Ankara içi usta önerisi

Merhaba öncelikle bu konunun benzerini kütahya için açmıştım ama motoru o çevrede tavsiye edilen yerlere götürecek fırsatım olmadı. Ankaradayım üniversite için. Motorum cbr 500 r özellikle amortisör işinden anlayan dürüst işini hakkıyla yapan bir usta önerilerinize açığım.

Motosikleti
Ns200 15"
Ankara da bildiğim kadarıyla Ruhi usta var, izlediğim kadarıyla işinin hakkını yapan biri. Merak ettimde Erol usta ile görüşmeniz nasıldı?

Ankara da bildiğim kadarıyla Ruhi usta var, izlediğim kadarıyla işinin hakkını yapan biri. Merak ettimde Erol usta ile görüşmeniz nasıldı?

Hocam hiç vaktim olmadı 3ünden beri ankaradayım bu haftasonu motorumu almak için gittim kütahyaya arayamadım bile erol ustayı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Ruhi usta konusunda internette yorumlar kısmında ilgisiz gibi eleştiriler okudum bilemedim açıkçası yarın aramayı düşğnüyorum kendisini.

Merhaba öncelikle bu konunun benzerini kütahya için açmıştım ama motoru o çevrede tavsiye edilen yerlere götürecek fırsatım olmadı. Ankaradayım üniversite için. Motorum cbr 500 r özellikle amortisör işinden anlayan dürüst işini hakkıyla yapan bir usta önerilerinize açığım.

Çubuk ilçesindeyim. Benim ustam var. Gsxr600 ün amortisör keçe ve sıvısını değiştirmiştim, çok memnunum. Yolun düşerse tanıştıtabilirim.

Motosikleti
Ns200 15"
Ya ilgi kısmına birşey diyemem çünkü insanların psikolojileri malesef hergün aynı olamıyor, tabi aramanız ve konuşmasına göre değerlendirmeniz daha iyi olacaktır.

Motosikleti
Dominar D250
Usta bulundu, sorun çözüldü. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.
Sorunumu Ruhi Usta çözdü arkadaşlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

Pardon, Son mesaj yanlış oldu. Kendi başlığım zannettim de. Özür.

Hocam nasıl memnun kaldınız mı ilgisinden? 2 yorumun birinde adamın ilgisizliğinden bahsetmişler tırstım açıkçası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------

Çubuk ilçesindeyim. Benim ustam var. Gsxr600 ün amortisör keçe ve sıvısını değiştirmiştim, çok memnunum. Yolun düşerse tanıştıtabilirim.

Çok iyi olur aslında numaranızı özelden atabilirsen konuşalım abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar