Amerika'dan Motosiklet Getirtmek İmkansız mı ?

Glock kardeş arabanı kısa zamanda satmaya bak seneye kasaya değişterecek muhtemelen. Kız arkadaşım alacaktı aldırmadım. A4 aldı. Hoş oda makyaj görebilir ama kasa değişimi olayı yakınlarda yok en azından.

Araba daha uygun fiyata ithal edilebiliyor. Ama burda servis açısından garanti açısından sorun oluyor diye duymuştum. Sorunu çıkartan borusan ve koluman gibi distribütörler yoksa böyle bir hakları yok aslında.

Bahadır, haklısın evet seneye kasa değiştirecekler fakat 3 serisini hep sevmişimdir, audi bana volkswageni hatırlatıyor soğudum açıkcası fakat kosifler yüzünden bmwden de soğudum!!!!
inanır mısın bmw yi kullanmıyorum garaja kapattım ve şuan kullandığım araba yeni doblo otomatik vitesli gündelik olarak o kadar rahat ki!!!! 80-100 bin tl lik jeeplere 10 basar! yerli malı yurdun malı abicim ben bunu bilir bunu söylerim, mercedes için aynı şeyi söyleyemem bak! bizde mercedeste var hem gl kasa hem clc aldık anneme ve koluman'dan çok ama çok memnunuz!!!! neyse elimde patladı bmw netice olarak. bakalım bişekilde elimden çıkartıcam arabada hiçbir sorun yok çok temiz kullandım zaten fakat özel ithalat diye korkuyolar bu da borusan-kosiflerin attığı bok olsa gerek... takasa tukasa girecem belki kolumana bi gideyim de...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

Felon, karikatür güzelmiş :)
kimse beni Vespa'dan vazgeçiremezzzz!!!!! :queen::queen::queen:

Audi yi severim ben. Ben 4matic e serisi kullanıyorum. Audinin kalite açısından mercedes bmw den bir farkı yok bence. C serisi alabilirdi onu da aldırmadım. Mercedes bmw bizim ülkemizde böyle işte bişeylerin göstergesi olduğu için... :) Audi avrupada çok tutulan bir markadır onu da unutmayalım. Ayrıca fiyat olarak da aynı sayılırlar. Neyse zevk meselesi. Bmw Türkiyede elde patlamaz. Muhtemelen sen yüksek fiyat istiyosun.:) Ah sen yokmusun sen::144:: Ha ha bi de ben tokat atıyım yahu!!! :flower: :flower:

yüksek fiyattan değil ya, araba distribütör çıkışlı değil! kendim ithal ettim... (arabamın liste fiyatı 64.000 euro ben 32-35 arası vericem çok mu?)
audi kötü demedim ayrıca, fakat bana volkswageni hatırlatıyor, bende önceden a3 vardı 1.8t o zamanlar hatta vw ailesi satın almamıştı! güzeldi
bmw yi severim ama servisinden dolayı bıktırdılar! politikaları-ilgi alakaları düşük...
ama mercedes öyle değil! her kesime hitap ediyor! ve türkiyede daha eski!

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

mercedesi hepsine tek geçerim! param varsa mercedes! yoksa fiat'dan başka arabaya binmem!

Haaa o zaman başka. Borusan garanti de vermez şimdi arabana. Galerilere bile sorun çıkattıklarını duyuyorum. Verdiğin fiyat normal görünüyor. İnşallah satarsın. Ama insanlar kasanın değişeceğini biliyor. O yüzden de belki biraz sıkıntı olabilir.

Angara da azcık paralı olduğunu anlasınlar gayet iyi davranıyor bmw. Ah ahh para yokmu para... Servis konusunda audi ve bmw kötü haklısın. Mercedes nispeten iyi sayılır.

Geçen yıl Sahibinden sitesinde Honda'nın diğer modellerine bakarken Varadero 125 görmüştüm 2006 model gri renk 10.000tl fiyat yazmıştı.

Yurt dışında 2.eli 1000 ila 3000 euro arasında değişen motosiklettir kendileri.

garanti olayına hiç girme, kosifleri altına üstüne getirdim! getirmişim arabayı servise sokucam ilk bakıma (850tl hiç unutmuyorum) arka stopun ledleri arızalı fabrika hatası
garantiye sokmadılar, adamın ne servis önlüğünü bıraktım ne servis departmanını bıraktım! üstelik fb klüpten sahibleri arkadaslarımız olmasına rağmen...
kimsin lan sen dedim benim arabamı garantiye sokmuyosun... canına okudum şerefsizler!... hala aklıma geldikce kuduruyorum bırak allah aşkına!
hepsinden tiksindim! vw-audi de al birini vur ötekine!
mercedesten şaşmicaksın (paran varsa) tek adres! ki buna rağmen 150 bin euroluk arabayı 80bin e sattım 2 yaşında 30 bin de :)
2002 den bu yana alıpta kullandığım arabalar (hepsi 0km) alırken ve satarken ki ettiğim zararı buraya yazsam milyon dolar!

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------

bakınız 2. sayfada yazdığıma kimse yorum yapmamış!
korlasın ne olduğunu kim olduğunu herşeyini bilirim çok sevdiğim insanlardır ve hemşeriyizdir
ailecek görüşürüz vs. vs..
adamların sattıkları motosikletlerin (italyan) resmi web sitelerine bakın ve fiyat oranlarını inceleyin.
ettikleri kar ya 1-2 en fazla olsun 4bin euro kar marjları var... biz burayı (dükkanı) kiraya versek daha çok gelirimiz olur diyorlar ve haklılarda.

Malesef dingillikleri çok bu servislerin. Ellerine düştünmü yandın.

Mercedesten memnunsan sorun yok. Güzel arabalar. Sıfır arabadan bende çok para kaybettim. Genelde 5 sene falan kullanırım ama. Arabam 2010 model çok memnunum. Tavsiye olunur. Aile babası olacaz diye sedan aldım ama gönlüm hep coupe dadır. :)

320d sportsedan diye almıştım, 177 hp rahat güzel fakat mercedesin hazzını vermiyor! 250km yi gösterdi...
audi a4 te getirmişlerdi sline beğenemedim...
coupe alıcak olsam yine ya 3serisi cab.coupe alırım alternatifi yok cünkü tavan olarak.
yada hakiki cabrio alıcaksam da E serisi cabrio veya çok param varsa SL roadster.
ama 40 yaş üstüysem! CL600 ama sadesinden (amg olmayacak!) rafine motor turbosuz... sessiz,sarsıntısız...
araba dedin mi S-CL-SL dir :) SUV dedin mi G Series.

Komşum panamera almış. İçi falan harika ya!!! Sedan konforu var falan çok beğendim. Benim için araba porsche ;)... Ama gerek varmı? Şimdilik yooğdurr :p :p

porsche nin tek arabası 911
panameraymış cayenne miş... boşver :)
911 targa - 4s - turbo s

Bu arada motorcu arkadaşlarım ziyaretime geldi. Konuştuk falan, herkes z1000 sx al diyor... :) Otobanda kasmayacaksam zzr anlamsız olurmuş. Ben de öyle düşünüyorum ne yapcaz bilemedim. Amaca hizmet etmeyecekse ya da tam tersi motorun hakkını vermeyeceksem zzr de saçma olacak. Sonuçta super sport bu makina. Sport touring falan hikaye. Kim touring için 203 beygir kullanır yahu :)

Neyse neden konu açmadığımı anla işte :p :p

panamera alana kadar maserati quattropore al hiç değilse geçmişi olan bir araba
yada mercedes S serisi 4matic olanından veya biraz daha para koyup bentley.
bu arada audiyi sevmesem de a7 yi güzel yapmışlar!...
ama panameranın karşılığı S olmaz pardon CLS-A7-BMW'de henüz yok!

Yok ya benim porsche almaya niyetim yok şu anda. Arabamdan memnunum. Olmasam zaten taşlarlar beni artık :p :p

Mercedesin güzel bir modeline biniyoruz işte yeter. Doyuma ulaştık artık. Çok şükür :)

ZZR %75 sport %25 touring bence, amacı UZUN YOL hız motosikleti!
gerek var mı? uzun yolda basacaksan al... ama can dayanır mı? ben 310km yi 8-10 sn. gördüm bu ne demek bir düşün :cherry:
amerika veya alman yollarında belki daha uzun süreler görünebilir 300km ler... ama insanında dayanma sınırı var.
z1000 veya z1000sx çok yeterli bencede ve kaliteleri tartışılmaz! bana göre japonluktan çıkmış kawasaki... alman ve italyan düzeyinde!

290 a yakın hızları gördüm tahmin edebiliyorum. Her ss kullanışımdan sonra belim, bileklerim, namahrem yerlerim :p ağrıyordu. Dizimizle depoyu tutmayı unutunca 10 dakikada ağrılar başlıyor. Bu kadar spor yapmama rağmen sıkıntıyı çektim 30-31 yaşlarında. Bide bu var. Herşeyi düşünüyorum kısacası... ZZR olsa emininmki yine başlarım otobana çıkmaya. O kaçınılmaz.

1.2.19. MT forumlarında açılmış konular dahilinde ikili sohbetler ve mesajlaşmalar yapilamaz.

:pl:

bende tam böyle bi mesaj yazıcaktım.abi naptınız siz ya.sitenin gelir ve kullandıkları motor ortalamasını göz önüne alırsak(bende dahil),başlık neden ikili mesajlaşmaya dönmüş anlaşılır.tamam sorun yok :thumleft: :)

yaani sn. Moderatör, Görkem bey; alemsiniz :cherry: abdülhamitte sizin dediğinizi yapmıştı zamanında
2 veya 2 den fazla adamın yanyana yürümesi, konuşması yasaktı bir zamanlar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

bahadırcım boşver nasıl olsa kellemiz gidecek :cherry::cherry::cherry:
ee daha daha nasılsın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar