Bakalım bnm doomgünüm hangi şanslı il grubuna denk gelecek, Ankara MT mi, İstanbul MT mi.....
Bekliyoruz merakla
Toplaşmaya gelmem olası, gelmemem de olası. Bakıcaz artıkın.
Bakalım bnm doomgünüm hangi şanslı il grubuna denk gelecek, Ankara MT mi, İstanbul MT mi.....
Bekliyoruz merakla![]()
hop hop onca işi bıraktık senin için yalovada toplanıyoruz senin dogum günün ist mt ancak yoksa kalkar geliriz oraya orda kutlarız hemide yarım kalan bir iş var onuda halederiz degilmi tencere:queen:
Bekliyoruz merakla![]()
Arkadaşlar gözlerim yaşardı, makyajım aktı. Ne bu ilgi alaka :cherry: Şımartıyorsunuz beni. Ama aldım gazı. İstanbulda sizlerle kutlamak istiyoruuummmm.
Bazı şehri kıymetli arkadaşlar Bolu diyip beni İstanbul'dan uzak tutmaya çalışsa da ::miiz1::
Arkadaşlar gözlerim yaşardı, makyajım aktı. Ne bu ilgi alaka :cherry: Şımartıyorsunuz beni. Ama aldım gazı. İstanbulda sizlerle kutlamak istiyoruuummmm.
Bazı şehri kıymetli arkadaşlar Bolu diyip beni İstanbul'dan uzak tutmaya çalışsa da ::miiz1::
ahanda bu ne??? biz çarşamba toplaşması yapalım derken diğer şehir motosiklet dostları bizim yopiğe dadanmış...) Muart hocam onları uzaklaştırmaya gerek yok gelsinler burda toplaşalım? İlk çaylar benden... (dikkatinizi çekeyim ilk çaylar dedim, kestane getirmeyen doktorun durumuna düşmeyim diye...)