[Ankara] 16 Temmuz 2008 Çarşamba Bla Bla'sı

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1492 amerikanın keşfi, çok eğlenceli idi gerçekten

sıfır iki on mu :) ekim 2 aynı gün doğmuşuz bu arada

Forumdan Uzaklaştırıldı
@ R3N

O zaman Ekimde tekrar bekleniyorsunuz efendim :rendeer:

Doğum günümüzü kutlarız :cherry: Ankaralılar da bize hediye alır :p

Bakalım bnm doomgünüm hangi şanslı il grubuna denk gelecek, Ankara MT mi, İstanbul MT mi.....

Bekliyoruz merakla :p

Toplaşmaya gelmem olası, gelmemem de olası. Bakıcaz artıkın.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hop hop onca işi bıraktık senin için yalovada toplanıyoruz senin dogum günün ist mt ancak yoksa kalkar geliriz oraya orda kutlarız hemide yarım kalan bir iş var onuda halederiz degilmi tencere:queen:

hop hop onca işi bıraktık senin için yalovada toplanıyoruz senin dogum günün ist mt ancak yoksa kalkar geliriz oraya orda kutlarız hemide yarım kalan bir iş var onuda halederiz degilmi tencere:queen:

Yok abi gelecek İstanbul'da kutlayacağız doğum gününü.. Kırmaz bizi.. Avrupa doğma büyümelere nazire olsun diye boğazın Asya yakasında yapıcaz partiyi..:cat:

Diğer verdiğin pası şutla buluşturmuyorum bu seferlik :p

kışt İstanbullular :p bırakın başlığımızı, alın gidin nerde ne kutlarsanız kutlayın daaalın bakim :p

Arkadaşlar gözlerim yaşardı, makyajım aktı. Ne bu ilgi alaka :cherry: Şımartıyorsunuz beni. Ama aldım gazı. İstanbulda sizlerle kutlamak istiyoruuummmm.

Bazı şehri kıymetli arkadaşlar Bolu diyip beni İstanbul'dan uzak tutmaya çalışsa da ::miiz1::

Arkadaşlar gözlerim yaşardı, makyajım aktı. Ne bu ilgi alaka :cherry: Şımartıyorsunuz beni. Ama aldım gazı. İstanbulda sizlerle kutlamak istiyoruuummmm.

Bazı şehri kıymetli arkadaşlar Bolu diyip beni İstanbul'dan uzak tutmaya çalışsa da ::miiz1::

Baska planlarımı vardır artık nedir benden duymus olmada :p

2008 in Best Woman ı şehrimize geliyor ::biggrinn

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

herhalde işi var ist ama onemli degil kardeşimi ben agırlarım ist hernekadar bolu deselerde sen gel ist:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İstanbul istilasına uğramış şehrimiz :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan
toplaşalım hemen atalım İstanbulluları ilimizden :p :p :p :p :p

ahanda bu ne??? biz çarşamba toplaşması yapalım derken diğer şehir motosiklet dostları bizim yopiğe dadanmış... :)) Muart hocam onları uzaklaştırmaya gerek yok gelsinler burda toplaşalım? İlk çaylar benden... (dikkatinizi çekeyim ilk çaylar dedim, kestane getirmeyen doktorun durumuna düşmeyim diye...)

sonra o günü "Ankara'nın İstanbul işgalinden kurtuluşu" ilan edelim :p Zaten Atatürk de sevmezmiş İstanbul Hükümeti'ni :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:queen::queen::queen::queen::queen:

ahanda bu ne??? biz çarşamba toplaşması yapalım derken diğer şehir motosiklet dostları bizim yopiğe dadanmış... :)) Muart hocam onları uzaklaştırmaya gerek yok gelsinler burda toplaşalım? İlk çaylar benden... (dikkatinizi çekeyim ilk çaylar dedim, kestane getirmeyen doktorun durumuna düşmeyim diye...)

orhun abi senin gibi iyi türkçe konuşan bir insan nasıl olurda topic yerine yopik yazar anlamadım :p:p bak bide muart yazmışın murat olmasın ???

Hepiiiiimiiiiiiiiz kardeeeeşiiiiiiiz bu kavgaaa nee diyee vaay vayyy :p

Ama şimdi ben 'tamam istanbulda kutlicam' dedim ya, ankaralı arkadaşlar bozuldular tabi :cherry: Döndüğümde bi kutlama da sizle yaparız arkadaşlar üzülmeyin. Ama önce İstanbul, Ümit'ciğim parti bilem organize etmiş bana, Halis abim misafir edecekmiş :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar