[Ankara - MT]

Arkadaslar etlik-tandoğan-bahçeli-aoç-yenimahalle-etlik bölgelerinde asayis berkemal, sıkıldım yahu:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar hafta sonunu boş geçirmeyip bir gezi yapsak hiç fena olmayacak rota konusunda önerisi olanlar yazsın yarın toplaşmada değerlendirip karar verelim. Benim aklıma Karagöl geliyor

arkadaşlar hafta sonunu boş geçirmeyip bir gezi yapsak hiç fena olmayacak rota konusunda önerisi olanlar yazsın yarın toplaşmada değerlendirip karar verelim. Benim aklıma Karagöl geliyor
şşşt bursaya gel kervansaray otelde yer ayırttım senin için.kral dairesi hemde...

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen mi çekeceksin masrafları. Önümüzdeki hafta banaz kampı var doktorcum. Beklemediğim bir şey oldu ve çok duygusal zamanlar yaşıyorum şu aralar. Yoksa ben gelirdim Bursa'ya

nefett.. ne yapıyoruz arkadaşlar yarın akşam buluşuyor muyuz?

bart bu arada şu deri kıyafetler için bakınacak mıyız? yada bana yeri tarif et ben gidip bakayım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi ne matbaası.ne grafiği.ben öyle bir söz vermedim ya.

Sanırım yanlış anlaşılma oldu :cherry:

Arkadaslar etlik-tandoğan-bahçeli-aoç-yenimahalle-etlik bölgelerinde asayis berkemal, sıkıldım yahu:cherry:

Etlik berkemal merak etme, şimdi uyandım, bir olay çıkmamış, mahalle sessiz :p

Buluşuyoruz tabi ki, özellikle siz mutlaka geliyorsunuz :bounce:

Son düzenleme:
bu arada haftasonu için plan sahipleri kimler?

Forumdan Uzaklaştırıldı
----------------------------------------

Arkadaşlar ben nick imi değiştirdim eski hesabımı nasıl sileceğim bulamadım. konu hakkında bilgisi olan varmı yafu?

bart bu arada şu deri kıyafetler için bakınacak mıyız? yada bana yeri tarif et ben gidip bakayım
gürsel, mürsel, gencay kardeşim(doğru ismi tuturdum mu?buğra kardeş bize yardım eden asvalt abin bak bu(şaka şaka) :rendeer:)
gencaycım hiç deriye heves etme yaramaz.geçen gece arkadaşı bırakırken donduğumuzu unutma:
sıcakta içinde çorba olursun,soğukta aynen geceki yolculuk.ama illa istersen itfaiye meydanındaydı yeri tam hatırlamıyorum dükkanı gidip bakmak lazım.ama hiiç heves etme şekli dışında deri giyilmez.deri her mevsim bahar yada belki hafif sonbahar iklimli yerlerin kıyafeti olabilir ancak.

burada (batıkent) olay çıktı ben geri soktum yerine artık çıkmıyı :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Arkadaşlar ben nick imi değiştirdim eski hesabımı nasıl sileceğim bulamadım. konu hakkında bilgisi olan varmı yafu?
şşşt atın b u arkadaşı bu ikide bir nick değiştiriyor.şşt sen kimsin terapi yapmam bak bir daha.ne o öle zaten nick ne isim ne karışıp duruyor bir de balki çıkartma kafamıza......:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eski nikin neydiki :silent: hesabını sıfırlayamıyorsun bildiğim kadarıyla hobareytör banlar olur biter

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar