sen kimsin emrah kim.murat abin ben miyim?Murat abiiiii, Emrah beni bırakıp arkadaşlarıyla dağ tepe bayır gezmeye gitti :salut:
Ben de süslendim püslendim, çarşı pazar gezmeye çıkıyorum, sen olsan napardın :cherry:
orda özne emrah oluyo sankim :silent:valla o cümledeki iki nesneyi de tanımıyorsan, özne sen olamazsın sanki![]()
sen kimsin emrah kim.murat abin ben miyim?
ben artık ankaradayım
söylemedi demeyin![]()
murti06=muratsen = 1985
emrah = emrah :silent:
murat abi = murti06
ben miyim = hayır
murat abin ben miyim cümlesinin öznesi ben miyim sorusunun cevabı yani hayırdır![]()
ben kim olsaydım ne yapardım. Yani Emrah terinde mi olsaydım ne yapardım? Yoksa Aytaç yerine mi olsaydım ne yapardım?Murat abiiiii, Emrah beni bırakıp arkadaşlarıyla dağ tepe bayır gezmeye gitti :salut:
Ben de süslendim püslendim, çarşı pazar gezmeye çıkıyorum, sen olsan napardın :cherry:
bende 36 yaşındayım şimdi ne olacak :silent:murti06=murat
bart1969=murat
bart1969= değildir murti06
şimdi beeen 36 yaşındayım.arkadaş benden kaç yaş büyük yada küçük bilmiyorum.yaşı küçük olan mustafa murat olsun.bölece karışmayız.
ben kim olsaydım ne yapardım. Yani Emrah terinde mi olsaydım ne yapardım? Yoksa Aytaç yerine mi olsaydım ne yapardım?
söyledim :wiinkk: bu saat olmuş hala uyuyordu tembel EmrahBenim yerimde olsaydın ne yapardın abi yaaaa :cherry:
Neyse bu konu uzar gider, aslında benim bir maruzatım var ama sana zahmet,
ben bugün telefonumu evde unutmuşum, burayı okuduktan sonra Emrah'ı arayıp
telefonumu evde unuttuğumu ve işten çıkıp eve gidince kendisini arayacağımı söyler misin :rendeer: