ANKARA dan selamlar HONDA TİTAN ES 125 :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamın aleyküm Hayırlı Ramazanlar cümleten..

Aranıza çook eskiden katıldım hep bir motor hevesim vardı :) inceliyordum yazılanları okudum ancak sonunda kendime göre 4 yıl önce bir motorla başlamak istedim Honda TİTAN ES 125:) fakat yenimahalle de bir alkollü aracın ön tekerimden çarpmasıyla perte ayrılmıştı yani sigorta öyle dedi :) Allah'a şükür ciddi yaralanma olmadı daha sonra onu tamirciye çektim uzun bir süre yattı aralık ayı falandı yalan olmasın tekrar toplamaya karar verdim çünkü daha 10 bindeydi komple silindir pistol sekman elektrik herşey baştan aşağı sıfır orjinalinden toplandı gittiğim usta bu motora yatırım yapılır sağlamdır harca üzmez seni dedi ve yaklaşık 3-4 bin civarı harcadım 1 ay öncesine kadar çıkarttım uzun yolda yaptım 1 kez eskişehire gittim geldim 120 110 100 hiç üzmedi beni gerçekten tabi çok anlamıyorum ama biniyor musun derseniz biniyorum kendi çapımda :) neyse uzatmayım

İsmim mustafa 31 yaşında home ofis çalışıyorum bir mühendis kardeşiniz , abinizim

Aleyküm selam hayırlı ramazanlar. Hoşgeldiniz. Motorunuz da ustanın dediği gibi taş gibi motordur kolay kolay bozulmaz üzmez. Ekipmanınızı takmayı ihmal etmeyin. Tekerinize taş deymesin.

Aleyküm selam
Hoşgeldiniz
2000 model Titan ilk motosikletimdi, yıllarca kullandım.
Hayatımda sahip olduğum en sağlam motosikletti.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aramıza hoşgeldin Mustafa kardeşim. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu da yavrunun görselleri :)yorumları size bırakıyorum :thumleft:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pırıl pırıl,evladiyelik makine.

Maşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar