[Ankara - MT]

Şimdi bide ben geldim. :queen::queen::queen:

Bu şahin tepesinde ne kadar şahin var?
Bunlar genelde kaç model?
Doğan görünümlüsü var mı?
Eski kasaları varmı?
Giden arkadaşlar sizden ricam bolca şahin resmi çekmeniz.

:queen::pr:

Gideceğimiz yer tatlısu sen niye gelmiyorsun turkcellim,selocanım

Gideceğimiz yer tatlısu sen niye gelmiyorsun turkcellim,selocanım

Abi ben şehir içinde takılacağım. Hava güzel şöyle bi Tunalı, Çankaya sonrada Bahçeli civarında biraz dolaşacağım. Hem bu arada bildiğim tüm motorcuları tek tek dolaşıp şu kask işimide bugün halledeyim.

Geziye gitmeyen arkadaşlar yarın buluşma falan yaparmıyız ne dersiniz?
Ayrıca Asvaltım meleğim umarım gitmeden görüşebiliriz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süleyman abi ben şimdi online gözüküyorum ama hafta sonu Eskişehirde olacağım, o yüzden gezi muhabbetine karışmıyorum :)

Oooohhh Koçlar gibi atlamışım motoruma, Buluşmuşuz Günayyyy :mrgreen: pardonzi Gencay kardeşimle. Ufaktan bi bahçeli sonrada Anatolia da bi çay kahve molası ooooohhhh misler gibi. Dönüşte bahçeli 7 de sanırım PaskalNouma yı gördüm. Sağ tarafa park ediyordu bide emin olamadım omu değilmi diye PaskalNouma dostum eğer sensen kusuruma bakmayasın selam veremedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Oooohhh Koçlar gibi atlamışım motoruma, Buluşmuşuz Günayyyy :mrgreen: pardonzi Gencay kardeşimle. Ufaktan bi bahçeli sonrada Anatolia da bi çay kahve molası ooooohhhh misler gibi. Dönüşte bahçeli 7 de sanırım PaskalNouma yı gördüm. Sağ tarafa park ediyordu bide emin olamadım omu değilmi diye PaskalNouma dostum eğer sensen kusuruma bakmayasın selam veremedim.
lem fazla sıcaktı bugün yanmadın mı motorun üstünde japon balığım benim :p dikkat et güneş çarpmasın :queen:

lem fazla sıcaktı bugün yanmadın mı motorun üstünde japon balığım benim :p dikkat et güneş çarpmasın :queen:

Yok abi olumu hiç? Hava gayet güzeldi. 23 derece tam kıvamı. Akşam serinliği çıkmadan saat 19:00 gibi zaten Günay laaaa :mrgreen: pardon Gencay la ayrıldık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yok abi olumu hiç? Hava gayet güzeldi. 23 derece tam kıvamı. Akşam serinliği çıkmadan saat 19:00 gibi zaten Günay laaaa :mrgreen: pardon Gencay la ayrıldık.
lem tatlı su motorcuları +20 dereceyi geçincede motora binmez japon balığı :p gelişme gördüm sende :queen:

gelişme gördüm sende :queen:

Ayıp ettin abi. Geliştiriyorum kendimi. Hatta inanmazsın sen şimdi biz bugün günayla :mrgreen: pardon Gencay la yarın geziye katılalım diye konuştuk. Sonra vaz geçtik ama en azından artık geziye direk katılmıyorum demek yerine biraz düşünüyoruz. Katılalım, katılmayalım diye kafa yoruyoruz. Bu hızla gidersek sanırım 10 yıla kalmaz her geziye katılırım. :mrgreen::mrgreen::p:p:mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayıp ettin abi. Geliştiriyorum kendimi. Hatta inanmazsın sen şimdi biz bugün günayla :mrgreen: pardon Gencay la yarın geziye katılalım diye konuştuk. Sonra vaz geçtik ama en azından artık geziye direk katılmıyorum demek yerine biraz düşünüyoruz. Katılalım, katılmayalım diye kafa yoruyoruz. Bu hızla gidersek sanırım 10 yıla kalmaz her geziye katılırım. :mrgreen::mrgreen::p:p:mrgreen::mrgreen:
gözlerim yaşardı valla :salut: ne diyeceğimi şaşırdım :p

Ya Allah Aşkına birisi bana 19 Mayısta Ataya saygı kortejinin olup olmadığını söylesin.Geçenlerde de yazmıştım ama haber verilecek dendi ama ses seda yok.Herkes takmış bir gezi olayına.Bu geziden daha önemli arkadaşlar....

Ya Allah Aşkına birisi bana 19 Mayısta Ataya saygı kortejinin olup olmadığını söylesin.Geçenlerde de yazmıştım ama haber verilecek dendi ama ses seda yok.Herkes takmış bir gezi olayına.Bu geziden daha önemli arkadaşlar....

bende merak ediyorum:silent: arkadaşlar eh yapalım artık bişey gerçi ben arkanızdan koşarak eşlik edeceğim ama olsun :cat:

haaa haaa :mrgreen:walla Gürselcim sen geziye katılana kadar ben ehliyeti, motosikleti alıp dişi Ümmet abi olup Türkiye yi gezmiş olacağım:queen:ama üzülme umutluyuz senden yani en azından ben :cat:

Son düzenleme:

"Haber verilecek" şeklinde değil de, "öyle bir organizasyon olursa duyurusu yapılacak" şeklinde bir başka üyemiz tarafından söylenmişti. Şu ana kadar bana gelen bir bilgi yok. Böyle şeylerin izinle yapıldığını düşünürsek, bu izinlerin en az 1-2 ay önceden alınmış olması lazımdı. Bu sene olmayacak gibi görünüyor.

"Haber verilecek" şeklinde değil de, "öyle bir organizasyon olursa duyurusu yapılacak" şeklinde bir başka üyemiz tarafından söylenmişti. Şu ana kadar bana gelen bir bilgi yok. Böyle şeylerin izinle yapıldığını düşünürsek, bu izinlerin en az 1-2 ay önceden alınmış olması lazımdı. Bu sene olmayacak gibi görünüyor.

hmmm üzüldümmm:salut:......

haaa haaa :mrgreen:walla Gürselcim sen geziye katılana kadar ben ehliyeti, motosikleti alıp dişi Ümmet abi olup Türkiye yi gezmiş olacağım:queen:ama üzülme umutluyuz senden yani en azından ben :cat:

Hadi inşallah bir an evvel alırsın motorunu ve ehliyetini...

Ahanda buraya yazıyorum sen motoru alınca benim gibi tatlı su motorcusu olmazsan bende neyim....

:queen::queen::rendeer::queen:

Hadi inşallah bir an evvel alırsın motorunu ve ehliyetini...

Ahanda buraya yazıyorum sen motoru alınca benim gibi tatlı su motorcusu olmazsan bende neyim....

:queen::queen::rendeer::queen:

yaaaa yaaaa olmıycammm olmıycammmm:pr::pr:

Alınca görüşürüz Gürsel:cherry:

günaydın herkese tatil olunca bu saatte günaydın oluyor bugün 19 mayıs geçişi neden olmayacak...:pale:

madem ankara mt, bir de buraya selam verelim :)

merhaba arkadaşlar pro nun yardımıyla aldım motosikletimi ben de burdayım artık...
göürşmek üzere..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar