Amerikadan Kask

Arkadaşlar yurt dışından ürün getirmek artık eskisi gibi karlı bir iş değil.. En başta gümrükte takılmak gibi bir problemi var...
ancak yurt dışından gelen biri ile getirmek biraz karlı olabilir ancak konu kask olunca kutunun büyüklüğü baya bir fazla oluyor...
Türkiye de iyi bir pazarlıkla bir çok ürünü yurt dışından daha ucuza alabilirsiniz. Yurt dışının Türkiye den tek avantajı anlık indirim yada promosyonlar... başka bir karı yok...onlarda internet yolu ile alışverişlerde pek fazla etkili olmuyor...

bi gumrukler kapansa herhalde bi kaski 2.5 milyardan felan alacaz....
makul karlar, tekel tavirlari bitene kadar sonuna kadar yurtdisindan alisverise devam :)

peki arkadaş getirirken bilede mi?
yane ben bi kaç elektronik alet getirtmiştim hiç bi gümrük falan vermedi de...

Arkadaş kendi malı gibi getiriyorsa yemez. Benim bahsettiğim internetten alınan ürünler. Örneğin amazon.com'dan aldığınız bir kitap ya da CD/DVD gümrük yemeden ülkemize kadar geliyor. Ancak bir müzik seti olsa, neredeyse iki katına yakın gümrük yersiniz. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar
benim sormak istediğim kask ile alakalı değil ama yurt dışından parça alımıyla ilgili.
eBay Motors: Skull Tear Drop Mirror 4 Harley Big Twin Cam Sportster (item 280074453438 end time Jan-31-07 11:10:13 PST)
link ve ürün bu. maliyeti yaklaşık 110 usd kadar. bu parçayı sipariş ettiğimde gümrüğe takılma ihtimali nedir. göndericiden rica edeceğim mümkün olduğunda küçük paket yapın diye. bu ürünün biraz benzeri tam değil hudson hawk dı markası 100 euro çifti. aradaki fiyat farkı 20 ytl . lakin mevzu olan fiyat değil ürün bulamadım çok yer gezdim.
ricam şu olacak benzeri ya da fiyat olarak muadil ürün getiren arkadaşlardan tecrübe aktarımı rica edeceğim.

O kadar yazdık sorduk ve ettik, ben sonucu buraya yazmamışım,
Ben bir kask aldım amerikadan hatta 2 ciyi de aldım o da yolda geliyor,
şimdi gelelim ilk aldığım kaska ben agv S-4 modelinden almıştım aldığım fiyat ise 150 dolardı, ve yeni bir kasktı, türkiyede bu model satılmıyodu ve şu an satılıyo, fiyatı 270 avro, aradaki farkı artık siz düşünün,
resimde buydu

2ff242219f06ab218a5326b5625d1035_rough.jpg

Şimdi ise Shoei Rf 1000, türkiyedeki adı xr 1000, aldım, bana 320 ytl ye patladı kargo dahil, onu da şu anda arkadaş getiriyo, dediğim şu ki eğer birileri geliyor ise amerikadan almak çok ama çok uygun, shoei xr 1000 nin fiyatını herkes biliyordur heralde...kenan modeli 760 ytl civarında, iki katından daha fazla...
bilgilendireyim dedim :)
denemeye gelince burda deneyip ona göre sipariş verdim...
ilk siparişte hiç bi sorun çıkmamıştı bunda da sorun çıkacağını sanmıyorum :)
kolay gelsin...

evet benim de abim orda
marushin rs-1 carbon istedim 350 dolar mı ne bakalım getircek mi:)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ülkemi ve onun müteşebbislerimi o kadar çok seviyorum ki
gümrüğü vergisi döviz kuru kar marjı popoma kaçsa da ülkemden alıyorum
karşıyım

:p

erginbay amerikadan benzin de getir bizi de ramazan bitince diskoya götür :p

türkiyedeki stoklardamı bitti ??
tek çözüm amerika o zaman.
amerikayı zengin edecegine kendi esnafını zengin et daha iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar