benim bi arkadaşım nissan gtr35 getirtti 2009da yalan olmasın da 20-30 dolar ucuza geldi en fazla...
bi kardeşimde geçen sene camaro 2ss v8 getirtti hatta intercity nin sahibine getirtti, 10-15 dolar ucuza geldi hepsi o yani...
düşük fatura vs.. keserler boşverin riskli iş bunlar!
bende gırtlak dolu full tabiriyle 320d bmw var borusan-kosiflerde yok böyle araba, individual paket
satmaya kalktım, özel ithalat diye kimse cesaret edemiyo almaya! araba elimde patladı kapalı garajda tertemiz 2009 model makyajlı kasa 28.000 de...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
ev satın alırsın verirler vatandaşlığı
bizim 10ar yıllık anne babamında 99 yıllık vizesi vardı
11 eylülden sonra cancel a bağladılar.
bi kardeşimde geçen sene camaro 2ss v8 getirtti hatta intercity nin sahibine getirtti, 10-15 dolar ucuza geldi hepsi o yani...
düşük fatura vs.. keserler boşverin riskli iş bunlar!
bende gırtlak dolu full tabiriyle 320d bmw var borusan-kosiflerde yok böyle araba, individual paket
satmaya kalktım, özel ithalat diye kimse cesaret edemiyo almaya! araba elimde patladı kapalı garajda tertemiz 2009 model makyajlı kasa 28.000 de...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
ev satın alırsın verirler vatandaşlığı
bizim 10ar yıllık anne babamında 99 yıllık vizesi vardı
11 eylülden sonra cancel a bağladılar.