Ankara Cebeci ve Yakınlarında Oturan Arkadaşlar...

Arkadaşlar, kaç gündür İstanbul'da bakmadığım motosiklet kalmadı.Fakat kafama göre istediğim bir motosiklet malesef bulamadım.İllaki ya kaza ya boya var:pr: Ankara'da bir motor var.Sahibi ısrarla boya veya yan yatması olmadığını söylüyor.Resimlerinden de temiz gözüküyor.Hani cidden temizse zaten gidip alıp geleceğim.Motor Ankara/Cebeci'de.Şimdi Ankara'daki arkadaşlardan iki isteğim olacak.Öncelikle vakit bulup da motora şöyle bir alıcı gözüyle bakar mısınız?Hani en azından dışarıdan kötü gözüken bir şeyi varsa hiç gelip de o kadar masraf ve zaman kaybım olmasın.
İkinci olaraktan da büyük bir ihtimalle pazartesi sabahı Ankara'da olacağım.O gün bana eşlik edecek birisi olursa o kadar sevinirim ki.Yapılacak şey sadece motor ustaya götürülecek ve notere gidilecek o kadar.Ankara'ya hayatımda hiç gitmedim.Ne kendisini, ne de insanlarını tanırım.O bakımdan yanımda bir arkadaş bana eşlik ederse çok makbule geçer:cat:

Ankara'dan İstanbul'a getirme konusunda demiryollarını düşünüyorum.Tabi bunun için de biraz araştırma yapacağım, olmadı ayrı bir topik açarım artık.

abi eğer kimseyi bulamazsan ben giderim pek anlamam motordan ama sadece boyasına bakacaksam anlarım:cat:
kimseyi bulamazsan bana söyle

Çok sağol kardeşim.Sadece gözüne çarpan kötü bir şey olursa onu söylemen bile yeterli olur:cat:
Önemli olan pazartesi geldiğimde yanımda birinin olması.Valla hiç bilmediğim yer tırsarım kesin:pale:

ankara cebeci taraflarında 16 sene oturmuşluğum vardır pazar günüde babanneme kalmaya gideecğim abi :D yardımcı olabilirsem sevinirim ama pazartesi için söz veremem zaten basittir yeri merak etme motorada bakabilirim pazar akşamı...

Allah razı olsun sizden dostlarım.Ben de birazdan arkadaşı arayacağım.Adresi de veririm gidip bakacak arkadaşa özelden.Beni büyük bir yükten kurtaracaksınız.Sağolun:rendeer:

Arkadaşlar motorun sahibi ile konuştum da motor Cebeci'de değil Çankaya/Birlik mahallesindeymiş.İnanın ben bilmiyordum.İlanda Cebeci yazıyordu:pale:

Ama muhattap olduğum kişi sıradan cahil-cühela bir insan değil buna kanaat getirdim.Bilkent üniv. mezunu, kendi şirketi olup çalışan bir mühendismiş.Bahsi geçen yere gidebilir misin RaNCoRiDeR? Motor otoparktaymış, boş zamanı olmadığından çürümesin diye satıyormuş.Arkadaş gelecek dedim de.Eğerki bana yakın yerlerdeyse ben arabamla alabilirim dedi satıcı:cat:

tamam problem değil zaten konuştuk sen bana adresi yolla ben yarın gidip bakarım merak etme :cat:

mhyen sen olmasan sıteye gırmeyecem az cok konuşmuşlugumuz vargimat oto sanayiye git derim istanbul yolunda baskent motor metin ustaya götur ben dıkmen deyım motordan anlarım desem yalan olur pazarteside eşlik ederdım sana iş başı yapacagım genede motorun ılanı varsa koy arkadaşla gıdıp bakarız

mhyen sen olmasan sıteye gırmeyecem az cok konuşmuşlugumuz vargimat oto sanayiye git derim istanbul yolunda baskent motor metin ustaya götur ben dıkmen deyım motordan anlarım desem yalan olur pazarteside eşlik ederdım sana iş başı yapacagım genede motorun ılanı varsa koy arkadaşla gıdıp bakarız

Çok sağol hocam düşünmen yeter:cat::cat:
RaNCoRiDeR zaten satıcı ile buluşma saatini falan kararlaştırdı.Sahibi motoruna çok güveniyor gibi.Yarın gece 12 gibi bir otobüse atlayıp sabaha Ankara'da olacak şekilde ben de çıkacağım.İnşallah hayırlısı ile alıp gelirim:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankara'dan İstanbul'a getirme konusunda demiryollarını düşünüyorum.Tabi bunun için de biraz araştırma yapacağım,
olmadı ayrı bir topik açarım artık.

Geçtiğimiz hafta sonu Eskişehirde demiryolları ile görüştüm. Taşıma işinin kaldırıldığını söylediler. Aklında bulunsun :cat:

abi motor marka model nedir?
belki siteden istanbula gidecek birilerini bulup beraber gidersiniz:cat:

Motor Derbi Gpr 125 r.Hani huyunu suyunu bilmediğim bir makine.Dylan olsa gözümü karartır yine giderdim o kadar güvenirim de bu farklı.En azından giden olsa beraber giderdim tek başına akıl işi değil.
post-8366-1204194547.jpg

Arkadaşlar siz böyle uzaktan motor aldığınızda ne ile getiriyorsunuz?Kargolar alıyorlar mı?Açıkcası ne idüğü belirsiz kamyonculara motorumu emanet edemem. Otobüslerde durum nedir?

Çok sağol kardeşim.Sadece gözüne çarpan kötü bir şey olursa onu söylemen bile yeterli olur:cat:
Önemli olan pazartesi geldiğimde yanımda birinin olması.Valla hiç bilmediğim yer tırsarım kesin:pale:

TIRSMANA GEREK YOK ABİ KAAN SANA YARDIM EDER GEREKİRSE :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar