ambulanstan düşen hasta...

bende bu akşam haberlerde seyrettim.. sağlığımızı kimlere emniyet ettiğimizi unutmayalım.. bilhassa trafikte dikkatli olalım çünkü kazayı atlatmak yetmiyor...

[YT]XtRyONqNTxs[/YT]

(başlığı değiştirsek.. yanlış girmişimde... hasta değil yaralı olacaktı.. ::blushani::blushani::blushani)

Evet haberlerde izledim..Valla üzüldüm yaw..Olmamasını arzu ettiğimiz konular ama malesef işte...

olacak olmalı derler ya. Onlarda insan ama ;karşısındakine yaptığı bir hata affı mümkün olmayandan, o ayrı konu.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
haberi izliyince aklıma Aziz NESİN'in Ölmüş Eşek adlı hikayesi geldi.
burası Türkiye demek hiç hoş değil ama maalesef öyle:pale:

Yazık Vallahi Yazık :pale:

Levent Kırca'nın bi bölümü vardı ona benzettim :pale: ama acıdım adama ya :pale:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yuhh bee abi yuhhhh:pr:

Kasksız ambulansa da binilmez onuda öğrendik:farao:

Yazık yaa yazık valla adam zaten darbeyi alıcağı kadar almış birde o şekilse
sedyeyle yola düşmesi:pr: ne kadar acıdır ki cankurtaran dediğimiz arkadaşlar
bunu yapıyor :pr:varın gerisini siz düşünün:silent::silent:

bugün izledim adam kaza geçirdiğine pişman olmuştur fena düştü bea

adama bişey olmayacaksa bile düştükten sonra mutlaka olmuştur insana verilen değere bakın ihmalin böylesi tam bir rezalet!!!!!!!!!!!!!

ben binmiyorum arkadaşım ambulansa bundan sonra kazada geçirsemde.. dolmuşla giderim... valla zor bu ülkede yaşamak...

türkiyede her an bir süpriz bekliyor bizi.

ben sölicek bişey bulamıorum bu nasıl bir ihmaldir ya :jocolor::jocolor::jocolor::jocolor:

arkadaslar burda hata saglık memurunda ve soforde arkadan dr dan yada saglıkmemurundan onay almadan kalkmamalıydı.bende bırzamanlar ambulanslarda calıstım senelerce ama basımıza hıcboyle seyler gelmedı cnk tedbırlı ve kurallı olmak lazım ambulanslarda. sanırım 112ekıbının egıtım alması sart bu durumda.

Leven KIRCANIN bi tiplemesi vardı onun gerçeği gibi bu olay... harbi kafayı fena vuruyo yazık adama yahu :pale: çoluğu çocuğu ailesi izlediyse bu görüntüleri deli olmamaları elde değil :pr:

Abi harbi çüş yaa, yok böyle bişiy... Asabiyetim bozuldu ağzımı bozucam ya neyse :pr::pr::pr:

Ya yuh.. adam zati darbeler alarak o ambulansa binmiş hastaneye yetişip düzelmek için.... ama gel gör ki ambulansla bile ölüme gidebiliyo insan:farao:

Vay be... Çok yazık. İnşallah birşey olmamıştır. Boyle aptalca dikkatsızlık olmazki. Bunun neresi can kurtarmak.. Gerçi ben bu konunun yabancısı değilim ya. Bir defasında evde ansızın bayılmışım. Eşim bir sağlık kuruluşundan yardım istemiş. Gelen ambulansın taşıma sedyesinde kayış olmadığından apartmanın merdivenlerinden inerken beni aynen paketlemişler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar