Arkadaslar etlik-tandoğan-bahçeli-aoç-yenimahalle-etlik bölgelerinde asayis berkemal, sıkıldım yahu:cherry:
şşşt bursaya gel kervansaray otelde yer ayırttım senin için.kral dairesi hemde...arkadaşlar hafta sonunu boş geçirmeyip bir gezi yapsak hiç fena olmayacak rota konusunda önerisi olanlar yazsın yarın toplaşmada değerlendirip karar verelim. Benim aklıma Karagöl geliyor
abi ne matbaası.ne grafiği.ben öyle bir söz vermedim ya.
Arkadaslar etlik-tandoğan-bahçeli-aoç-yenimahalle-etlik bölgelerinde asayis berkemal, sıkıldım yahu:cherry:
nefett.. ne yapıyoruz arkadaşlar yarın akşam buluşuyor muyuz?
gürsel, mürsel, gencay kardeşim(doğru ismi tuturdum mu?buğra kardeş bize yardım eden asvalt abin bak bu(şaka şaka) :rendeernefett.. ne yapıyoruz arkadaşlar yarın akşam buluşuyor muyuz?
bart bu arada şu deri kıyafetler için bakınacak mıyız? yada bana yeri tarif et ben gidip bakayım
http://www.motosiklet.net/forum/duy...0-nisan-2008-carsamba-"haftalik-bulusma".htmlnefett.. ne yapıyoruz arkadaşlar yarın akşam buluşuyor muyuz?
burada (batıkent) olay çıktı ben geri soktum yerine artık çıkmıyı![]()
Arkadaşlar ben nick imi değiştirdim eski hesabımı nasıl sileceğim bulamadım. konu hakkında bilgisi olan varmı yafu?
şşşt atın b u arkadaşı bu ikide bir nick değiştiriyor.şşt sen kimsin terapi yapmam bak bir daha.ne o öle zaten nick ne isim ne karışıp duruyor bir de balki çıkartma kafamıza......:queen:Arkadaşlar ben nick imi değiştirdim eski hesabımı nasıl sileceğim bulamadım. konu hakkında bilgisi olan varmı yafu?
Demet ablaaaaa bak başladı işte, ince espri ama dimi :cherry:
evet çok ince olduğu için göremedikDemet ablaaaaa bak başladı işte, ince espri nasıl ama :cherry:
bart bu arada şu deri kıyafetler için bakınacak mıyız? yada bana yeri tarif et ben gidip bakayım
bu ince esprilerden dantel kenarı yapıyom ben![]()
evet çok ince olduğu için göremedik![]()
eski nikin neydiki :silent: hesabını sıfırlayamıyorsun bildiğim kadarıyla hobareytör banlar olur biterArkadaşlar ben nick imi değiştirdim eski hesabımı nasıl sileceğim bulamadım. konu hakkında bilgisi olan varmı yafu?
eski nikin neydiki :silent: hesabını sıfırlayamıyorsun bildiğim kadarıyla hobareytör banlar olur biter