garanti olayına hiç girme, kosifleri altına üstüne getirdim! getirmişim arabayı servise sokucam ilk bakıma (850tl hiç unutmuyorum) arka stopun ledleri arızalı fabrika hatası
garantiye sokmadılar, adamın ne servis önlüğünü bıraktım ne servis departmanını bıraktım! üstelik fb klüpten sahibleri arkadaslarımız olmasına rağmen...
kimsin lan sen dedim benim arabamı garantiye sokmuyosun... canına okudum şerefsizler!... hala aklıma geldikce kuduruyorum bırak allah aşkına!
hepsinden tiksindim! vw-audi de al birini vur ötekine!
mercedesten şaşmicaksın (paran varsa) tek adres! ki buna rağmen 150 bin euroluk arabayı 80bin e sattım 2 yaşında 30 bin de
2002 den bu yana alıpta kullandığım arabalar (hepsi 0km) alırken ve satarken ki ettiğim zararı buraya yazsam milyon dolar!
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
bakınız 2. sayfada yazdığıma kimse yorum yapmamış!
korlasın ne olduğunu kim olduğunu herşeyini bilirim çok sevdiğim insanlardır ve hemşeriyizdir
ailecek görüşürüz vs. vs..
adamların sattıkları motosikletlerin (italyan) resmi web sitelerine bakın ve fiyat oranlarını inceleyin.
ettikleri kar ya 1-2 en fazla olsun 4bin euro kar marjları var... biz burayı (dükkanı) kiraya versek daha çok gelirimiz olur diyorlar ve haklılarda.