[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
madem ankara mt, bir de buraya selam verelim :)

merhaba arkadaşlar pro nun yardımıyla aldım motosikletimi ben de burdayım artık...
göürşmek üzere..
hoş geldin İrfan. Toplantılara sonrada gezilere bekliyoruz. Sanırım ODTÜ'de tanışmıştık seninle :rendeer:

???????????????????????????????????????????????

:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Son düzenleme:
eve dönenler-yoldan gelenler-tüm sevdiklerim-eve dönmekte zorlananlar
ve bil umum isimsiz sevgililer ankaraya hoş geldiniz............

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
eve dönenler-yoldan gelenler-tüm sevdiklerim-eve dönmekte zorlananlar
ve bil umum isimsiz sevgililer ankaraya hoş geldiniz............

Doktor seninle yüz yüze oturup konuşamayacakmıyız yavvvv.Balık partisinden beri görüşemiyoruz.Biz Eldivan'dan dönerken sen Eldivana gidiyordun.Grupla buluşabildinmi?Bu gün sabahta SSK hastanesinin önündeki trafik ışıklarında gördüm.Sola sinyal vermiş hastaneye girecektin herhalde!.Bana yeşil yandığı için duramadım.

Doktor seninle yüz yüze oturup konuşamayacakmıyız yavvvv.Balık partisinden beri görüşemiyoruz.Biz Eldivan'dan dönerken sen Eldivana gidiyordun.Grupla buluşabildinmi?Bu gün sabahta SSK hastanesinin önündeki trafik ışıklarında gördüm.Sola sinyal vermiş hastaneye girecektin herhalde!.Bana yeşil yandığı için duramadım.
sen arabaylaydın galiba.ben görmedim.
görüşürüz kardeş görüşürüz.ben toplantılara geç gelmesem hep görüşürüz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen arabaylaydın galiba.ben görmedim.
görüşürüz kardeş görüşürüz.ben toplantılara geç gelmesem hep görüşürüz.
sen sadece toplantılara değil her yere geç geliyorsun doktor :queen:

Başlık açılmadığına göre buluşma yerini bilmeyenler, Karıştıranlar ve etrafında dönüp girişi bulamayanlar için bu resimler umarım yardımcı olur.

adsz1tf4.jpg

adszwj9.jpg

grnt0333eg5.jpg

Ankara-MT selamlar...
bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.
beni 96-2006 arası ankarada yaşadım. şu an çorumdayım görev nedeniyle.
geçen yaz izmirde yedek subayken 2001 suzuki gs500 aldım yaklaşık 6000 km kadar kullandım ve şimdi eşimin otomobil ihtiyacı için motorumu bi arkadaşımın arabasıyla takasladım.

ama bu yazda motosikletsiz geçmez sanki :)
şimdi arayışa girdim ama bütçe de kısıtlı. 6000 YTL civarı bi makine arıyorum
tercihim cadde motosikleti. ve en önemli kıstasım model yılının yüksek olması ve tercihan su soğutmalı olması.
benim suzuki hava soğutmalıydı malum gerçi hiç hararet problemi yaşamadım izmir gibi sıcak be yerde kullanmama rağmen ama hem biraz yaşlı olması korkuttu hep acaba hararet yapar mı ya da uzun yola çıksam sıkıntı yaratır mı diye...
o yüzden şimdi su soğutmalı ve asgari 2004-2005 model bi motor arıyorum.
aklıma bi tek kawasaki er-5 geliyor.
sahibinden.com da iki tane var ankarada 7000 istemişler mesela.
acaba sizin bildiğiniz siteden olsun başka yerden olsun bu özelliklerde motosikletini satan bi arkadaş varsa irtibata geçebilirim...
bi de ben ankarada kısa bi süre mondial agk 125 kullandım o yüzden hiç bilmiyorum ankarada bi motor bulsam kime ekspertiz yaptırabilirim.
Alp_tunay izmire transfer olmasa onunla bakardık ankarada :)

durum budur arkadaşlar... varsa böyle bildiğiniz bi motor ya da sahibinden.com daki makinaları biliyosanız ve ekspertizi nerede yaptırabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
haber bekliycem. kazasız sürüşler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ankara-MT selamlar...
bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.
beni 96-2006 arası ankarada yaşadım. şu an çorumdayım görev nedeniyle.
geçen yaz izmirde yedek subayken 2001 suzuki gs500 aldım yaklaşık 6000 km kadar kullandım ve şimdi eşimin otomobil ihtiyacı için motorumu bi arkadaşımın arabasıyla takasladım.

ama bu yazda motosikletsiz geçmez sanki :)
şimdi arayışa girdim ama bütçe de kısıtlı. 6000 YTL civarı bi makine arıyorum
tercihim cadde motosikleti. ve en önemli kıstasım model yılının yüksek olması ve tercihan su soğutmalı olması.
benim suzuki hava soğutmalıydı malum gerçi hiç hararet problemi yaşamadım izmir gibi sıcak be yerde kullanmama rağmen ama hem biraz yaşlı olması korkuttu hep acaba hararet yapar mı ya da uzun yola çıksam sıkıntı yaratır mı diye...
o yüzden şimdi su soğutmalı ve asgari 2004-2005 model bi motor arıyorum.
aklıma bi tek kawasaki er-5 geliyor.
sahibinden.com da iki tane var ankarada 7000 istemişler mesela.
acaba sizin bildiğiniz siteden olsun başka yerden olsun bu özelliklerde motosikletini satan bi arkadaş varsa irtibata geçebilirim...
bi de ben ankarada kısa bi süre mondial agk 125 kullandım o yüzden hiç bilmiyorum ankarada bi motor bulsam kime ekspertiz yaptırabilirim.
Alp_tunay izmire transfer olmasa onunla bakardık ankarada :)

durum budur arkadaşlar... varsa böyle bildiğiniz bi motor ya da sahibinden.com daki makinaları biliyosanız ve ekspertizi nerede yaptırabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
haber bekliycem. kazasız sürüşler...

biz Metin ustaya danışmadan motor almayız. O onay verirse içimiz rahat olur :wiinkk:

chopperrider, benim motor satılık, Ankara'dayım, ama motor 2001 virago. Eğer ilgilenirsen (toplantıya gelirsen görürsün zaten) görüşebiliriz. Bakımını Metin Usta'ya yaptırıyorum :mrgreen: Selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki Metin usta kimdir nerlerdedir nasıl bulunur :)
Alper'de tanıyor Metin ustayı toplantıya gelirsen yarın ordada sana yardımcı olmaya çalışırız. Yada ne zaman Ankara'dasın onu söyle vakit ayarlayalım sana :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar