Merhaba Arkadaşlar sizlerle az önce başıma gelen olayı paylaşmak isterim. Saat 10:00 sularında simon bolivar bulvarından Atakuleye doğru seyir halindeyim. Hoşdere yönüne doğru (sola) döneceğim. Ben geçerken ışık da kırmızıya döndü. O sırada hoşdere tarafındaki ışıklarda bekleyen (yıldız tarafında) bir taksi ben dönüşümü tamamlamak üzereyeken u dönmek için ve hızla hatta patinaj çekerek geldi bana arka çamurluğumdan vurdu. Neyse ki toparlayabildim. Düşmedim, az ilerde (2-3 m) motoru emniyete aldıktan sonra indim. Biraz itiş kakış oldu. Ben bunu biraz tartakladım. Sonra nerden geldiğini anlamadığım 6-7 adam üzerime çullandı. Nerden çıktılar anlamak mümkün değil. Sonra ayrılmak zorunda kaldım

ehliyet sınavına eylül 1 de gireceğim. Bu ne ya. Buna dur diyecek kimse yok mu? Nasıl bir düzeni var bu ülkenin?
Öncelikle geçmiş olsun. sonra da motosikletli trafiğe h.geldin . durdurmak

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
Öncelikle tamamını okumamıştım süperr yorumlar varmışş

vallaha gece gece beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.

Bülentim video harikaydı sol da deviriyo sağ da deviriyo Varuna durdurmak öyle mümkün harika bir durduruluş gördüm güvenlikçi kardeşimizden süperdi eline ayağına sağlık
Geçmiş olsun Orhan abi. Yaw taksicileri büyütmeyin gözünüzde o kadar tüm gün kıçlarının üstündeler o kadar da güçlü değiller şöyle güzel bi low kick bacak iptal solucan gibi dolanır yerde :bounce:
Ozanım geçmiş olsun Bir de Tirbison u biz alalım abi adam çok iyi
tabiki sabrın sınırı var ama sadece motorculara değil ezilmeye musait (iyi metafor yaptım ama) herkesi ve herşeyi ezen bi toplumda yaşıyoruz, bu ezme kültürünün beslendiği şey de yine ezilmemek için yapılan kavgalar vs.
yani şimdi burda, haydi hurraaa saldırın dersek yarın biri saldırıp üzülürse çok da iyi olmaz diye düşünüyorum.
kaldı ki tüm motorcularla tüm taksiciler dövüşse taksiciler kesin döver

benim inancım şu yönde, motor kullanan bilinçli birey sayısı arttıkça trafikte daha dikkate alınabilir olabiliriz.
bilmiyorum ki belki de çok saçmaladım :rendeer:
Şöyle bi çözüm buldum 250 ye kadar bizim , zaten chopper sayılır hem uzayamazalar da bunlar

.. Her türlü birlikte takılırız
slm arkadaşlar.ben sitede yeniyim.ankarada buluşma gezme falan olmuyor mu?
Evren h.geldin Gergin zamanlarımız kış geliyo ondan böyleyiz yoksa iyidirirzzzz bizz

))
1.Kısa bir evre trafik de (asıl trafik de) olmadığımız zamanlar ,herkesin motorumuza baktığını zannettiğimiz zamanlar . Herkesin bize destek verdiği özendiğini zannettiğimiz zamanlar.--insanlar aslında saygılı trafik de beee
2.ardından yavaş yavaş trafiğe giriyoruz zorlamalar var ama hataları biz kendimiz de aramaktayız halaa!!! hmm demekki kendimiz göstermemiz çok trafik dışında gitmemiz lazım zamanları.
3.artık trafik deyiz !! ulan sürmeyi,kuralları bilen kaç kişi var burada zamanları.. Bilinçliyiz uyarıyoruz kızıyoruz..Polise başvuruyoruz.
4.Artık farkındayız kırmızı da dururken bile göz aynada acaba biri duramayıp arkadan gömecek mi dur araya giriyim. olum bunla hiç uğraşılmaz çek sağa gitsin yoluna. ilerde belasını bulur..amann taksici onun pizzacılardan kalma antipatisi var yaklaşma yol ver geçsin. yakalayamaz hırs yapar bir sonraki motorcudan alır hırsını.
5. artık görülmeyen ilgi anlayış sizin tarafınızdan yapıldığı hatta taksicilere yol verildiği(intiba değiştirildiği zamanlar...(Diyoruz ki her dört teker sadece 1 gün trafiğe çıkıp taksicilerle bir gün uğraşsa taksiler de dahil işte sonuç o zaman olumlu olur.)
Yada her zaman olmasa da ADAM gibi Toplu sürüşün (Yunusum Aynı yöne bakıyoruz, ben uymayanlara otoriteyi sağlamadığına kızıyorum ) neler değiştirdiğini görüyoruz bla bla

.
.
7853. Artık free rider dediğimiz ipimiz le kuşağımızın sadece kendi güvenliğimize odaklandığı zamanlar ....
.
.
En önemlisi bu noktaların Bilmem kaç milyonu da bulsa iki tekerin her an kaza yapma olasılığı taşıdığı ve o dört tekere nazaran sadece bizim zararlı çıkacağımız !!!.. Saygı Hörmet sevgi Şelale
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------
ozan arkadaşım ben şimdi bu olayı anlamadım daha şahsen tanışmadığımız için yaptıgını espri olarak anlamadım ve tabi ki gülemedim. benimle dalga geçtigini hesaba bile almıyorum neden de bulamadım zaten. anlamadım yani açıklarsan sevinirim.
Selçuk abi 297 km sizin bu yol ay sonunda eskişehir e ki 236 km yapıyo gitsek yaaa??? olma mı??