ankara geldi mi tastamam?
sağdan say!
sağdan say!
sağdan say!
Ben otobandan yalnız döndüm aga, bizim maceracılar ne yaptı bilmiyorum henüz..
Şimdi her iki grupla muhabbet kuran biri olarak birkaç şey söylemek istiyorum.
Öncelikle her iki grubun üyeleri gerçekten samimi, hoş sohbet ve değerli insanlar.
* Bülent'in dediği gibi MT Ankara'nın üyeleri genelde tembel :cherry: Buluşmalar genelde muhabbet üzerine kurulu. Ancak bu ortamda da en az küçük cc ortamındaki kadar eğlendiğimi söylemeliyim. Espriler, sohbetler gerçekten çok samimi. İnsan bu gruptayken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor bile. Hatta en son katıldığım buluşmadan eve 11 gibi varmıştım. Karanlıkta evde kalamayan reyiz hanım (eşim olur kendileri) bir ton tantana yapmıştı
* Küçük cc grubu organizasyon geliştirmekte çok aktif. Bir akşam kısa bir toplantı yapılıyor. Kendini ertesi gün outdoor kamplarında, ormanın ortasında buluyorsun. O ortamın insana verdiği özgürlük hissi; işten, güçten, şehirden stres topuna dönmüş kişiler için ilaç gibi geliyor. Benim gibi yoğun çalışan ve bütün bir hafta negatif elektrik yüklenmiş birinin deşarj olabilmesi için bulunmaz bir nimet. Ayrıca grup üyeleri, çok yardımsever. Kim açıkta kalmayasın diye çadırını seninle paylaşır ki? Yapılan herşey müşterek. Tabi ki sohbette Ankara MT üyeleri kadar içten ve samimi.
* Küçük cc grubunun adı neden küçük cc? Elemanların motorlar 100km den fazla gitmiyor. Gelecek olan büyük cc motorlu kişilere karşı mahçup olmamak adına özellikle küçük cc olarak belirtmişler. Ama motoru ne olursa olsun, herkese 40 yıllık dost edasıyla yaklaşılıyor. Hatta benim dışımda birkaç kişi daha var büyük motoru olan. Arkadaşlar 90-100 ile gittiklerinde biz de takılıyoruz. Tempo düştüğünde basıyoruz ve ileride sigara molası veriyoruz. Sonra konvoya devam ediliyor.
Her iki grup arasında herhangi bir husumet söz konusu değil. Herkesin kapısı herkese açık. Arada hafif sert rüzgarlar esti ancak bu insanlar birbirlerini tanıdıklarında kanka olacaklarına eminim.
Ankara MT'de şehirden, sesten, insanlardan, trafikten, ortamdan bunalan herkesi bu tür outdoor aktivitelere davet ediyorum. Ayrıca küçük cc'deki arkadaşlar, bir gün ansızın parka, ellerinde soda ve çekirdekle çatkapı baskın yapabilir. Buna da hazırlıklı olun:mrgreen:
sağdan say!
ne getirdiniz bize bebeler?
çok reca ediyorum eli boş geldik demeyin!
Ya ben bilekler sırt iptal. 230kg motor 100kg yük 80-90kg ben oldumu 420kg. Herifin motora az önce baktım 135 kg.
Taşeronlar, mühendisler, marabalar uğraşıp o kadar otoyol otoban neyim yapsın , macera diye süpertotonun peşine takılıp ayaş gudül toz toprak takılın siz de , sanki grand kanyondan, alplerden, himalayalardan sürüp geliyollaa bödödöff =)
bu syanur karadenize gelecedi, ses seda yok