- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Yıka şu motoru hatta gazyağıyla temizleyip sonra yıka
Binmeye kıyamaz dedin ya, pztsi akşamı iş çıkışı daha fazla motoruma kıyamadım ve yıkamaya götürdüm...
Önce 1 TLye su ile yumuşattım. Ardından 1TLye köpükledim, bir yandan da evden getirdiğim özel firçayla -oradaki büyükler motor kısmına giremiyor diye, küçük getirdim, o derece niyetliydim temizlemeye yani- giriştim, köpükledim tekrar giriştim... sonra 1 TLye duruladım ve yine bez-havlu kombinasyonunda kuruladım...
Sonuç; haklıyım işte, bu motor yıkanmaya temizlenmeye gelmiyor... Bir daha "yıka şu motoru" demeyin bana :jocolor:
Lanet olası pis çekirge, hala kirli hala kirli......r:
http://www.youtube.com/watch?v=_psRMhD3vWY
o motora çamur ayrı bi yakışıyo ya...ikinci bi motor ihtimalim olsa, o motorda sorunsuz olsa hiç düşünmem valla...
Ama bu motorun problemi neymiş la, söyle ben de bileyim ??![]()
Mevzuyu uzatmayalım ozaman, bana göre sıradan durumları olan sana göre sorunlu bir makina diyelim. Sorunsuz bir makina bulursan bana da göster bu arada :wiinkk:
beyler burada tekrar gündeme getireyim;
belpa nın önünde çevirme vardı, girdik...arabanın muayenesi 4 ay geçmiş, plakalar orjinal değil app, emniyet kemeri de takılı değil total de 300 TL hesap çıkardılar, yalvar yakar muayene için ceza yazmayıp bir hafta mühlet verdi...bana 155 tl ye patladı...13 yıl hiç ceza yemedim iki ay üst üste kötü patladı...bu ara denetimler sıkılaşmış dikkatli olun...
belpa nın önünde çevirme vardı, girdik...arabanın muayenesi 4 ay geçmiş, plakalar orjinal değil app, emniyet kemeri de takılı değil total de 300 TL hesap çıkardılar, yalvar yakar muayene için ceza yazmayıp bir hafta mühlet verdi...bana 155 tl ye patladı...13 yıl hiç ceza yemedim iki ay üst üste kötü patladı...bu ara denetimler sıkılaşmış dikkatli olun...
APP ye işlem yapıyorlar mı gerçekten ??
o değilde 4 aydır muaynesiz nası geziyon la sen?
sen bi kurşun döktür bak iyi değil bu gidişat![]()
ne kadar kanunsuz iş varsa sendeymiş hacı, 155 liraya iyi sıyırtmışın
http://www.youtube.com/watch?v=N6E9Ykz9GEU
Mevzuyu uzatmayalım ozaman, bana göre sıradan durumları olan sana göre sorunlu bir makina diyelim. Sorunsuz bir makina bulursan bana da göster bu arada :wiinkk: