yok abi bakmadım zaten. hemen kapadım, töbe dedim, estağfur çektim.
yalnız tokati tokati dir ona birşey demiyom polatoğlan. kuyruk olmamış gibim sadece.
olmamış işde yazarıyım ayrıca

yazarım bunu da
( yeni başladım, çoh iyi değilim. günde 2 dakika yazıyorum çoh mu
https://www.youtube.com/watch?v=kUUSqcqQ0Bs )
Yahu şu MR250 destroyu da anlamıyorum... Benim motordan daha güçlü, torku benimki kadar, su soğutmalı, enkeksiyonlu... çift disk neyim... Ama millete hiç memnun değil. Tamam gösterge felan sapıtıyordur, sapıtsın da, çinlinin şanındandır... Ancak performansından memnun kalınmaması ciddi bir gariplik. Demek bu kağıt üstündeki veriler ile bizi düdüklüyorlar... Bir de performanslı kullanımda hararete yeltenmesi ise çok fena çook...
polatcım o prohell mont çin malı değil,hindistan üretimidir.:wiinkk:
Bilemedim abi

Zaten hindistanlıları daha çok severdim

Üzerinde yazıyor mu yav acaba, merak ettim...
geçen hafta montumu bakımı yapılmak üzere bi tükkan vermiştim..adam derinin boyanmadan bakım yapılamayacağını belirtmişti...bugün aldım ve pırıl pırıl parlıyodu mont...boyama işini de her yerde yaptırmayın, kalitesiz boyalar montu karton gibi sertleştiriyomuş...renkli montları da temizleyip boyuyorlarmış. bana 80 liraya mal oldu...
Hacı nere verdin bir söyle bakayım... Fiyatı azcık tuzlu geldi ama deri işlerinden de anlamam hani, normaldir belki... Ben de dün gece ve bu sabah montun içliğini taktım... Dün gece 9 gibi eve giderken montun altına sadece tsört giydim ve hiç üşümedim

Harbi başarılıymış bunun içliği, çok farkettirdi... Sabahta aynı şekil... Kışlık eldivenleri de giydim, yoksa lütfücüğüm gibi elleri kaybedebilirdim...
---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:30 ----------
@yunuş... O motoru mu düşünüyorsun cidden?