Amerikan Askerleri Marmaris te

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Amerikalı askerler Irak seferi öncesi Marmarise çıkarma yapmış..Amaç moral depolamak mış....Bizde moral çok ya...Az da onlarla paylaşalım tabi...

Bu haberi az önce tv de seyrettim...Sinirlerim zıpladı...Sizinde zıplasın istedim...:queen: :queen: :queen: :queen:

BBRR a bayağı iş düşecek bu gece....Döküver şunları denize...:cat: :cat:

Bende az önce nette okudum haberi ama sinirlerim hiç zıplamadı senin niye zıpladığını da anlamış değilim kanka.:cat:

Adamlar ne güzel eğlenmiş,ne güzel kendi ülkelerin de gibi eğleniyolar,:rendeer:

Biz mi onları dökeriz,onlar mı bizi döker orası da farklı bir konu tabi.:bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Haber yapılırken adamlar öyle yapmışki habire bizim kızları gösteriyordu...Neymiş operasyon öncesi moral depolayacaklarmış...

Moral tankımıyız biz yaaa....Şuna benziyor bizim askerlerin bi morallerini düzeltin bakiim gibi bişey aklıma geldi....

Bana ters be.....:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çarparım sermayesine....Üç kuruşlarına ihtiyacımız mı var....Turist olsalar neyse...

Dans eden kızlar..Neden bahsedicem....

nasıl çarparsın ya sermeyesine, tabiki ihtiyacımız var ABD ve AB den gelecek her kuruşa ihtiyacı var bu ülkenin,:cherry:

Yoksa sen ABD yi beğenmiyormusun.Onlar bizim Ebedi müttefikimiz. :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Turist olsalar anlarım....Hatta karşılama mangasına bizde katılalım..Ama genlerimizde var ya bazı şeyler...İnsanın zoruna gidiyor...

1000 tane asker olsa 50 er dolar harcamazlar , hadi harcadılar diiyelim...50.000 dolar yapar... Amaç ne 1 gecelik moral depolamak....50.000 dolar 1000 tane askerin morallerini full lüyoruz....

Sanatçılarımızı sanat vizesi yok diye kapılardan geri yollayan ülkeyi düşününce Zıpladım birden....

Alp sen hala olayın maddi boyutundasın ya daha diyecek bi şey yok....

Hangi genden bahsediyon sen,,ortada genmi kaldı ALLAHINI seversen,,genlerimiz öldü başımız sağolsun,kocatepe camiinde cenaze namazı var,tüm ermeniler davetli.:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alp sen hala olayın maddi boyutundasın ya daha diyecek bi şey yok....

Hangi genden bahsediyon sen,,ortada genmi kaldı ALLAHINI seversen,,genlerimiz öldü başımız sağolsun,kocatepe camiinde cenaze namazı var,tüm ermeniler davetli.:queen:

Yok aga...Sen beni gaza getiriyon..Anladı ben.....Şutlayacaklar biraz sonra haberin olsun....:queen: :queen: :queen: :queen:

Parada gözü olananın gözü çıksın kendi adıma.....:cat: :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok konuyu uzatmaya gerek yok....İçimden bir an yazmak istedim konu açtım...Aklımdan geçenler bunlar dı ...Neşem yerine geldi...EEeee nerde başka konu dışı var bakalım bi.......

sen rahat ol bi ara da biz miamiye iade-i ziyarette bulunuruz :mrgreen:

Haberi gazetelerden okuyunca sinirlerim alt üst oldu. Ülkemde görmek istemiyorum bu ......... herifleri. Bir Amerikalı asker görsem başına çuval geçiresim gelir.

alp_tunay, önemli bir konuda duygularını yazmış ama topiği sulandıran arkadaşların canı sağolsun.

Haber yapılırken adamlar öyle yapmışki habire bizim kızları gösteriyordu...Neymiş operasyon öncesi moral depolayacaklarmış...

Moral tankımıyız biz yaaa....Şuna benziyor bizim askerlerin bi morallerini düzeltin bakiim gibi bişey aklıma geldi....

Bana ters be.....:farao:

Sen merak etme, oranın esnafı bu arkadaşlara sağlam moral kazıkları atarlar nasılsa :queen: :queen: :queen: Ava giden kazıklanır :queen: :queen: :queen:

Sen merak etme, oranın esnafı bu arkadaşlara sağlam moral kazıkları atarlar nasılsa :queen: :queen: :queen: Ava giden kazıklanır :queen: :queen: :queen:

ulen birşey diycektim ama neyseee içimde kalsın forumda uzun yıllar kalmayı düşünüyom:queen: :queen:

ama alperin dedigine dikkat edin adamlar marmarista nasıl moral bulcaklar:silent: :p

mt olarak bizde moral bulmak için newyork'a mı gitsek acep:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar