xcop ankarada yaz bitti biz sezonu açtık :mrgreen: sağlık olsun ,ilerde çok gezi var
Bende aranızda olmak isterdim Cuma günü başlayan ishal cumartesi keser gibi oldu ama cumartesi gece 39-40 derece ates ve istifra ile zor yetiştim gazi acile.. Kan testi mesti yaptirdim sindirim sistemi alt üst olmuş alla alla dedim..
Sudan diyorlar iyide ben cesme suyu icmiyorum ki, aman arkadaşlar özellikle ankara bahceli cevresinde (belki diger yerlerde de vardır) dişinizi bile fırçalamayin yoksa benim gibi olursunuz. Hala ateş ve halsizlik ishal devam ediyor.
Sabah pro aradi geliyormusun diye ama ben du bi wc ye gideyim siz gidin dedim kendisine.. Bilmiyorum bu halde geziye gelseydim halimiz ne olurdu![]()
Ama kıskandımm yaaaaa. Helal olsun... Ilgazdan Gastamonu'ya da dep dep derdikartik Pro ya daş mı düşerdi R3N'e ayuu mu cukabulluuydu bilmemm
![]()
gecmis olsun..
bizim bankada da bicok kiside benzer durumlar yasandi.. hatta teshis olarak da amipli (veya amipsiz ki daha sakin geciyormus hastalik) dizanteri konulmus.
sudan gectigi soz konusu da bende bisi olmadi Allah'a sukur..
tekrardan gecmis ola..
civi civiyi soker düsturu ile bol miktarda süt icmeli.. tabi sokulemeyen civiler icin de genis kapsamli bi antibiyotik..
şu amip hayvani ne menem bisidir be, lisede biyoloji derslerinden kurtardik pacamizi dedik yine cikti be..
:rendeer:
Shakulin
pro çekmemişki kopi peyst :cherry:
haha çok komik, Pro çekmemişmiş... :farao: Vermedin ki bana şöyle poz çekeyim ben de aynısını :mrgreen: :cherry: :mrgreen:![]()
hoşgörüme sığınarak yapmış olduğun espri için tebrik ederim![]()
uygun eşeği bulmak lazım, uygun "eşşek" fotoğrafı çekebilmek için
Aşkolsun ruhşencim..... Kendini hor görme bu kadar......:queen::queen::queen::queen::queen:
(Şaka len....)