[Ankara] 16 Temmuz 2008 Çarşamba Bla Bla'sı

muart da güzelmiş ama sanki nü art gibim bişi olmuş da biraz değişmiş halimidir aceba...
bide procan o yan ayak yıllardır orda duruyo galiba asfalt baskıdan hafif kayma eyilimi göstermiş :)

evet arkadaşlar t-shirt isteyenler , benim t-shirt başlığımı hortlatsınlar kaç tane istediğini ve size(ingilizce :)) yazsınlar , parasını da getirsinler yanlarında , e o zaman hadi hadi toplantı :)

evet arkadaşlar t-shirt isteyenler , benim t-shirt başlığımı hortlatsınlar kaç tane istediğini ve size(ingilizce :)) yazsınlar , parasını da getirsinler yanlarında , e o zaman hadi hadi toplantı :)

Abi bize İngilizce ne yazacaklar anlamadım ben :queen:

"beden" deniyor artist Burakcım ona :p :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakalım bnm doomgünüm hangi şanslı il grubuna denk gelecek, Ankara MT mi, İstanbul MT mi.....

Bekliyoruz merakla :p

Toplaşmaya gelmem olası, gelmemem de olası. Bakıcaz artıkın.
ne zaman doğdun bakim sen:)

yanlış yazmışssın 1996 olacaktı di mi :p:p

Yok abi 1990 doğru. Bunca zamandır ehliyetsiz katılıyordum gezilere. 18 ime giriyorum artık, hemen ehliyet için başvurcam ::146::

ne toplantısı kız sen ist gelmiyormusun yarın akşam bize sözün var cabuk yola cık bakayım sen hadi :pale::pale:

Abi perşembe ordayım, biletimi aldım. Çarşambada ankaradaki arkadaşlarımla helalleşiym, geliyorum :p

günün birinde bir canavar alabilirsem bende baklavaları kapıp size geleceğim arkadaşlar... :salut:

Bence önce baklavaları kap gel, bizden hayır duası al ki canavarı daha çabuk ve kolay alabilesin RaNCoRiDeR :p

e ablacım önceden desene bende diyorum tam para biriktiriyodum nerden çıktı bu ödemelerdi falandı filandı:salut:... dur ozaman maaşın ilk çarşambası sizlerleyim :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçen haftadan tatlı kalmamıştır ama orta yolu bulabiliriz :cherry:

Seda ile Şafak 1 er kilo baklavayı kapın da gelin akşama hadi :p

bu sıcakta bu ne baklava sevgisi , gördükçe bunalıyorum , dondurma felan diyin bari...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Neee birisi dondurma mı dediiiii :flower:

Son düzenleme:
Bunu demicektin Burak....

Baklavalar Şafak'tan, üstüne dondurması da Burak'tan o zaman :queen:

Sular da benden olsun, susatır o kadar tatlı :p

puahah ya kusura bakmayın haftadan önce gelemem yaf bidahaki çarşambaya :salut: ozamana bi baklava dondurma yaparız tabi yokmu başka yeni üye :mrgreen: :mrgreen:

Doktorum CarpeDiem'im keşke gelebilseydin. Merak ediyorum şu senin yeni makinayı. En kısa zamanda görürüz artık tatlılarla beraber :) (Şaka şaka tatlı olmasa da olur, ama olsa da olur artık sen bilirsin hehe)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar