[Ankara - MT]

Böyle beleş şeyleri bigün önceden haber ver de bizde işe motorla gelelim olmadıki şimdi.. :pale:

Bu arada yan ayakla arka tekeri kaldırma hareketinide göster bence erhana. ben en500 ün zinciri bile o şekilde temizliyorum ama biraz bel ağrısı yapıyo uzun süre tutmaya çalışınca :cherry:

seninkinide cumartesi yaparız olm nolacak..Beyler motorunda eksiği gediği kafasına takılan bişeyler olan varsa şimdiden yazsın ki cumartesiye hazırlıklı geleyim takım taklavat olarak yahut bulup gelelim ona göre ayalayalım..

Şimdi bülentcim sen gazyağı bulabilirsen daha makbule geçer aslında ama balata spreyi çok daha kolay bak 5 liraya var balata spreyleri onlardan 2-3 kutu al gel sen çünki sıkmaya başlayınca kendini tutamıyosun sonra bi bakmışın bitmiş :queen: ben her türlü zincir temizleme ve yağlama stilini şeklini göstericem sizlere (taklalı, şpagatlı, parendeli,ters-yüz, amuda kalkmalı, elektrobuggy'li) hertürlü...:mrgreen: tekrarlıyorum motorunda yapılacak ufak tefek işleri olan bilmeyen bilemeyen şimdiden yazsın ki ona göre alet edavat getireyim cumartesi....

Zincir yağlama EĞİTİMİNE izleyici olarak katılmak isterim... Mekan,zaman, izleyici katılım ücreti kaç RUPİ? :)

Motosikleti
VFR1200X
Anladığım kadaraylı bu organizasyona (ismi lazım değil)şaftlı motorlular katılamaz. Kayışlı olanlarda heralde kayışı yağlarlar o konuya vakıf değilim. Bence değerlendirin bu eğitimi :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zincir yağlama EĞİTİMİNE izleyici olarak katılmak isterim... Mekan,zaman, izleyici katılım ücreti kaç RUPİ? :)
gençlik caddesinde eski maltepe pazarının arkasında.

yav bende akşam buluşalım diyecektim ki zincir işi bahane olmuş.iyi de olmuş.bende geliyorum.

Hüseyin abi deşifre etmiş bizi zaten :p

o zaman ev sahabısı olarak ilkin ben varım,
1-GaCCaLL
2-Nezih77
3-Erro
4-karapara
5-Bülent78
5-?

kayış yağlayacaklar yahut şaftı kayanları, yahut manifoldunda ekistıradan delik olanları şuberke şutladım ben...

bülent aldı mı acaba temizleyici..gerçi ben yine de her ihtimale karşı buralarda arayım siz gelinceye kadar o zaman...

Anladığım kadaraylı bu organizasyona (ismi lazım değil)şaftlı motorlular katılamaz. Kayışlı olanlarda heralde kayışı yağlarlar o konuya vakıf değilim. Bence değerlendirin bu eğitimi :cat:

Saldır be Bugraa :)

Huseyin seninki de şaftlı değilmiydi ya, neyse seyirci kontenjanından gelirsin sen :)

Balata temizleyiciyi alıcam ben Erhan, dışarı çıkmadım daha.

yok bülo benim ki kayışlı:)ben midemi arpalayacağım.
motomax'tezincir yağı 10 lira bilginiz olsun.

kaça kadar orada olursunuz. diş randevum var 19 00de. 19 30 gibi hala orda olursanız geliyim bende sizinle fiili tanımşış oluruk.

neyse müdür bir dahaki festivallere artık dostum ya :) Ama benim acayip bi cafe racer merakım var yaa tamda videosunu koymuşsun la :) Bu motorun yanına bi cafe racer, bide cross alasım var :)

Benim en büyük hayallerimden birisi ileride bir bobber yapmak, forumda 1-2 kişi var bu işte sağlam olan, imrenerek okuyorum, ama bobber lar kadar cafe lerede saygımız sonsuz, helede böyle ablalar kullanıyorsa :cherry: cross u bilmem ama bu büyük motorların yanına şöyle arabaların yanından rahat geçebilecek minik bir şey şart bence, sabah yine takıldım bir ara trafikte...

kaça kadar orada olursunuz. diş randevum var 19 00de. 19 30 gibi hala orda olursanız geliyim bende sizinle fiili tanımşış oluruk.

onlar olmasa bile ben kesin ordayım,malum evimizi nokta atışı vermiş erhan :mrgreen: olm bak motorum falan çalınırsa çökerim senin CBR'a :pl:

Benim en büyük hayallerimden birisi ileride bir bobber yapmak, forumda 1-2 kişi var bu işte sağlam olan, imrenerek okuyorum, ama bobber lar kadar cafe lerede saygımız sonsuz, helede böyle ablalar kullanıyorsa :cherry: cross u bilmem ama bu büyük motorların yanına şöyle arabaların yanından rahat geçebilecek minik bir şey şart bence, sabah yine takıldım bir ara trafikte...

seni bilmemde şöle bi 2 zamanlı alıp kopmak lazım beyav...

Müdür bobber yapacaksan bi 48 lazım ya :) 48 den daha güzel bobber olan bir motor tanımam :) Yok ben şehiriçi değil ya dağ taş sürmek için istiyorum bi cross. motorun arkasına römork ile bağlayıp basıp gideceğim yollara :) ah hayaller hayaller hayaller :):)

yok ben yağlama yapanları izleyeceğim.ibret almak için :cherry:

Müdür bobber yapacaksan bi 48 lazım ya :) 48 den daha güzel bobber olan bir motor tanımam :) Yok ben şehiriçi değil ya dağ taş sürmek için istiyorum bi cross. motorun arkasına römork ile bağlayıp basıp gideceğim yollara :) ah hayaller hayaller hayaller :):)

Hacı sen de işi biliyorsun :thumleft: bizim bütçemiz 48'i kesip-biçmeye elvermez ama benim düşüncen şöyle eski ama motoru sorunsuz bir V-motor makina bulup parçalamak, hardtail şase, elyaf kaplı egzoslar, old-school depo, ape-hanger gidon, boyalı jantların üstüne beyaz yanak lastikler, özel tasarım yağ tankı, kısa çamurluk, yan-stop, yaylı-deri işlemeli sele... ahhhh ah :)

[YT]hKOXQfQszLk&feature=topics[/YT]

egzozun acısı geçmiş olacak ki yeni masrafları düşünmeye başlamışsın koraycım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar