- Konu Yazar
Arkadaşlar, kaç gündür İstanbul'da bakmadığım motosiklet kalmadı.Fakat kafama göre istediğim bir motosiklet malesef bulamadım.İllaki ya kaza ya boya var
r: Ankara'da bir motor var.Sahibi ısrarla boya veya yan yatması olmadığını söylüyor.Resimlerinden de temiz gözüküyor.Hani cidden temizse zaten gidip alıp geleceğim.Motor Ankara/Cebeci'de.Şimdi Ankara'daki arkadaşlardan iki isteğim olacak.Öncelikle vakit bulup da motora şöyle bir alıcı gözüyle bakar mısınız?Hani en azından dışarıdan kötü gözüken bir şeyi varsa hiç gelip de o kadar masraf ve zaman kaybım olmasın.
İkinci olaraktan da büyük bir ihtimalle pazartesi sabahı Ankara'da olacağım.O gün bana eşlik edecek birisi olursa o kadar sevinirim ki.Yapılacak şey sadece motor ustaya götürülecek ve notere gidilecek o kadar.Ankara'ya hayatımda hiç gitmedim.Ne kendisini, ne de insanlarını tanırım.O bakımdan yanımda bir arkadaş bana eşlik ederse çok makbule geçer:cat:
Ankara'dan İstanbul'a getirme konusunda demiryollarını düşünüyorum.Tabi bunun için de biraz araştırma yapacağım, olmadı ayrı bir topik açarım artık.
İkinci olaraktan da büyük bir ihtimalle pazartesi sabahı Ankara'da olacağım.O gün bana eşlik edecek birisi olursa o kadar sevinirim ki.Yapılacak şey sadece motor ustaya götürülecek ve notere gidilecek o kadar.Ankara'ya hayatımda hiç gitmedim.Ne kendisini, ne de insanlarını tanırım.O bakımdan yanımda bir arkadaş bana eşlik ederse çok makbule geçer:cat:
Ankara'dan İstanbul'a getirme konusunda demiryollarını düşünüyorum.Tabi bunun için de biraz araştırma yapacağım, olmadı ayrı bir topik açarım artık.