Yine çok ceza ama sanki sadece baklava çalıp ta ceza aldılar sanıyo herkes. Ona bakarsanız 80 darbesinde içeri girip sağ kalanlardan hala hapiste olanlar var.o zaman iyi yapmışlar 24 yıl vermekle...
Yine çok ceza ama sanki sadece baklava çalıp ta ceza aldılar sanıyo herkes. Ona bakarsanız 80 darbesinde içeri girip sağ kalanlardan hala hapiste olanlar var.o zaman iyi yapmışlar 24 yıl vermekle...
,Zorla milliyetçi yapacaksınız beni ya . Bak benim damarım pistir bir şeye inanırsam dibine kadar giderim nasyonal partiyi kurar başınıza Hitler olurum bütün motorcuları sabun yapmakla işe başlarım haberiniz olsun.
http://www.dailymotion.com/video/xe74iw_hitler-in-zor-gunu_fun
Onu bunu bırakın da şu geçen yıl plansızca yapılan hafta içi toplanmalarına bu yıl da devam edilse fena olmaz hani, ne güzel haftada bir-iki toplanılıyordu, kafaya esen gelip iki laflıyodu, 3-5 angara bebesi görüyoduk.Bakıyorumda forumda laf çok aktivite yok bu ne yaaa
![]()
gençler haftasonu beypazarına kaçmayı düşünüyorum fıtı fıtıgezilecek görülecek nereleri var, yolda durup izlenebilecek manzara gölet göl nehir vs var mı? gidenler fikir lütfen
![]()
Onu bunu bırakın da şu geçen yıl plansızca yapılan hafta içi toplanmalarına bu yıl da devam edilse fena olmaz hani, ne güzel haftada bir-iki toplanılıyordu, kafaya esen gelip iki laflıyodu, 3-5 angara bebesi görüyoduk.Bakıyorumda forumda laf çok aktivite yok bu ne yaaa
![]()
Yeni motor aldın ufak ufak açıl. Beypazarı çok uzak gelir gidiş dönüş 230km. İncek'in ilersine git tulumtaştan diğer köylere geçe geçe temelliye kadar git, eskişehir yolundan geri dön çok zevkli olur. Hem yeni motoru fazla yormamış olursun. Benim dediğim de 110 ila 150km arası yol nereden geriye döndüğüne bağlı.gençler haftasonu beypazarına kaçmayı düşünüyorum fıtı fıtıgezilecek görülecek nereleri var, yolda durup izlenebilecek manzara gölet göl nehir vs var mı? gidenler fikir lütfen
![]()
http://www.motorcyclenews.com/upload/287018/images/harley-davidson-72-1.jpg
Buna Ape Hanger ve yüksek Sissy barında sürücünün tam sırtına eldiğini düşünsenize tam "Easy Rider"daki SCHC gibi olur. Offffffffff
Tabiki maşanın açısıda değiştirilecek. Amerikan bayrağının yerinede güzel bir Air Brush yaptırılacak.
http://astraone.com/wp-content/uplo...n-america-and-billy-bike-up-41594-900x665.jpg
![]()
hacı sen olsun, shadow koray olsun ve diğer arkadaşlar olsun araştırmacı ruhunuzla şöyle hiç anlamadığım örnekler, benzetmeler, betimlemeler yapıyonuz ya bindiğim motordan utanıyom, mal gibi gaz açıyomuşum gibi geliyo...işin derinine, felsefesine iniyosunuz, takdir ediyorum...ben de lan egsoz olsa nası olur, motor şu yola girince yorar mı kafasındayım...
ayrıca polat ve yunus yallısının teknik bilgisini de takdir etmeden geçemeyeceğim...![]()
Aga seviyeyi yükselten hareketler bunlar, takılma sen :mrgreen:
hacı sen olsun, shadow koray olsun ve diğer arkadaşlar olsun araştırmacı ruhunuzla şöyle hiç anlamadığım örnekler, benzetmeler, betimlemeler yapıyonuz ya bindiğim motordan utanıyom, mal gibi gaz açıyomuşum gibi geliyo...işin derinine, felsefesine iniyosunuz, takdir ediyorum...ben de lan egsoz olsa nası olur, motor şu yola girince yorar mı kafasındayım...
ayrıca polat ve yunus yallısının teknik bilgisini de takdir etmeden geçemeyeceğim...![]()
Panpa bende süper Tatarın araştırmacı kişiliğine hastayım..
Gerekirse ecnebi adamlara atarlanıyor satıcılara filan.. :queen:
Vela velvelaaa,,,, siz ne tartışmışsınız böyle, 1günlüğüne Tirabzona gittik geldik...
Hiç okuyamadım, vakit de yok... H.sonu da adandayız. Kimsede plan var mı ?