[Ankara - MT]

selamlar angaraaaaa.
noldu yaw herkez bi geyik bi geyik. berberin lanetimi var üzerimizde nedir?

Arkadaşlar; motosikletin kışlık bakımı için neler yapmam lazım?
Zincirinin kısaltılması gerektiğini bile yeni öğrendim:silent:
Başkaca tavsiyeleriniz olursa sewinirim.
Şimdiden teşekkürler :rendeer:

Bu arada Berber nası katılacak mı camiaya yeniden?

Hayırlısı be aticim.... Ne almayı düşünüyorsun?..... :silent:

son kasa spor bir sey dusunuyorum alper abi, tur motoru da olabilir ful genajli da, fuarda da bakip sonra karar vericez ins :cat:

Arkadaşlar; motosikletin kışlık bakımı için neler yapmam lazım?
Zincirinin kısaltılması gerektiğini bile yeni öğrendim:silent:
Başkaca tavsiyeleriniz olursa sewinirim.
Şimdiden teşekkürler :rendeer:

Bu arada Berber nası katılacak mı camiaya yeniden?

zincir kisaltilmiyor arkadan geriliyor, ama onu ayda bir kontrol etmek lazim kisa ozel degil, kislik bakim dedigin depoyu agzina kadar doldurup 2 haftada bir calistirirsin 1-2 otoparkta tur atip geri parkedersin, öyle sitede yazilanlar gibi uzun uzadiya kasmaya gerek yok :cat:

Son düzenleme:
son kasa spor bir sey dusunuyorum alper abi, tur motoru da olabilir ful genajli da, fuarda da bakip sonra karar vericez ins :cat:

zincir kisaltilmiyor arkadan geriliyor, ama onu ayda bir kontrol etmek lazim kisa ozel degil, kislik bakim dedigin depoyu agzina kadar doldurup 2 haftada bir calistirirsin 1-2 otoparkta tur atip geri parkedersin, öyle sitede yazilanlar gibi uzun uzadiya kasmaya gerek yok :cat:

Zinciri ayda bir mi kısalttırıyoruz? :silent: Her gün birşey öğreniyorum. : ( Ya es kaza öğrenemeseydim. Sakıncası ne olurdu peki? yoldan mı çıkardı motor, ölür müydüm ki?:pale:
Birde karbüratörün değişmesi lazım, antifiriz falan, sonra birşey karıncalanma yapar demişlerdi ? Bütün bunları duyunca tırstım. Bütün kışımı motorun başında garajda geçirmem gerekecek galiba

Zinciri ayda bir mi kısalttırıyoruz? :silent: Her gün birşey öğreniyorum. : ( Ya es kaza öğrenemeseydim. Sakıncası ne olurdu peki? yoldan mı çıkardı motor, ölür müydüm ki?:pale:
Birde karbüratörün değişmesi lazım, antifiriz falan, sonra birşey karıncalanma yapar demişlerdi ? Bütün bunları duyunca tırstım. Bütün kışımı motorun başında garajda geçirmem gerekecek galiba

ufakcım bak arkadaş ne güzel izah etmişş.. kendini o kadar kasmana gerk yok ki.... haftada bir çalıştır motorunu 5 dakka olsun bitsin başka bişeye gerek yok... zincir germe işlemini de birkaç kere ustasına gittikten sonra kendin bile yaparsın... tabii dikkat edersen...hadi görim seniii...:)

ya işin sinir bozucu olan tarafı niye serviste bana bunu söylemiyorlar :pr: o kadar soruyorum yapılması gerekeni bana söyleyin en azından bilgim olsun diye. İlla birilerinden mi duymam lazım :(
Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim hepinize :wiinkk:

ufakcım bak arkadaş ne güzel izah etmişş.. kendini o kadar kasmana gerk yok ki.... haftada bir çalıştır motorunu 5 dakka olsun bitsin başka bişeye gerek yok... zincir germe işlemini de birkaç kere ustasına gittikten sonra kendin bile yaparsın... tabii dikkat edersen...hadi görim seniii...:)

merhaba abii :) beşk dakika çalıştırırken dolaşmayı unutma akün biter teker dönsün yani :cat:

tırsma ufaklık, herşey kontrol altında. zinciri kısaltmak yok, gerginliğini ayarlayacan. karıncalanma filan olmaz arada bi yürütürsen 3-5 metre. kutup başlarınıda sökersin. sen sağ ben selamet.

kuvetmira gercekten gelcen mi bak ona göre bi yer belirleyelim gidelim

genç bugün bahçelide kelle paça ziyafeti war. kenanı başka zaman basalım.

Son düzenleme:
Çarşamba toplantıısnda bana gösterebilecek biri war mı ? En azından nası yapıldığını öğrenirim

ya işin sinir bozucu olan tarafı niye serviste bana bunu söylemiyorlar :pr: o kadar soruyorum yapılması gerekeni bana söyleyin en azından bilgim olsun diye. İlla birilerinden mi duymam lazım :(
Bu arada yardımlarınız için teşekkür ederim hepinize :wiinkk:

bak motoru çalıştırmadan önce bakman gerekenler var bu periyodik olarak her seferde yapman lazım... o nedenle bunları ayarlaman lazım OK :cat:

http://www.uzmantv.com/yola-cikmadan-once-motosiklet-nasil-kontrol-edilir

zincirden tap tap diye ses gelir, fazla asinir. uzun sure oyle binmedikce kopmaz, dikkat et "kontrol edilmesi lazim" dedim gerdirilmesi degil, uzerine oturdugun zaman zincir yaklasik bir parmak kalinliginda asagi ve yukari esneyebilecek, ne gergin ne gevsek olmali :cat:

tırsma ufaklık, herşey kontrol altında. zinciri kısaltmak yok, gerginliğini ayarlayacan. karıncalanma filan olmaz arada bi yürütürsen 3-5 metre. kutup başlarınıda sökersin. sen sağ ben selamet.

genç bugün bahçelide kelle paça ziyafeti war. kenanı başka zaman basalım.

bak ya satış hee :) ok o zaman ( ben uğruycam akşam bi 5 dk )

merhaba abii :) beşk dakika çalıştırırken dolaşmayı unutma akün biter teker dönsün yani :cat:

aslanım serdarım akünün şarj etmesi için sürmene gerek yok... çalıştır sadce yeter.. amma ille de binecem diyosan bişi demiyim ben...

özledim valla ... ramazan bitede hepinizi sokaklara gark etsem....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
le amma gevezesiniz bir cevap yazıyorum bakıyorum sayfa atlamış :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar