gelirken motorunu da getir... İyi yolculuklar
gelirken motorunu da getir... İyi yolculuklar
İyi yolculuklar.............
yürüyerek de gidilir kardeş.sonuçta samsun yoluna çıkıp dümdüz gitcen ilerde tabelası var.patsane muyhabbetine gelince ben anlamıyorum motora atlayıp bir yerlere gitmek varken pastanede oturmak saçma geliyor ya.beyler bayındır barajına motorsuz arabasız nasıl gidilir bilen var mı koskoca internette birşey bulamadım sağolsunlar otobüs dolmuşla gidilir diyo ama nasıl nerden?
evet yarın ne yapıyoruz???
burası neresi ben yanlış geldim galiba izmiri arıyordum sanırım yanlış kavşaktan döndüm PARDON :queen:
sensiz olurmu be biraderdükkanda o kadar çayını içtik birazda biz ısmarlayalım
Arkadaşlar tekrar merhaba.Ben 19 yaşındayım ve haziranda öss ye giricem hayırlısıyla.Tabiki ardından ehliyet ve motosiklet almayı düşünüyorum.Fakat çevremde bu konulardan anlayan kimse yok maalesef..Bu yüzden sizlere sormam gerekiyor.
Stajer ehliyet olayı çıkmadan ehliyete başvursam mı şimdi ? Cevabınız evetse hangi sürücü kursunu tavsiye edersiniz?Fiyat hakkında ne dersiniz?
2.olasılık) Aslında şöyle bir düşüncem de var.şimdi ehliyet almaya kalkınca hiç yoktan 400 500 TL gidecek.alayım bi önce motoru süreyim 1-2 ay sonra da ehliyete başvururum diyorum ne dersiniz?Sorun şu ki daha vites değiştirmeyi bile bilmiyorum.Buna ne dersiniz?
Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim Mustafa..
Arkadaşlar tekrar merhaba.Ben 19 yaşındayım ve haziranda öss ye giricem hayırlısıyla.Tabiki ardından ehliyet ve motosiklet almayı düşünüyorum.Fakat çevremde bu konulardan anlayan kimse yok maalesef..Bu yüzden sizlere sormam gerekiyor.
Stajer ehliyet olayı çıkmadan ehliyete başvursam mı şimdi ? Cevabınız evetse hangi sürücü kursunu tavsiye edersiniz?Fiyat hakkında ne dersiniz?
2.olasılık) Aslında şöyle bir düşüncem de var.şimdi ehliyet almaya kalkınca hiç yoktan 400 500 TL gidecek.alayım bi önce motoru süreyim 1-2 ay sonra da ehliyete başvururum diyorum ne dersiniz?Sorun şu ki daha vites değiştirmeyi bile bilmiyorum.Buna ne dersiniz?
Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim Mustafa..