[Ankara - MT]

Yine mi nick değiştirdin ya. Neyse artık seni böyle de seveceğiz :) semcell hoşgeldin. Gezilerde buluşmak üzere.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İşin ilginç tarafı çakmak o akşam hiç yanmadı taki sahibi onu bırakıp gidene kadar ondan sonra pro bi yaktı çakmağı bi dahada sönmedi . Çakmak bile espirilere maruz kalmış.

İşin ilginç tarafı çakmak o akşam hiç yanmadı taki sahibi onu bırakıp gidene kadar ondan sonra pro bi yaktı çakmağı bi dahada sönmedi . Çakmak bile espirilere maruz kalmış.

Çakmağı ve hatta ateşi bile donduran garanti espirilerimiz 24 saat hizmetinizdedir.
Demek benden sonra yandı haaa namus fukarası çakmak... eee ben ona yapacağımı biliyorum.
cayır cayır yakacağım onu...

Bu arada hafta sonu için plan yapıldımı?

Hehe gecenin bu saatinde herkes merakla haftasonu gezisini soruyor :) İnsanlar bu kadar heyecanlı yani. Bi de gerçekten geziye çıkınca nolacak merak ediyorum doğrusu :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
......................................................................................

Son düzenleme:
ben bu hafta gelemeyebilirim, önümüzdeki hafta başı yöneticilerim gelecek.

Hava durumu hafta sonu iki gün de sağanak yağış gösteriyor ya hadi hayırlısı.

ankara mt bu hafta sonu ne yapıyorsunuz.kamp var mı yok mu?
kamp yaparsanız bursaya gitmeyebilirim.kamp fikri daha cazip geliyor.yağmur ben baktım sağanak değil,hafif diyor.

Son düzenleme:
Herkeze merhaba.Adım Fatih Bitirim.Ankara'lıyım.Bundan sonra bende varım.Haa bu arada unutmadan 19 Mayıs'ta yine varmı bir organizasyon...

meraba arkadaslar ben de ankaradayım ama daha bir motorum yoq ama olsun sizlerin yazdıkların ı okumak ve bilgi edinmek çok zevkli en kısa sürede bir chopper alıp sizlerle beraber gezilere katılmayı cok istiyorum : D

meraba arkadaslar ben de ankaradayım ama daha bir motorum yoq ama olsun sizlerin yazdıkların ı okumak ve bilgi edinmek çok zevkli en kısa sürede bir chopper alıp sizlerle beraber gezilere katılmayı cok istiyorum : D

İnşallah gönlüne göre bi motosikletin olur en kısa zamanda.
Buluşmalarda aklına takılan her konuda cevap verecek birilerini mutlaka bulabilirsin.

Vee tabiki hoşgeldin. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pazar günü Çamlıderreye gidiyoruz arkadaşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
meteorolojiden aldığımız son verilere göre Ankara ve çevresinde hafta sonu sağanak yağış var. Rüzgar hızı 15 - 17 km civarında olacak.

Gezi yapmayı düşünenlere duyrulur.

Karayollarının durumu ise az sonraaaaaaaaaaaaaaaa.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar