ambulanstan düşen hasta...

adam zaten kafasını tutamıyo .kesın olmustur.o kapıyı kapamayan ekıbın ta........

süzde çok titizler bu tür olaylar baya olmaya başdı sağlık gürevlileri hiçmi eytim almıyor nedir bu sıska gürevlileri kıçlarını bile taşıyamıyorlar adamlar sanki 9 aylık hamile yahu şaşkın şaşkın hareketler sağlık bu şakaya gelmez kim vercek bunların hesabını ambulas mış aciliniz batsın sizin ancak bol bol fatura çıkarırlar sanki hak ediyorlar yaptıkları işi büyle reziliğe hayır diyorum :pr:

Bende haberlerde ızledım yuhhh yaa bu kadarda olmas tamam her meslek kutsaldır ama bu acıl tıp teknısyenlerı zaten ay da 1 hafta anca calısıyorlar ıyıde maas alıyorlar onuda duzgun yapsalar barı.Adam askerde ölmemiş daglarda araba ıle 200km ıle kaza yapmıs ölmemiş saglık memurları olduruyordu resmen.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ha S. yaa töbe töbeee ! ya şimdi ölürse onun hesabını kim vericek ??

işlerini adam akıllı yapsalar böle şeyler yaşanmaz it herifler, yazık yaa

ne kadar yazıkki insana saygı olmayan bir devletin milletiyiz ne diyeyim ki bundan başka (ölmadiğine şükretsin)

benım bılgısayarda kı oyun gıbı ya gta vıce cty var ya bılırsınız oda adamın bırını yaralıyorsun ambulans gelene kadar 10 kışıyı ezıyo aynı onun gıbı valla

oha yani yazık çocuğun kafası vurduyere heryeri kırılmış ne kaburga kalmış ne ayak kafatası falan kırılmış yazık bukadar ihmalkarlık :pr:

Tabii ki kapı açılabilir ,neticede mekanik bir aksam ve dili atabilir ama sedyeyi
içerde sabitlemesseniz her virajda alır başını gider yani teknisyenin büyük bir hatası ve ihmali var.

allah muhafaza ya yüksek hızla giderken düşseydi? düşünmek bile korkutucu.....

hastayı düşürenlerin canı acımışmıdır acaba, klasik olucak ama böyle şeyler ancak ülkemizde olur

dün akşam haberlerde izledim..
tekrarına bakamadım sinirden..:pr:

hata kaldırmayan işler vardır..bu da onlardan biri..

'Ambulanstan hasta düşürme' olayına soruşturma

ANKARA (İHA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, önceki gece ambulansa konulan bir yaralının düşürülmesiyle ilgili olarak soruşturma ve inceleme başlatıldığını belirterek, "Bu konuda soruşturma sona ermeden herhangi bir açıklama yapmam doğru olmaz. 1-2 güne kadar soruşturma sonuçlanır" dedi.

Bakan Akdağ. Türk Eczacıları Birliği Kongresi sonunda gazetecilerin soruları üzerine, önceki gece Ankara'da yaralı bir vatandaşın, konulduğu ambulanstan düşürülmesiyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Öncelikle bu vatandaşımızın düşürülme olayından sonra çok ciddi sağlık problemi yaşamamasına sevindik. Arkadaşlarımız söz konusu vatandaşlarımızı tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldılar. Olayla ilgili gerekli inceleme ve soruşturma başlatıldı. Bu konu hakkında gerekli işlemler tamamlanmadan herhangi bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. Sanırım 1-2 güne kadar inceleme

hatırlıyorum, daha öncede yaralıyı çıkardıkları yere tekrar düşürmüşlerdi. El üstünde sedyeile çıkarmaya çalışırlerken kargaşadan yaralıyı tekrar aşağı düşürmüşlerdi.

Resmen Arabistan çölündeki kutup ayısı misali yaaa....:pr:

bende izlemiştim haberlerde !!!!!!!!! ambulans'da boyleyse hastanede daha kimbilir neler gelmiştir başına

Şaşırtıcı değil, neyseki ölmedi yoksa sağlık bakanı açıklamasını
"vadesi gelmiştir" biçiminde yapmak zorunda kalacaktı,
zavallı sağlık bakanı neler geliyor başına, şu hastalar olmasa
işi ne kadar kolay olurdu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Demekki boşuna demiyorlar kaskı ancak doktor çıkartır diye :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar