Ankara Mt - Deli ve Camur dolu gezisi...

Bir de bize sorun vallahi. Bugün sabaha karşı 2.30'da yattım, 4.30'da uyandım daha da uyuyamadım. Yorulduk, bittik, toplantı vardı ona gittik; sonra eve geldim tam yatacağım hop misafir :cherry: Neyse işte.. Müsait yerde uyuyacak var.. ::yawn:: ::deliir::

Evren'cim ne alıp veremediğin var benim cıbırımla. Zorla mı soktuk canım seni çamura. Hadi diyelim ben önden daldım çamurlu yola, sen akıllı ve mantıklı bir insan olarak benim çamurda kayarak ilerlediğimi gördükten sonra ne demeye daldın arkamdan ve Scorp'u da gazladın. Bende scorp senin motoru yakar bu gidişle.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evren'cim ne alıp veremediğin var benim cıbırımla. Zorla mı soktuk canım seni çamura. Hadi diyelim ben önden daldım çamurlu yola, sen akıllı ve mantıklı bir insan olarak benim çamurda kayarak ilerlediğimi gördükten sonra ne demeye daldın arkamdan ve Scorp'u da gazladın. Bende scorp senin motoru yakar bu gidişle.

ben seni çekerim diye girmiştim :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vayy süper eğlenceli bir gezi olmuş. Çamur olayı zevklidir ama bir o kadar da uğraştırıcı. Genede güzel eğlenmişsiniz. Paylaşım için teşekkürler devamını bekliyoruz.

Görüşmek üzere.

Haftaya nerde batıyoruz?...Fikri olan yoksa ben götüreyim sizi anlaştık mı?....:queen: :queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
fikir konusunda serdar da tamam diyorsa batılacak yer tayin edilmiş demektir :)

Gecmis olsun, kurtarabildiginize cok sevindim. :) . Pazar gelemedim kusura bakmayin, insallah bir sonrakine.

haha :mrgreen: süper bi gezi olmuş tebrikler bu arada rayjay iyiki ayrılmış o motoru nasıl sokacaktı nasıl çıkartacaktı ya:mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi saolsun ulusandan özgür geldi götürdük, nail abi uğraşcak işte ( uğraşcak dediğim balata değişcek bide bakımları yapılacak :) ) , pakonun da sana selamı var bu arada :)

vaay aleykm selam, isalla tezelden halledilir, ya ben de bahane ariyorum; yarin & obur gun & pazar yani bu aralar gidersen haberleselim, ya da mini bi ulusan ziyaret aktivitesi mi duzenlesek :cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben bu aralar uğrarım çünkü motor orda :) ank mtden veya msnden veya özelden veya ceptelden konuya devam edelim :p gidelim bi ara hakkaten

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
eklenti : 16.2.07
motorumuz servisten sapasağlam çıkmıştır
neticede çekici ücreti dahil 250 kağıtlık bir gezi olmuş oldu , 250 tl ile başka türlü eğlenceler de yapılabilir benden solemesi :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar