Ankara Mt - Deli ve Camur dolu gezisi...

Evet arkadaslar gezi sonunda motora modifiye yapmaya karar verdim madem param enduro almaya yetmiyo benim motoru enduro yapacam soyle guzel 2 lastik alirim camurluk ztn yok superolur =)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kapitalist dünya.. zalim tüketim toplumu.. kaybolmayan sakız aşınmayan balata istiyoruz.. motoru bulabilir ve çıkartabilirsem güzel eğlenmiş olcam onu bunu bilmem

:)

Beyler geçmiş olsun.AnkaraMT nin gezileri olaysız olursa keyfi çıkmaz biliyorsunuz:))Anladınız siz onu.

geçenlerde aynısı benimde başıma geldi ve ön çamurluğu kırmak zorunda kaldım:):)ön tekerle çamurluğun arasına çamur dolunca ön teker dönmüyor isdesenizde bişey yapamıyorsunuz ben yanlız saplanmışdım birde neler çekdiğimi bir ben bilirim :):):) enduro merakımda zaten o olaydan sonra başladı :) çok gsl gezi olmuş tebrik ediyorum sizi vala iyi eğlenmişsiniz :)

jandarmayla tanisirim orada keske soleseydiniz gelirlerdi kesin, zaten canlari sikiliyo kislada onlara da aksiyon olurdu :cat:

sabah 7bucuk itibari ile kar tipi basladi arkadaslar kisa gunun kari dun krallar gibi gezdik :cherry:

tam ekşın olmuş ha...kafa adamlarla gezmek süper olur...alp neden gelmedi acaba...haber vermediniz galiba pek kimselere...onu ve çılgın mezinide ait olduğu ormanlarda görmek isteriz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tam ekşın olmuş ha...kafa adamlarla gezmek süper olur...alp neden gelmedi acaba...haber vermediniz galiba pek kimselere...onu ve çılgın mezinide ait olduğu ormanlarda görmek isteriz...

Ulen orası orman olsa nolur...3 tane ağaç orman mı oldu...Kanka gittikleri yer bilkent...Biliyosun oralar bize uzak...Adamlar saat sabahın 10 unda buluşuyolar..Eee bizde iş güç derken gidemedik...

Yoksa onlara güzel bir enduro ziyafeti verirdim...Beğenmediğin mz meler yapıyor derdim...Zaten bende gitsem emin ol ki o motoru arda bırakmazdık..Takar çıkarırdık....

Sabah 10'da başlayıp öğlen 13'e kadar süren kurtarma çalışmasında zor da olsa başarıya ulaştık. Yaklaşık 300-400 metreyi üç kişi motorun arka tekeri kilitlenmiş olarak çamurda sürdük. Son 30-40 metre civarında da kurtarıcının sahibinin de gelmesiyle 4 kişi kurtarıcıya kadar sürdük ve yükledik.

Çamur olduk, yorulduk, üşüdük ama MT Ankara dayanışmasını herkese gösterdik :)

"ne var orda, üç santim çamur, ben olsam 10 dakikada çıkarırdım" diyenler için birkaç resim koyalım. Ancak bu resimlerdekiler sadece temizlemekten sürüklemekten fırsat bulduğumuz zamanki resimler. Siz bunun daha beterini düşünün :cat:

28012007046ab2.jpg

28012007047pb7.jpg

Mutlu son ve kurtarıcının şoförüyle fotoğraf :)

28012007048sf1.jpg

Oooh mis oldu..

28012007054cu2.jpg

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeşlerime teşekkür ederim tekrar.. alper abi sen istersen gir bi bak dicem ama kalırsan çekmesi gene bize düşer girme abi o yüzden :p :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun....Kurtarmışssın....Böyle ekşınları severim aslında...En kısa zaman da tekrarlayalım tamammı....İyi yerler biliyorum ben....

hehehe...ne desem ki iyi ki toplantı varmış...
abicim çok geçmiş olsun en kısa zamanda bidaha yapalım...
ben gelemedim ama gelmiş gibi saydım kendimi...

Yaww en sonunda mutlu son =) Kurtardik motoru. He bu arada Prometheus
a tesekkur adam kalkti geldi sabahin korunde.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun....Kurtarmışssın....Böyle ekşınları severim aslında...En kısa zaman da tekrarlayalım tamammı....İyi yerler biliyorum ben....

abi saolasın keyifli oldu aslında ama baya yorulduk.. motorları uygun motorlarla yenilediğimiz zaman yapalım olmazsa :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaww en sonunda mutlu son =) Kurtardik motoru. He bu arada Prometheus
a tesekkur adam kalkti geldi sabahin korunde.

Gelcek tabi..İşi yok gücü yok...Hem mod olmak kolay diil...:queen: :queen: Üyelerin her sorununa koşmak lazım....:queen: :queen:

abi saolasın keyifli oldu aslında ama baya yorulduk.. motorları uygun motorlarla yenilediğimiz zaman yapalım olmazsa :)

Siz yenileyin...Ben bu gidişle bunla özdeşleştim...Ben bu motorla yapıcam olayı...Nasılsa gene saplanıcanız....Kim kurtarıcak...:queen: :queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
en azından az biraz dinlenseydik :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çamurluğu taktırma sakın..Hatta arka çamurluğuda sök....Birazda yükselt motoru...Al sana fym enduro-cruiser.....

Dinlen tabi...Bil hassa motorun dinlensin....Yoruldu yoruldu sonra sabaha kadar çamurda üstüne kar yağmış...Düşünemiyorum psikolojisini....

Süper Moderatör (BBRR)
chopperle o yola girmeden önce bir kere düşünmek lazım ..buraya giriyoz bu motorla ama çıkarmıyız acep diye :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi çıkarız diye de düşünmemek lazım :mrgreen:

zuhahaha :) bukadar da tahmin etmemişdim :) güzel bi dayanışma örneği :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar