vs boşverin hocam siz orjinal binin tavsiyem..:rendeer:

amaç ? yani bunu yaparak rüzgardan felan korunmaya çalışacaksan yapma derim ... :silent:

hocam iyi hoş da frenleme esnasında fren mesafeniz birazdaha artacaktır ön frene asılsanız bu sefer arka teker havaya dikilecek kasislerden gecerken altını sürtme olasılığınız artacaktır aero dinamik yapısı bozulacaktır vs vs boşverin hocam siz orjinal binin tavsiyem..:rendeer:

zaten yakında tatılce cıkacagım motorumla bu oturus pozısyonu pek yormuyor ama hızlanınca ruzgar rahatsız edıyor en guzelı gelecek sezon bır race almak...bu arada bart offline görünüyor herhalde birilerini buldu keske haberim olsaydı ben de katılırdım

doktor al bir yirmilik rakı. İki ayrı kadeh koy masana bir ondan bir bundan iç. Karşında kim olmasını istiyorsan diğer kadeh onun olsun. Winamp de Zeki Müren çalsın of diyorum hatta sen en iyisi bir büyüğe danış doktor yirmiliği boş ver büyükler her zaman daha doğrusunu bilir doktor :rendeer:
offf murat yakmışsın ortalığı be.de ben alkolu sevmiyorum ya.

Sen canını sıkma doktor. Alkol ayrım yapmaz sen sevsen de sevmesende o hepimizi seviyor.....
İçelim güzelleşeliiiiiiiim abilerim bennnnnnnnim............

:queen::queen::queen::queen:
ben çok çok özel anları özelleştirmenin dışında alkol tercih etmiyorum.terapiye uymaz.dinç kafa ile yapılan terapi kalıcı olur.

bu hafta polıklınıkcıyım mesaı de ara ara bakma sansım oluyor ınternete,vfr 800 bır gün benim olacaksın ülen...:)

yaw usta senın nıck nıye cbf150?transalp yapsana:)

ilk ler unutulmaz diyosan o baska ılk ask,ilk motor..cok duygusal gördüm seni:)

Son düzenleme:
biz doktorlar hep böyleyiz.

Yavvv ben bu doktorları akıllı,uslu,entel,dantel işinde gücünde light zannederdim siz bariz sıyrık çıktınız beee:queen::queen:

[QUOTE

yaw usta senın nıck nıye cbf150?transalp yapsana:)

ilk ler unutulmaz diyosan o baska ılk ask,ilk motor..cok duygusal gördüm seni:)[/QUOTE]

Trasalp yapınca bu kezde R 1200 GS Adventure yapmak gerekecek boş ver kalsın böyle iyi.:cat:

Son düzenleme:
Ya ne güzel hazır yakalamışken ben sorularımı sorayım sırayla o zaman.

Sayın doktorlar ben acaip miskinleştim hiç bişey yapasım yok. Bunalım modundayım. Ne yapcez?

Ve Sayın sigortacılar.

Ben ev ve iş yeri sigortası yaptıracağım bana bi adres veriversenizde yaptırıveriversem diyoruuum.

Sayın komutanlarıma soracak sorum yoktur.

Başka hangi meslekler kaldı? illaki onlara da sorum vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar