Amortisör keçesi hakkında yardım

Ne marka ve ne kadar yağ koydunuz?

Henüz yağ koymadım hocam daha keçe ve amortisör yağı siparişi verecem internetten o gelecek. Yağ ne kadar konulacağını klavuza bile yazmamışlar sır gibi saklanmış mübarek. İnternetteki videolara bakıp ortalama bir karar verecem sanırım aşağı yukarı diğer scooterlar ile aynıdır muhtemelen.

Dediğim gibi baksaydınız sökmeden ölçüleri okur siparişi verir keçeler gelene kadar motoru kullanmaya devam edebilirdiniz.

evet biraz temizleyerek okunabilirdi ama bir kere girişince sökeyim istedim yapacak bir şey yok artık siparişler gelene kadar bekleyeceğiz. Bu arada cbr 125, pcx, ybr, cbf, fizy gibi modeller ile aynı ölçüdeymiş keçesi. Şimdi sağlam bir sipariş hazırlıyorum komple bir bakım olacak amortisör, şanzıman, motor yağını hazır bulaşmışken değişeceğim. Arka lastik epey bitmişti arka lastik siparişi de vereceğim. Ön lastik daha yeni sayılır. Öne bir rüzgar siperliği ve arkaya ufak bir çanta. Krom gidon topuzlarını da taktım mı gariban vespası olacak :)))

Arkadaşlar keçeleri değiştim amortisör saat gibi oldu video çekmek biraz geç aklıma geldi açıkçası fazla da uğraşamadım o yüzden biraz detaysız oldu yine de buraya bırakayım bir gün birinin işine yarar belki.
Keçe : 20 tl
Yamalube fork oil : 34 tl

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar