Ankara ekipman ve motor alımı

İyi forumlar abi, ablalarım. Ankara'dan üniversitesi öğrencisi olarak yazıyorum. Şu anda A2 ehliyet alıyorum.1 hafta Scooter sürmek ve şu anki sürüş dersleri dışında bi' tecrübem yok. Motor almadan önce ekipman almayı düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla tam tersi gibiymiş. O yüzden şuan kursta sürerken elim üşümesin diye ortalama bi eldiven alıp ehliyet veya motoru aldıktan sonra elcik koruması( ve olursa ısıtması) almak istiyorum. *Diğer ekipmanları (geçici kaskım var yenisini alacam) sonra tamamlamayı düşünüyorum*. Ekipmanlar için maks 25k. Ankara'da deneyerek almak istiyorum ama internette olur. Hangi markayı ve nereden satın alacağımı bilmiyorum.

Motor için maks 200k.
Şu an manuel öğrendiğimden manuel alacağım ve 250cc düşünüyorum. Genelde şehir içi kullanacağım ama uzun yola çıkınca da üzmesin. Hız yapma gibi derdim de yok. Cruiser gibi fazla yakmasın. Sarı siteden baktığımda 30-40k kmli R25 bulunabiliyor
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...li-sorunsuz-en-uygunu-k.kart-1279778893/detay
ama başlangıç için olmaz diye duydum Baktığım kadarıyla Commuter ve Street tarzı bana daha uygun geldi. Ekipmanlar da olduğu gibi Ankara'da motoru görmek için nerelere gideceğimi bilmiyorum.
Saygılar

Son düzenleme:
Motosikleti
Motorsuz
Metroya atlıyorsun ulusta iniyorsun yeni ankara motor var diğer esnaflara nazaran daha cok cesit var.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Merhaba.

Eğer Gölbaşındaysanız size yardımcı olabilirim.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İyi forumlar abi, ablalarım. Ankara'dan üniversitesi öğrencisi olarak yazıyorum.
1- İlk cümle "abilerim, abla" şeklinde bitmeliydi. Çünkü forumda abilerin sayısı ablalardan fazla.
2- Üniversiteyi bitirmeden yazmaman gerekiyordu. Diplomanı forum yetkililerine ibraz etmen şart.
3- " Motor almadan önce ekipman almayı düşünmen" iyi bir şey. Önce ekipmanını al. Emanet motora, test motoruna binmen gerekebilir.

F54

genç kardeşim herşey iyi güzel de 2.el o alacağın r25 malesef seni motordan soğutabilir
r25 i olupta doğru düzgün kullananı hiç görmedim aynı şey mt nk sr gibi motorlar içinde geçerli kullanıcı kitlesinin çoğu kanı kaynayan gençler ve motorların ırzına geçiyorlar evet şekli şemali güzel

Öncelikle ekipmanı motordan önce al, hazırda bulunsun. Motor konusunda da analiz exper geçende video paylaştı 150.000 tl'ye suzuki gsx 250r almış 20k veya 30k kmde. Öyle bir şey denk getirirsen expere gösterip alabilirsin. Apaçiler pek yanaşmaz o motora son hızı 135 civarında olduğu için ve 30k kmde olsa bile 0 km çinli motorların hepsini bakkala ekmek almaya gönderir, para üstüne de gofret aldırır gsx 250r. Mavi renkli olanı da tartışmasız en yakışıklı motosikletlerden biridir düşük cc'de.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Ankara'da ekipman konusu epeyce kısır. En güzeli hızlı trenle günü birlik Söğütlüçeşme'ye gidip Hasanpaşa'dan ekipman düzmek...

Yok illa Ankara olacaksa; Tansoy, Mototan ve Ducati'nin İncek'teki mağazasında üst düzey ekipmanlar bulunabiliyor. Ama model ve beden sınırlıdır. Daha uygun fiyatlı seçenekler Ulus civarında bulunur.

Motosikleti
Motorsuz
Exper için ankara'da suzuki gökhan'a götürebilirsin arayıp.

Merhaba.

Merhaba.

Hocam Batıkent taraflarındayım Maks Çankaya civarlarına gidebilirim
1- İlk cümle "abilerim, abla" şeklinde bitmeliydi. Çünkü forumda abilerin sayısı ablalardan fazla.
2- Üniversiteyi bitirmeden yazmaman gerekiyordu. Diplomanı forum yetkililerine ibraz etmen şart.
3- " Motor almadan önce ekipman almayı düşünmen" iyi bir şey. Önce ekipmanını al. Emanet motora, test motoruna binmen gerekebilir.
1. Genele hitap etmek için yazdım, erkek veya bayan üstünlükçü bir tabirle değil
2. Teşekkürler. Çevremde motor sahibi tanıdığım yok. Maks yapabileceğim bayiye gidip duruşuna bakmak.
genç kardeşim herşey iyi güzel de 2.el o alacağın r25 malesef seni motordan soğutabilir
r25 i olupta doğru düzgün kullananı hiç görmedim aynı şey mt nk sr gibi motorlar içinde geçerli kullanıcı kitlesinin çoğu kanı kaynayan gençler ve motorların ırzına geçiyorlar evet şekli şemali güzel
Bende baktığım kadarıyla o segmentlere çıkmayıp, hakkını veremeyeceğim motorlar almama taraftarıyım. Ortalama olan Bajaj, Husqvarna belki (erken mi bilmiyorum şuan) Honda gibi motorlar düşünüyorum yeniyim sonuçta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Metroya atlıyorsun ulusta iniyorsun yeni ankara motor var diğer esnaflara nazaran daha cok cesit var.
Eyvallah hocam kapanmak üzereyken yol üstündeyken uğradım, dediğiniz gibi daha çok çeşit var. Pazartesi okul çıkışı uğrayacağım
Ankara'da ekipman konusu epeyce kısır. En güzeli hızlı trenle günü birlik Söğütlüçeşme'ye gidip Hasanpaşa'dan ekipman düzmek...

Yok illa Ankara olacaksa; Tansoy, Mototan ve Ducati'nin İncek'teki mağazasında üst düzey ekipmanlar bulunabiliyor. Ama model ve beden sınırlıdır. Daha uygun fiyatlı seçenekler Ulus civarında bulunur.
Hocam bütçem belli malum, İncek hem fiyat hem de mesafe açısından bana uzak kaçar. Orası yerine İstanbul daha mantıklı fakat büyük ihtimalle Ulus'tan alacağım, sağ olun.
Öncelikle ekipmanı motordan önce al, hazırda bulunsun. Motor konusunda da analiz exper geçende video paylaştı 150.000 tl'ye suzuki gsx 250r almış 20k veya 30k kmde. Öyle bir şey denk getirirsen expere gösterip alabilirsin. Apaçiler pek yanaşmaz o motora son hızı 135 civarında olduğu için ve 30k kmde olsa bile 0 km çinli motorların hepsini bakkala ekmek almaya gönderir, para üstüne de gofret aldırır gsx 250r. Mavi renkli olanı da tartışmasız en yakışıklı motosikletlerden biridir düşük cc'de.
Gidip bi bakacağım sağ olun, bahsettiğiniz için.

Son düzenleme:
Konu güncellemesi: Ekipmanlarla beraber 220'ye zorlarım fakat çok üstüne çıkmak istemiyorum çünkü bakımları vs de yaptıracağım. 23-24 model maks 15 bin km Dominar 400 ile 18-20 model 20-25bin km Cb250R arasında kaldım. Bana ilk Dominar'dan başla hem ağır motor kontrolün gelişir hem de Cb'den çok bir farkını hissetmezsin denmişti. Kendi ilk motorum olacak ve şehir içi ağırlıklı süreceğim. Amacım günü kurtarmaktan çok motoru öğrenmek ve gelişmek. Örnek cb250r https://www.sahibinden.com/ilan/vas...son-fiyat-siyah-honda-cb250r-1271060326/detay
Dominar

Motosikleti
Motorsuz
Konu güncellemesi: Ekipmanlarla beraber 220'ye zorlarım fakat çok üstüne çıkmak istemiyorum çünkü bakımları vs de yaptıracağım. 23-24 model maks 15 bin km Dominar 400 ile 18-20 model 20-25bin km Cb250R arasında kaldım. Bana ilk Dominar'dan başla hem ağır motor kontrolün gelişir hem de Cb'den çok bir farkını hissetmezsin denmişti. Kendi ilk motorum olacak ve şehir içi ağırlıklı süreceğim. Amacım günü kurtarmaktan çok motoru öğrenmek ve gelişmek. Örnek cb250r https://www.sahibinden.com/ilan/vas...son-fiyat-siyah-honda-cb250r-1271060326/detay
Dominar

boy kaç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar